ביזיון לספורט בושה באוסישקין

• פותח הנושא garey
  • פורסם בתאריך

garey

New member
../images/Emo31.gifביזיון לספורט בושה באוסישקין

בוקר טוב לכולם הסיפור האמיתי מאחורי הקלעים ,כרגע יצא הודעה לעיתונות למכבי ת"א כדורסל ושמעון מזרחי ולמנהלת הכדורסל אבנר קופל הביזיון הבושה באו , כשעלו בפעם הראשונה אחרי חצי דקה ירדו מהמשטח , חזרו אלי ואמרו תעלה אותם לצילומי הטלביזיה לא רציתי ,כרגע נשלך מכתבים לשמעון מזרחי ויו"ר הנלת הכדורסל, חריף ביותר על קללות אלו מפי יהודים ,בעולם עושים לנו זאת ואנו מרגישים את השינאה ותחושות החנק שעוטפות אותנו ממעשים אלו ,אז אייך נרגיש שיהודים כן יהודים עושים זאת אחד לרעהו, לא יאומן ביזיון לספורט בושה וכלימה , ג'רי מזרחי סישקין אתמול ,המאמנים הלוחמים אחרי ששמעו את הקללות שואה נאצי סרטן , לשמעון מזרחי וקבוצתו לא היו מעונינים לעלות לפארקט כלל

BROWN BOMBER

New member
אולי פיספסתי את הסיפור - מה קרה שם?

אני לא שמעתי על המקרה עד עכשיו אז אני אודה מאוד עם מישהו יספר לי. בתודה... ...BROWN BOMBER

garey

New member
BROWN BOMBER הביזיון בספורט

כשמגיעים לאיצטדיון ומקללים יהודי כן יהודי, 1} שמעון מזרחי נאצי 2}שמעון מזרחי תשרף בשואה 3}שמעון מזרחי תתאבד 4}שמעון מזרחי תקבל סרטן ממש ממש הלוחמים והמאמנים לא רצו לעלות לפראקט , כלל וכלל , ביזיון ליהודים במדינת היהודים. אין קשר לקבוצות כלל וכלל ג'רי מזרחי שבת שלום

MikeTyson

New member
מה אתה כל כך מתפלא ג'רי ??

אלו הם אוהדי הפועל, הזבל של המדינה. גועל נפש, כל היום שרים על השואה.

MikeTyson

New member
לא הבנתי מה קרה ג'רי

את מי הורידו ומה היה ??? לא ראיתי מה שהלך שם.

Guy Schlesnar

New member
דרבי כדורסל

האוהדים של הפועל התנהגו כמו חיות,כמו תמיד. לא שמים על אף אחד ועל שום דבר,והשואה אצלם זה נושא לבדיחות. שוטרים הרביצו להם,וחבל שלא העיפו יותר אוהדים מהאולם.

joker89

New member
למה לעשות הכללות?

לא כולם חסרי כבוד לשואה. הם פשוט מתוסקלים מהמצב ולא יודעים איך לפרש את זה,אז הם מקללים ככה.

MikeTyson

New member
הם לא מתוסכלים מכלום...

ככה הם, אלה אוהדי הפועל. ברור שיש את אלה שלא מקללים ואלה שלא משמיצים. אבל גוש האוהדים המעודדים של הפועל צועקים את זה כבר הרבה מאוד זמן וגם במגרשי הכדורגל. לאנשים האלה אין טיפה של בושה. כאוהד מכבי מגיל 0 אומר לך שמאז ומתמיד אוהדי הפועל, גם בכדורגל וגם בכדורסל היו כאלה. גם בשנת 2000 כשהם לקחו אליפות בכדורגל הם צעקו את זה. הם תמיד היו כאלה ותמיד יהיו כאלה. ואין טעם להתייחס. אני לא מבין מה ג'רי כל כך מעוצבן מהעובדה שהם צועקים את זה. ברור שזה מעצבן אבל זה לא חדש לאף אחד. האוהדים האלה הם חיות.

למעלה