אבא אתה פה?

אבא גאה

New member
../images/Emo178.gif

את כל היום ביליתי בפיצוח מסך 61 עד שהבנתי כמה שזה היה פשוט ואני הייתי דביל אבל עכשיו אני משוכנע שמסך 65 הוא בלתי עביר לחלוטין..... אם מישהו ירצה הוא מוזמן לנסות לפצח....ואני אוריד בפניה את האוזן. lE5SUVG3LY4

אבא גאה

New member
נו בטח, אחרת איך הגעתי ל65?

הוא אכן לא היה קל בכלל הסוד הוא שבכדי להוציא את המפתח את צריכה לחכות לזבוב הירוק המנוול וכשהוא בא לזרוק עליו סלע. כשהוא מתפוצץ הוא פותח לך פתח למפתח.... אחכ" ממלאים את הבור בשלושה סלעים וצריך לדחוף את שלושת ה"אנרגטים" מעל ל"חול" ואז להכניס אותם אחד אחרי השני לפתח. את הימנים למעלה - דוחפים את הסלע כך שנוצר לך מישור להעברת האנרגטים....והופה את מתקרבת לזוועה של 65.... שאני חושב פתאום שיש לי רעיון איך לפתור..... מיד אשוב.

אבא גאה

New member
הרעיון התגלה ככישלון מוחלט

יש את האנרגט הימני למעלה....אין שום דרך להוריד אותו לפתח.

colourful

New member
אהההההההההה

איזה קטע, עכשיו קלטתי. הכל עשיתי טוב, רק משום מה התעקשתי לגלגל לבור את הימניים למעלה לפני אלו שבצד שמאל, ונתקעתי בלי המדרגה של החול.... אז בניתי מגדלים... ועניינים וכלום לא עזר!!! אז עכשיו הכל ברור... הולכת לפצח. ואגב נכנסתי ל-65 ויש לי איזה רעיון אבל עוד לא מושלם.

אבא גאה

New member
הצלחתי ../images/Emo9.gif

הצלחתי
הצלחתי
הצלחתי
הצלחתי
הצלחתי
הצלחתי
הצלחתי
הצלחתי
יש ממש מעט זמן, רק עם הכל הולך לפי התכנון וללא שום הפרעות אפשר להצליח וזה שניה לפני שמסתיים הזמן.....

colourful

New member
טוף

צלחתי את 63 ואת 64 (הוא קל) ועכשיו אני נאבקת עם 65 ושלא תעיז לגלות לי מה עשית עם ההוא העליון שהמומיה המפגרת שומרת עליו!!!

colourful

New member
פתרתי!!!!!!!!!!!!

אבל החרא הקטן התפוגג בדיוק בכניסה לבור..... עוד פעם אחת טיפה יותר מהר ונגמר הסיוט.

colourful

New member
הכל בגלל הזבוב המגעיל!!!

אני עומדת בזמנים, אבל הוא לא מגיע בזמן!!!

colourful

New member
אבא, אני חייבת לדעת

אם גם אתה רוקד עם האיש כל פעם שהוא מסיים LEVEL...

אבא גאה

New member
מותק

מי את חושבת לימד אותו את הריקוד הזה? ו......איפה את? קשים השלבים האלו, הא? יש למישהו עוד משחק שהיא מכירה? עדיף משחקי חשיבה כאלו, כמו שערבה הביאה... מכירותים?

colourful

New member
אני בשבעים ותשע

האמת, (והכל בגללך) לא הצלחתי לעבור את 72, כלומר, פתרתי אותו, אבל כל פעם שניה לפ]ני הסוף מתנפל עלי איזה זבוב חולירע, אז התייאשתי, סידרתי אותם ועברתי לשלב הבא בעזרת רשימת הקודים המופלאה שלך. והאם אתה מכיר את המשחק מקסוקובן? זה בערך על אותו עקרון כמו זה, רק בלי חיות רעות. יש איזה טמבל שאתה מייצג אותו כמובן שכל הזמן דוחף שקים עם כסף למקום שלהם, וכמובן זה נהיה מסובך מרגע לרגע (100 שלבים) אבל מה שטוב שם שיש שם undo כמה שרוצים, ככה שאם אתה טועה איפשהו, או בטעות דוחף איזה שק לפינה אפשר להתחרט. ויש לך את כל הזמן שבעולם.... אז אם אתה לא מכיר, אני אחפש לך לינק למשחק.

colourful

New member
טוב אז, למען הרפיוטיישן

חזרתי אחורה וצלחתי את 72 המניאק....

אבא גאה

New member
כן , כן תביאי לינק למשחק ההוא...

ואני ב-80 כבר יום שלם, נראה לי שזהו - נשארתי שם.....

colourful

New member
בעיה ../images/Emo5.gif

כנראה שהמשחק הזה זה רק למק.... (הייתי צריכה לדעת, קוראים לו: MACsokoban...)

למעלה