נו... חשבתי שזו תהיה סידרה

../images/Emo31.gif נו... חשבתי שזו תהיה סידרה

על טיפולים ותהליכים שעוברים המטופלים, במקום זה עושים לנו סלט והפסיכולוג שלנו משתגע.מה שהיה אתמול לדעתי יצא מגבול הטעם הטוב , התחושה שלי שמנסים לדחוף כל תסריט אפשרי שיכול לקרות בטיפול בחמישים פרקים... טלנובלה כבר אמרתי?....

שרונסקי

New member
אני חושבת שהם באמת פחדו שלא

יהיה קהל לטיפול ותהליך רגיל, אז הוסיפו קצת אקשן. אבל, אני מקווה שאפשר יהיה לצאת מזה ולחזור לטיפול כפי שהיה במפגשים לא מעטים

יופי... אז יש הרבה אקשן...

אני אישית מרגישה שיש יותר אקשן מאשר טיפולים. שימי לב שהשיחות בפורום סובבות סביב האקשן והפרובוקציות, על מה נדבר פה כשהסידרה תיגמר?

נעמי 1

New member
מסכימה איתך../images/Emo45.gif על ה../images/Emo31.gif

אכן, זה כבר הפך לטלנובלה. מאחר והסידרה עומדת להסתיים בקרוב (טוב אחרי החגים
) אז מנסים למרוח אותה בכל דרך אפשרית. מי יודע... אולי בסוף הסידרה, ראובן יחליט לפרוש מהמקצוע?

j e t l a g

New member
קצת יצא מפרופורציות

אכן, וזה הצורך לעניין, למשוך קהל, להעמיס התרחשויות ויצרים לתוך חדר קטן "עמוס" אנשים. אבל ! שיבושם לכל אוהבי הטלנובלות, למה לא ? אני מתמקדת בניואנסים הקטנים ונהנת מהם על אף ההגזמה והאובר דרמטיות. לקראת העונה השנייה אנחנו נושיב את חגי לוי אל מול דברי הפורום ואח"כ שיעשה מה שהוא רוצה, אני נוטה לסמוך עליו.

חדשה בפורום, אבל כבר עם דיעה

הי לכולם!
למרות שאני משתתפת בפורום באופן לא פעיל כבר זמן מה, אני חדשה בשליחת מסרים וזה הפורום הראשון שאני ממש נכנסת אליו ברצינות, ואני חייבת לציין שעד עכשיו מאוד נהניתי לקרוא את ההודעות של כולם
. הגעתי לשלב שכבר קשה לי להתאפק (הדיונים מאוד מעוררי מחשבה) ונורא בא לי לקחת בזה חלק פעיל. אז הנה: בקשר לשאלת המלודרמטיות בפרקים האחרונים - אני פשוט מתייחסת לסדרה כמעין אבטיפוס לטיפול פסיכולוגי בכלל באופן אוניברסלי, ופחות כטיפול פסיכולוגי מציאותי. לכן אני לא שואלת את עצמי האם באמת יכולה לקרות כזאת דרמה אצל פסיכולוג אחד במשך שבוע, כל שבוע. אני פשוט רואה בסדרה מעין מקום שמרכז לתוכו כל מיני סוגיות בנושא הטיפול הפסיכולוגי שעטופות בסיפורים אנושיים מעניינים. בגלל זה גם נראה לי שכל כך הרבה אנשים בפורום שעברו טיפול מוצאים את עצמם בסדרה או בסצינות מסויימות שמזכירות להם את הטיפול שהם עברו בעצמם. אז אולי אם נתפוס את ראובן כמעין פסיכולוג שמנקז לתוכו בעיות מייצגות ואף מוקצנות של פסיכולוגים בכלל, יהיה לנו יותר קל לקבל את כל הדרמות. אני עדיין מסרבת להתייחס לסדרה כאל טלנובלה! זה היה ארוך, אבל אני אשמח לקבל תגובות...

עוד אלמנט שתורם לריאליזם

זה שמדובר על טיפול אחד ביום, כל יום י עוד 7 טיפולים שאנו לא רואים, ויכול להיות שהם מזזזה משעממים! ברוכה הבאה

ציפיות מציאותיות ללא אכזבות

אכן נוסחה חכמה, גם אם מעקרת קצת, כפי שלמדנו בטיפול ובחיים. השקפתך בהחלט עושה שכל. הסדרה בכל זאת היא סדרה דרמטית. פשוט לרובנו כאן היתה ציפייה שהסדרה, שכבר הלכה כברת דרך מאד ארוכה בגישה שלה - כסדרה המתרחשת רק בין 4 קירות ובנושא המסובך של הנפש האנושית התת-מודעת - תהיה אמיצה "עד הסוף", ולא תתפשר בכלל במלודרמטיות. חבל שזה לא קרה (אם כי, עם היד על הלב, אם ננסה לדמיין, האם היינו מרותקים אל המסך כמו שאנחנו, אם לא היו בסדרה "דרמות"?) אבל אולי זו היתה ציפייה לא מציאותית מלכתחילה מצידנו? ועכשיו אני אלך לנסות לראות הפרק של אתמול ב־VOD... יום טוב לכולן

למעלה