אבל חשוב!

marish

New member
../images/Emo32.gif אבל חשוב!

לטובת הלא-חיפאיות, אשר לא זכו לקרוא כתבה מרתקת זו בעכבר העיר, העתקתי את הכתבה המצ"ב מילה במילה. לגזור ולשמור - כי זה עלול לקרות גם לכן! גם מלכה צריכה מלך מאוד פופולרי היום להיות (ולהקרא) אשת קריירה. גברים רבים רוצים להכיר אשה עצמאית, עובדת, קרייריסטית. יש גברים שטוענים "אני מעוניין שאשתי תרוויח יותר. זה יעזור לכלכלה שלנו ויעזור לנו בבית". אבל מה קורה כשהמצב הזה באמת מתרחש? שניכם עובדים, והנה האשה מתקדמת ומצליחה יותר ואתה דורך במקום ומרוויח פחות. פתאום הגבר נאלץ לוותר. לקחת את הילדים מהגן, להשאר אתם כשהם חולים, לבשל, לנקות. קורה שהוא זה שצריך לקחת את העניינים לידיים כדי שהיא תעבוד, מאחר שהיא מרוויחה יותר. אחרי שלל הפרגונים וההתרגשויות הראשוניות משהו בו נפגע, הוא מרגיש שהוא זה שמשלם את המחיר. ומה עם הגבריות שלו? איך מסתכלים עליו החברים והמשפחה כאשר היא מספרת מה היא עושה וכמה היא מצליחה והוא מתחבא מאחור? התדמית האישית שלו נפגעת, האגו חוטף מכה. כדי למנוע תסכול זה חשוב מאוד לשים דגש על התקשורת, לומר מה מרגישים. גם אם הגבר מסתגר בתוך עצמו האשה צריכה, עם כל ההתלהבות שלה והרצון להגשים את עצמה, פשוט לדבר אתו, על הקריירה שלו, על העבודה, על החלומות. צריך להראות לו שהחלומות שלו חשובים גם כן. כמו כן מומלץ לתת לו להרגיש שהוא הגבר בבית, למרות שבשטח את זו שמרוויחה, את זו שמפרנסת. אם את רוצה שהגבר שלך לא יהיה ממורמר ואח"כ ירגיש כאילו הוא "מסורס", תני לו להרגיש חשוב, חיוני, נחוץ. תני לו את התחושה כי הוא ראש המשפחה והוא קובע ובכך תקלי על הרגשת הגבריות שכל כך נפגעה לו. זכרי, בשביל להיות מלכה צריך שיהיה לך מלך. חשוב מאוד לשמור על סוד המשיכה בין המינים. הגבר אוהב להיות הצייד והאשה הטרף. וברגע שאנו מפרים את האיזון הזה אז המשיכה מתערערת וגם אם הוא החבר הכי טוב שלך הוא מאבד בעינייך חלק מהגבריות שלו ומהמשיכה שלך אליו. לכן בזוגיות שלכם חשוב לתת לו את התפקיד הגברי של ראש המשפחה, של המתכנן, כדי שהתדמית הגברית שלו לא תפגע בעיניו וגם לא בעינייך בשביל שהאיזון הזוגי יישמר. בסיכומו של דבר, אין הרבה ברירות אלא להבין את נקודת המבט הגברית החברתית לגבי מעמד. עדיין הם נחשבים אלו שצריכים לפרנס וזה חשוב להם מבחינת האגו הגברי הטיפוסי והמוכר. ברגע שאת מפרנסת יותר קשה לגבר להתמודד עם זהנ הן כלפי עצמו והן כלפי החברה. לכן ככל שהנשים יילכו לקראתו וייתנו לו להרגיש נחוץ בסיטואציות זוגיות ומשפחתיות, האיזון הזוגי יישמר, ובייחד תוכלו להתפתח למקומות רחוקים ולא לתת לסיטואציה הזו לפגוע בזוגיות. אריאן לב, מטפלת הוליסטית המתמחה בנושאי הרזיה הוליסטית ומודעות נשית (ולמען הסר ספק - הייתי צינית בפתיח)

או בקיצור:

משק בית שיוויוני? תשכחו מזה! מה לומר? ממש מעודד, לא? ולגברת לב יש לי רק דבר אחד לומר - עשי טובה גדולה לכולנו והמשיכי לעסוק בהרזיה הוליסטית (whatever that is). את העיסוק במודעות נשית אנא השאירי לנשים בעלות השקפת עולם קצת פחות שוביניסטית, או-קי?

XUXA141

New member
הגבר כתינוק מגודל?

לפי זה גבר זה מין דבר בכיין, ילדותי שצריך להגן עליו, לגרום לו להרגיש טוב ( זה כולל גם זיוף אורגזמות?), בקיצור, הוא תינוק קטן, פגיע, אגואיסט ונודניק, משהו כמו בארט סימפסון כזה? לדעתי העלבת מאד את הגברים כרגע..

marish

New member
זה לא אני

רק הבאתי את המאמר המרתק, כי הוא לגמרי הדהים אותי.

isola bella

New member
תגובה

קראתי את המאמר ש MARISH צירפה ולא ידעתי אם לצחוק כי זה משקף הרבה מדי מהמציאות העכשווית,או כי אולי אחד הכותבים כאן החליט לשעשע אותנו... . מה שהבנתי מהמאמר IN A NUT SHELL (בקיצור ולעניין) זה שאין לנו ממש תקווה הנשים לחזות במהרה בימינו בשוייון אמיתי. זה או: שתהיי יפה,אופה,ומוצלחת פחות ממנו - ותשתקי. או: שתהיי יםה,אופה,ויותר מוצלחת ממנו - וגם תשתקי. בקיצור אם את רוצה 'להחזיק' את הגבר שלך תשתדלי לשתוק ולא 'לבלוט' יותר ממנו. אכן,זה צריך להעליב גם נשים גם גברים שחיים/מרגישים - אחרת. איזולה בלה (שמתכנסת בשתיקה רועמת)

למעלה