ו
.

Emergency Exit

New member
../images/Emo31.gif ו../images/Emo45.gif.

הפינה החדשה שהבטחתי שאפתח, מצטערת שזה התעכב עד היום .. פשוט לא היהליזמן
ל''ג בעומר שמח!
אל תזהמו את האוויר יותר מדיי
ועכשיו תכתבו את ה
וה
של השבוע שלכם D:

Johnni456

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo79.gif

ל"ג בעומר אנשים#@$$#@@
קיבלתי 96 במתמטיקה D:
בצפר
החזרות לטקס הדפוק

HagarStar

New member
ממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

כ"כ הרבה דברים :)
רום, וכל מילה אחרת מיותרת

A t a s h i

New member
יותר מדי ../images/Emo31.gifים. ><

- הוא. גאד, כמה טיפשה יכולתי להיות? >< ועכשיו פספסתי גם את ההזדמנות הזאת. אני כל כך שונאת את עצמי על הדברים האלה. :/
- הרבה יותר מדי פיסיקה. :X פסלו לי היום את המתכונת באופטיקה, אחרי שכל השבוע אני לומדת לזה, ואחרי ששלוש שעות היום ישבתי וכתבתי אותה, והלך לי ממש טוב ואני בטוחה שהייתי מקבלת מעל 90, ולמה? כי המורה שלי טיפשה ובטעות היא שלחה את המתכונת לשני תלמידים אתמול בלילה. אז כמובן שהפיתרון הוא לפסול את המתכונות של כל השכבה. >< ועכשיו זה אומר שכל אחד ניגש על הציון הממוצע שלו לבגרות, והממוצע שלי הוא 46. הידד. >< אע, ובמתכונת בחשמל היה לא משהו.
- אני שונאת החלטות.
- ביטלו את המועד ב' במתמטיקה, מה שאומר שהממוצע שלי כרגע עומד על נכשל.
- לא ניגשתי לשני המועדי ב' שהיו באזרחות בשביל ללמוד לפיסיקה, וכנראה שעכשיו בגלל הבלאגן עם המתכונת, המועד ב' השלישי נופל על התגבורים בפיסיקה, מה שאומר שגם אליו אני לא אוכל לגשת. אז, ממוצע 70 גם באזרחות. D: ><
- 100 במתכונת המתקנת בכימיה. וול, לפחות במשהו אחד הצלחתי.
- יש תוכניות להיום בערב, ויהיה כיף וזה. :]

נסטי XD

New member
אני עדיין מחפשת עצים..

לפחות קרש אחד, למי שיש שיתרום..בבקשה..XD
-ראיתי טיטאניק, אני עד עכשיו בדיכי. [למרות שראיתי את זה 86736687890745 ה\פעם] -הלך די סביר במבחן באזרחות -חברות שלי נוטשות אותי בסופ"ש -הגשר החדש שקניתי לגיטרה הוא מחורבן לחלוטין. -אני לא מוצאת שיר חדש לנגן בגיטרה. הצעות מישו?
-85 במתמטיקה, אני לא עד כדי כך מטומטמת.. -אני מצליחה להעסיק את עצמי, לברוח מהשיעמום.. -סיימתי עכשיו שיעורים במתמטיקה, היה קל..

../images/Emo210.gif../images/Emo117.gif חה , הכל טוב ../images/Emo6.gif

- החבר הכי מתוק בארץץץ
- 85 בהיסטוריה שהיה שיא הקשה וארוך ומציק וחשבתי שאני אכשל ^^ - סוףסוף ל"ג בעומר !!!1 - מחר חופש , יאי
- אמא קבעה סוףסוף צימר (כזה בא לי את זה , מזמן לא נסענו ^^) - רבתי שוב עם האקס והוא הכי טמבל בארץ שזה משעשע ומטומטם במידה שווה XD - פתחו לי שוב שיחות והודעות
לא מוצאת כררגע שומדבר רע

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo141.gif

קוק ניצח!!! @#$%^^@$@#% אעאעאעאעאעאעא.
@#%#@%#@#$@%$^#@$ @#%$#^@$. ~נרגעת~ היה כיף אתמוללללל. קניתי מלאמלא דברים ביום הסטודנט במכללה. [טבעות,צמידים,עגילים וכאלה.] והיה ממש כיף במדורה למרות שנרדמנו קצת. הרבה. XD שלישי-רביעי-חמישי הבא טיול שנתי! @#%$@#$ ~מתרגשת~ לא כותבת
. לא רוצה לבאס את עצמי.
[שתי עבודות שצריך להגיש וכאלה.
] הוא ניצח@@#$@%#$^#@#$%^.

xXx Lilo xXx

New member
באיחור ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

~אני אכתוב כולל היום
~
יומולדת. קבלתי דברים מגניבים!!! ת"א. קניתי דברים מגניבים! הבגרות במחשבים הייתה ממש קלה והלך לי די טוב ^^". קבעתי תוכניות לשישי בערב
(אני מקווה. ניראה לי XD)
הוא 3/> (אני פשוט לא מבינה מה עובר לו בראש.) טימטומטיקקה
היא 3/> (תפסיקי לחוש שאת מרכז העולם =\ את לא היחידה כאן)

למעלה