אבל חשוב.

Nמו

New member
סולחה 2005

מי יודע מה קורה? ולצערי אני לא אוכל להשתתף בפגישה ב7 ליולי, למרות שבאמת הייתי רוצה. אני אדם דיי גופני, אני אוהב להביע את עצמי בתנועות גוף, וחשבתי שיהיה הרבה יותר מעניין להפגש אתכם מאשר לדבר בפורום. ולכן לא דיברתי בפורום הרבה.

Tatu4Taty

New member
../images/Emo32.gif אבל חשוב.

אני יודע שאנשים לא אמורים לפתוח שרשורי אוף טופיק (או שכן?) אבל זה נראה לי מספיק חשוב כדי כן לפתוח שרשור. מצורף קישור להודעה לפרסומת של צער בעלי חיים - רוצים לסגור להם את הסניף ולהרדים את הכלבים כדי לבנות שם עוד פרויקט נדל"ן של מקורבים לממשלה. אפשר לשלוח דרכו אי מייל ולמחות על העניין. תודה לכל מי שטורח להיכנס ולמחות על העניין המזעזע.

מזעזע

מזעזע כמה כבר אפשר זונות! בא לי לחנוק אותם כמה מגעילים בני אדם יכולים להיות יו

gwizard

New member
מחריד

הייתי שם לא פעם ולא פעמיים, כי אחת החתולות שלנו משם. רק חבל שהמחאות האלו לא יעזרו לאף אחד.

Tatu4Taty

New member
חשיבה חיובית בנאדם.

כולי תקווה שתהיה להם חמלה ולא יסגרו את המקום. רק חבל שהפרסומת הזו משודרת רק בשעות המאוחרות (והזולות) בטלויזיה המסחרית. מסתבר שחיים כבר לא שויים כמו פעם.

gwizard

New member
החיים לא שווים כלום היום

לא של אנשים, ובמיוחד לא של כלבים.

Efrathilil

New member
אל תחשבו "מה עוד אימייל אחד עוזר"

על כל אימייל אחד שהם מקבלים, ישנה הערכה של אותם אנשים שלא היה להם כוח לשלוח. על כל אחד ששולח, הם מכפילים את זה פי 100 (נדמה לי שיותר), מבחינת החישוב שלהם שלכמה אנשים זה מפריע. תפחידו אותם בהצפה של אימילים (לא אימייל של נאצה, חס וחלילה). במקרה הכי גרוע- בזבזת מספר דקות מחיים שלכם. במקרה הכי טוב- הצלתם כלבים! להזכיר לכם את הסיפור של הכלבים שהוברחו לארץ? ביום שלישי נכתב בעיתון: עוד היום הכלבים ישלחו חזרה, עקב מחסור ב 50 אלף שקלים. אתמול נכתב בעיתון: הכלבים ניצלו! נמצא הסכום, והם ישארו בארץ

WindsOfWar

New member
לא סובל כאשר מתעללים בבעלי חיים

ובמיוחד שלא לזרוק אותם או להרוג אותם.

tontie

New member
זה נורא מה שעושים לחיות

מתיחסים אליהם כאילו הם כלום. כאילו אפשר לעשות בהם מה שרוצים. היום אחותי שלחה לי סרטון של תעשית הפרוות, זה מחריד מה שבני אדם יכולים לעשות. בחיים שלי לא ראיתי דבר מזעזע כל כך. הם הורידו לאיזה חיה שלא זהיתי את העור כשהיא בחיים! נורא! זה חייב להפסיק. *אני בכוונה לא שולח קישור לסרטון הזה, הוא קיצוני מידי.

Wing Chan

New member
זה הסירטון שרואים ממש את הזה

עם העצמות מזיז את העיניים ונושם? נורא :| אבל לשבת להגיד "יו איזה מסכנים" על כול מיני סירטונים לא יעזור בגרוש מה זה החרטא הזה תנפצו תשרפו תהרסו חנויות שמוכרות כאלה דברים תעשו בלאגן שלם לא יוצא כלום מדיבורים :\

וגם מזה לא יוצא כלום...

הפתרון היעיל באמת הוא: א. חרם צרכנים על חברות שמוכרות ו/או משתמשות במוצרים מן החי (כולל ניסויים על בעלי חיים). ב. חינוך והסברה בנושא. ג. פעילות לחקיקה כנגד פגיעה וניסויים בבע"ח. (חלק א' אומר לדעתי גם לעבור לתפריט צמחוני, אם לא טבעוני).

Wing Chan

New member
נכון, זה לא פותר את הבעיה עצמה

אבל זה כן נותן נקמה וכן אומר שאתה בא לבני זונות האלה והורס להם את העסק. לא מגיע להם פחות מזה. חינוך והסברה? לאנשים לא איכפת...ואולי איכפת להם לשנייה כדי להראות מתעניינים ואז זהו אחרי יומיים זה עובר להם. חרם צרכנים? אנשים בעולם אדישים, במיוחד בישראל. חקיקה תיקח שנה עד שיזוז פה משהו. רק באי סדר אפשר להזיז דברים לבוא להביא מכות לאנשים ברחוב שהולכים עם מעיל פרווה או לא יודע מה לשבור עליהם דברים אנאערף, לשחרר את החיות מאיפה שהן כלואות..לעשות בלאגן שלם סעמק!#@ (מצטער מקרים של התעללות כזאתי מעצבנים אותי ממש) ולא, אני לא צמחוני אבל מאוד נגד התעללות כזו.

gwizard

New member
הגזמת

להביא מכות לאנשים ברחוב שהולכים עם מעיל פרווה ??? אתה מפגר לגמרי ? האם אין לנו כבר מספיק אלימות ברחוב שאתה רוצה להוסיף עוד ? אם אתה נגד התעללות - תתחיל בעצמך ומהסביבה הקרובה לך כמו הורים, משפחה, חברים וכ"ו. תעשה ערב הסברה. תבדוק האם למישהו מהם יש מעיל פרווה. למי שיש תסביר בעדינות ונימוס למה אתה חושב שזה לא בסדר. אם כל אחד יעשה את זה - כולם יבינו את המסר. כי בסופו של דבר, כולנו זה משפחה וחברים של מישהו אחר. אלון.

Justin Angel

New member
אלימות מכוונת? אני לא מסכים.

אם כבר אז אלימות אקראית בקנה-מידה ארצי זה רעיון הרבה יותר טוב. אם כבר הולכים על אלימות מכוונת בגלל שטויות, אז להיות טיפש עד הסוף.

Wing Chan

New member
אגב, אין צורך לרדת לפסים אישיים

אני לא זוכר שקיללתי אף אחד מכם. אם אפשר, לא לקרוא לי טיפש או מפגר. תודה.

The Dark Qween

New member
אממ

אם נתחיל להרביץ לאנשים ברחוב זה ייצור פרסום גרוע והאנשים שמנסים להגן על החיות יצאו הרעים מכל הסיפור ,וחוץ מזה , מה ההגיון בלהציל מישהו על חשבון פגיעה באחר , אז נכון , אני מסכימה שמה שהם עושים זה פשוט מעשה נאלח וגם לי מתחשק לפשוט להם את הפרווה בחזרה אבל יש דרכים אחרות , אני חושבת שהמחאות האלה כן יכולות לעזור , אולי הם לא ממש מזיזות עניינים אבל הן כן מכניסים את הנושא למודעות של אנשים , וזה לדעתי הצעד הראשון ,אני לחלוטין מסכימה עם הרעיון שצריך לנקוט צעדים לכיוון חקיקה בתחום ולהחרים את החברות שפוגעות בבע"ח ! נ.ב - גאה להודיע שלפני שבועיים נעשיתי צמחונית !!!

למעלה