|אבוקדו| לא ידעתי לאן לנצל"ש. בקיצור זאת אני. שיניתי כינוי. Son Of Dork Girl -> Emo Kid
E Emo Kid New member 15/3/06 #1 ../images/Emo32.gif |אבוקדו| לא ידעתי לאן לנצל"ש. בקיצור זאת אני. שיניתי כינוי. Son Of Dork Girl -> Emo Kid
../images/Emo32.gif |אבוקדו| לא ידעתי לאן לנצל"ש. בקיצור זאת אני. שיניתי כינוי. Son Of Dork Girl -> Emo Kid
M McflyRule New member 15/3/06 #5 ../images/Emo207.gif../images/Emo154.gifתמונות מדברות../images/Emo154.gif היי אני לא מצליחה לשים את התמונות מדברות בהודעה חדשה =\ טוב בכל מקרה, אתן מכירות את החוקים, תהנו אה, ואלה, ניסיתי לשים את התמונה ששלחת לי איזה 10 פעמים ולא הצלחתי
../images/Emo207.gif../images/Emo154.gifתמונות מדברות../images/Emo154.gif היי אני לא מצליחה לשים את התמונות מדברות בהודעה חדשה =\ טוב בכל מקרה, אתן מכירות את החוקים, תהנו אה, ואלה, ניסיתי לשים את התמונה ששלחת לי איזה 10 פעמים ולא הצלחתי
M m i c k e y 15 New member 15/3/06 #6 אה באסהה..טוב מנסה דני- לחייךךך טום-נו אני משועמם! צלם כבר.. דאגי- תראה הוא עושה לנו פרצופים..חח הארי- רוצה לישון..אחח תמונה קצת קשה חח
אה באסהה..טוב מנסה דני- לחייךךך טום-נו אני משועמם! צלם כבר.. דאגי- תראה הוא עושה לנו פרצופים..חח הארי- רוצה לישון..אחח תמונה קצת קשה חח
D d i s n e y girl New member 15/3/06 #8 ../images/Emo4.gifמנסה הארי: דני יצא לך פעם לחלום בהקיץ?! דני: אני מנסה..אבל הכוסית שם מושכת לי ת'עין.. דאגי: טומי..תראה מה יש לצלם על הראש טום: אני לא צוחק..זה לא מצחיק אותי..אני שונא לצחוק בתמונות!! ליים..סו ליים
../images/Emo4.gifמנסה הארי: דני יצא לך פעם לחלום בהקיץ?! דני: אני מנסה..אבל הכוסית שם מושכת לי ת'עין.. דאגי: טומי..תראה מה יש לצלם על הראש טום: אני לא צוחק..זה לא מצחיק אותי..אני שונא לצחוק בתמונות!! ליים..סו ליים