אבות יקרים! יש פה קרחים?

../images/Emo32.gif אבות יקרים! יש פה קרחים?

טוב האמת היא שלא הצלחתי לחשוב על פורום גברים אחרים לבקש בו המלצה, אז החלטתי להטריד אתכם.. מקסימום תשלחו אותי למקום אחר, אין בעיה קיצר לבעלי יש עוד מעט יום הולדת, ואני רוצה לקנות לו מכונת גילוח\תספורת. כמו שאתם מתארים לעצמכם, אני לא מבינה בזה כלום. אז אם תוכלו להמליץ לי אני נורא אשמח. בעיקרון המכונה צריכה לעשות קרחת (חלקה חלקה), לגלח זקן (שער עבה ועור רגיש), להיטען אם אפשר ולהיות יעילה לטווח ארוך. מחירים? בואו נשאיר את זה בצד כרגע, אבל רצוי בסביבות ה- 400 - 600 תודה כפרות
תהיו נחמדים

shno

New member
../images/Emo161.gif

שאלות קשות שאלת...
קודם כל - נסי גם בפורום "גברים", אולי גם שם יוכלו לעזור. אני לא מכיר מכונה שעושה קרחת אמיתית (חלקה לגמרי), אלא רק מכונות שקוצצות קצר מאוד, ואח"כ משלימים את העבודה עם סכין/תער. אולי יש מכונות כאלה שהן יותר מקצועיות ולא ביתיות - אפשר להתייעץ עם ספרים (Saparim) באזור מגוריך, שיפנו אותך ליבואן/ספק שאיתו תוכלי לברר. לי יש מכונה נטענת קטנה ומתוקה של פיליפס שנקנתה בארה"ב לאחרונה ב- 30$ בערך. טעינה שלה מספיקה ל- 2 וחצי תספורות (כן, כן, נגמרה לי הסוללה באמצע תספורת וישבתי כמו חולה גזזת בסלון, בחושך, עד שתיטען מחדש כדי להשלים את הכיסוח).לא יודע איך היא בטיפול בזקנים - אבל היא מגיע עם כל מיני אקססוריז לטיפול בזקנים, פאות ושערות באף
זו המכונה - G380 בברכת קרחת חלקה לכל פועל

aviah

New member
בכל חנות למוצרי חשמל

את צריכה שיהיה לה מגוון רחב של אורכים (אפס, חצי מילימטר, מילימטר, וכך הלאה), ושיהיה קל לנקות ולשמן אותה. 600 שקלים זה המון בשביל מכונה כזו.

Master Stav

New member
פיליפיס בכל חנות חשמל עם הת

עם היכולת לכוון גובה לפל הן בקרחת והן בזקן ..... מיר כ450 ש"ח

SaTLaN32

New member
בתור מישהו קרח...

שלפחות חצי מהחיים שלי (אני בן 33 אוטוטו), הייתי עם ראש חלקלק, אני יכול לומר דבר אחד: מכונה זה בזבוז כסף. נ ק ו ד ה. . . יש בדיוטי פרי מבצעים על סכיני גילוח של גילט (המאך 3 הרגיל), 25$ ל 16 סכינים (לי יש סטוק ל5 שנים הקרובות). כל 4 ימים לעמוד 10 דקות ( או 5 ) מול המראה, מגלר יד אחת, משחת לבנדר ירוקה ביד השנייה, להקציף את הכל על הראש ולגלח. לא צריך מכונה מכיוון שמי ששומר על קרחת, שומר על קרחת ומתגלח באופן קבוע. לגבי מכונה לזקן, שוב, מי שמגלח באופן קבוע לא צריך מכונה. (סתם לידיעה - יש לי מכונת גילוח של פיליפס שאפשר ל"קלח" שאיתה אני מקצר את הזיפים לפני הגילוח במידה והתעצלתי להתגלח במשך שבוע
, אבל מכונה תספורת תביא במצב הכי קצר שלה את השיער לאורך של 5 -6 ימים ללא גילוח כך שלא משתלם). מקווה שעזרתי מ

למעלה