החוליה החלשה

niranat

New member
../images/Emo31.gifהחוליה החלשה../images/Emo31.gif

בכל שבוע אנחנו מעיפות את המתמודדת הכי פחות אהובה עלינו, והשבוע העפנו את קלי.
קלי, את החוליה החלשה, שלום! שתי מתמודדות זכו ממכם הפעם לחסינות [זכו במספר קולות שווה] - יה-יה וקאסי חסינות הפעם ואי אפשר להעיף אותן. ובכן, המתמודדות הפעם הן...
אמנדה
אן
ליה
קריסטי
ג'ניפר
טוקרה
אווה
נורל
ניקול אתם בוחרים מתמודדת אחת מתוך הרשימה שאותה אתם רוצים להעיף ומתמודדת אחת שממנה אתם רוצים למנוע לעוף, כלומר לתת לה חסינות ורושמים את זה בצורה הבאה: בכותרת רושמים קודם כל
ואחריו את שם המתמודדת שרוצים לתת לה חסינות, אחר כך
ואז את שם המתמודדת שאותה אתם רוצים להעיף. לדוגמה, אם אני רוצה לתת חסינות לאמנדה ולהעיף את ניקול, אני רושמת את זה בצורה הבאה בלבד:
אמנדה
ניקול. חשוב מאוד לשמור על הסדר, קודם ההצבעה לחסינות ואח"כ ההצבעה להעפה, כשהסימנים
ו-
מצד ימין לשם. אין להצביע בצורה אחרת!!! אחרת ההצבעה לא תיחשב!!! אני יודעת שזה קצת מסובך, אם זה לא יעבוד בפעם הבאה נעשה כל הצבעה בנפרד. יאללה, תצביעו ותשפיעו!

yaeloolik

New member
../images/Emo127.gifניקול ../images/Emo128.gifג'ניפר

עשיתי נכון, נכון?

oOBAGIRAOo

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifנורל ../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifאמנדה

זה אפילו לא יפה שהם רשומות באותו מקום.

niranat

New member
חשוב מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לקרוא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמו ששמתם
, בהודעה הראשית יש רשימה של הבנות שמועמדות להעפה ולחסינות, קאסי ויה-יה לא נכללות ברשימה הזאת
לכן, כל מי שרשמה אחת מהן לחסינות ו/או להעפה - שתרשום מישהי אחרת במקומן כי אי אפשר להצביע לא נגדן ולא בעדן השבוע בגלל שהן זכו בחסינות. בבקשה לא לרשום עוד מישהי, אם לדוגמה רשמתם:
קאסי
נורל, תבחרו מישהי חדשה רק לחסינות כי אחרת יהיו הצבעות כפולות ובלאגנים. והילית, ממך הייתי מצפה ליותר... חחח רשמתי לרשום את ההצבעה בכותרת, את מפרה לי ככה את הסדר?! תזהרי ממני
חחח תרשמי שוב את ההצבעה שלך בכותרת [בלי קאסי!] כי אני לא סופרת מה שבפנים [משטר נוקשה.. כן כן, אין מה לעשות].

purple rain2

New member
בוא'נה תיזהרי איך שאת מדברת אלי../images/Emo11.gif

סתם, אבל נראה לי שכפי שראית זה קצת יצר בלבול כל ההצבעה הזו יחד, נראה לי שבפעם הבאה כדאי שנחזור להצבעות נפרדות... זה גם יותר הגיוני, כי אי אפשר יהיה להצביע לחסינות בעד מי שעפה בסיבוב הזה, יש מבין? מעדיפה אולי שאני אמחק את השרשור הזה ונעשה שרשור חדש של החוליה החלשה רק?

niranat

New member
נראה לי ש../images/Emo27.gif

זה דווקא בסדר, לא נראה לי שהבלבול קשור לזה שזה ביחד... כי כל הבנות מצביעות כמו שצריך עם ה-
וה-
, הבעיה היא רק שבנות לא שמו לב מי ברשימה ומי לא [כולל אותך
חח סתם סתם נו די אני נזהרת איך שאני מדברת אלייך
] והצביעו בטעות לקאסי וליה-יה, זה הבלבול היחיד וזה יכול לקרות גם כשכל הצבעה בנפרד... פעם הבאה אני אעשה את זה בנפרד אבל נראה לי שאין צורך למחוק את השרשור הזה, יהיה פסדר, עליי
את מוזמנת למחוק, לי זה בכלל לא יפריע
תעשי מה שאת רוצה, לא אכפת לי... אחרי כל ההשקעה שלי והכל, אין בעיה, תעשי מה שבא לך! חחחח סתם
אם זה נראה לך מבלבל מדי את מוזמנת למחוק אבל לי זה לא נראה בעייתי.

purple rain2

New member
../images/Emo99.gif

טוב, אז יש לי רעיון אחר: אני אמחק רק את ההצבעות של הבנות שהצביעו בטעות ליה-יה ו/או לקאסי, ואז הן יצביעו שוב, כדי שזה לא יבלבל, הולך?

niranat

New member
דרך אגב, הילית../images/Emo27.gif

שלחתי מסר לבנות שהצביעו לקאסי/יה-יה והסברתי להן למה ההצבעה נמחקה ושיצביעו מחדש.

למעלה