אבל לא ממש...

מה ה מצב

New member
../images/Emo32.gif אבל לא ממש...

מה המצב? אני חדשה אז כתבתי הודעה כדי שתדעו שאני כאן... אני ממש אוהבת את סרטי שר הטבעות אפילו שראיתי כל אחד מהם רק פעם אחת אני מקווה שאני אצליח בכל זאת להשתלב... הקובץ המצורף הוא קצת לא קשור אבל קצת כן... תהנו!

פרפר15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

:
:-
D
-D

ThisIsJustME

New member
../images/Emo46.gifאני בת ו...

אררג טוב אנ'לא אפתח ויכוח על זה.......[על מייקל ג'קסון]

S a p i r 2 5 5

New member
זה בסדר.

המערכת מודיעה כי היא אינה מתכוונת להגיב על הודעות אשר משמיצות, מגדפות או שיש בהן הוצאת דיבה כנגד מייקל ג'קסון. כל זאת ועוד בתנאי שאותן הודעות נכתבו על ידי אימפוטנטים, כסילים, אווילים, ובקיצור - בדרנים לא מצחיקים שכל תכליתם היא מוות, שעמום וטמטום(מעתה והילך נקרא לעבמי"ם אלו בלמשתה"מ). ומלבד לזאת, ממשלת טרנסילבניה מודיעה בזאת כי היא אינה קשורה בכל צורה או אופן כלשהו למייקל ג'קסון אף על פי כי הוא קיבל מראש ממשלתם[המאמין כי עדיף לזיין קטינות(או קטינים) בבית בושת על פני לאנוס אותם] בית בושת במתנה. ונחזור לחדשות: ממשלת ספרד מודיעה היום כי אותר המחבל שהניח את הפצצות במדריד, לאיבר מינו נמצאו מחוברות עשרות גופות של ילדים לבנונים. יחד עם זאת, אותה יישות ברחה מן תחנת המשטרה המקומית. המשטרה מבקשת את עזרת הציבוכר באיתורו מחדש. הוא בעל מבנה גוף צר, שער דקיק וארוך, בעל כוויות בפנים, אף עקום, מהלך על נעלי עקב ורודות עם פונפונים בקצה ומחוברים לאיבר מינו עשרות גופות של ילדים לבנונים. כל המאתר חשוד דומה לתיאור מתבקש להודיע לאינטרפול(המשטרה המקומית לא תתגבר על 80 ליטרים של נוזל לבן בלתי מזוהה).

cobainos

New member
אז אני בעצם

אימפוטנטים, כסילים, אווילים, ובקיצור - בדרנים לא מצחיקים שכל תכליתי היא מוות, שעמום וטמטום? יפה יפה...מעניין מי כאן הוא כל הדברים האלה...מי שמספר בדיחה (שדווקא הצחיקה כאן קצת אנשים) או מי שמגדף ולוקח קשה ללב את זה שצחקו קצת על מושא הערצתו שהוא באמת סוטה?

CiNdErElLa3887

New member
ברוכה הבאה...הזכרת לי משהו../images/Emo140.gif

השתלבות נעימה בפורום :).. צירפתי קישור של גולם הראפר...משעשע..

למעלה