מקום שביעי במבוקשים
י יפתי המשרשר האדיר New member 21/3/07 #2 זה דווקא טוב נכון שצריך להמשיך במגמת העלייה אבל תחשבי על זה שזה אחד השירים הוותיקים. כבר חודש וחצי שזה רץ בעשיריה הראשונה וזה ממש טוב. לפי דעתי צריך לתת ביקור קטן במקום הראשון ואז אפשר לעזוב בנחת ולהכין מקום לסינגל הבא "נגמר בחזרה".
זה דווקא טוב נכון שצריך להמשיך במגמת העלייה אבל תחשבי על זה שזה אחד השירים הוותיקים. כבר חודש וחצי שזה רץ בעשיריה הראשונה וזה ממש טוב. לפי דעתי צריך לתת ביקור קטן במקום הראשון ואז אפשר לעזוב בנחת ולהכין מקום לסינגל הבא "נגמר בחזרה".
T the Girl of Love New member 21/3/07 #4 ../images/Emo214.gifהאם זה היה סקופ?../images/Emo98.gif ככה קוראים לסינגל הבא?
T the Girl of Love New member 21/3/07 #5 ../images/Emo214.gifפעם עליה-פעם ירידה.. בסך הכל, אני חושבת שעצם קיומו של יפתי בתחרות הזאת כבר מהווה משהו חשוב אני מצביעה כמעט בכל יום [דגש על כמעט, בגלל שלפעמים אני שוכחת.. ]
../images/Emo214.gifפעם עליה-פעם ירידה.. בסך הכל, אני חושבת שעצם קיומו של יפתי בתחרות הזאת כבר מהווה משהו חשוב אני מצביעה כמעט בכל יום [דגש על כמעט, בגלל שלפעמים אני שוכחת.. ]