אבל מאוד מעניין

זורבבל

New member
../images/Emo32.gif אבל מאוד מעניין

אני לא נוטה בדרך כלל להכנס לפורום הודעות מומלצות. עצלנות גרידא. אבל היום הזזתי לשם את ישבני הענוג וראו מה מצאתי. שווה לקרוא. אחר כך לחשוב קצת. ועוד קצת. ועוד קצת. ועוד קצת...

.m

New member
פינת ה- ../images/Emo91.gif השבועית

עקב בעיות מחשב לא הכנסתי המלצה השבוע. אחרי קריאת ההודעה המומלצת של זורבבל, מצאתי את התגובה הבאה: תגובת אלוקיםו הקוטלת ועכשיו, בצר לך את פונה אליי... בתי, הילדים היקרים לא נהרגו כי רקדו בשבת. אולם השמחות לא קרס כי רקדו ריקודים מעורבים. וגם הילדים שנרמסו באולם הכדורגל לא נפגעו כי נסעו למשחק בשבת. לעולם לא הייתי פוגע בילדיי האהובים בגלל סיבות כאלה שוליות. אם הייתי רוצה שכל בוראיי יהיו אנשים אדוקים ושומרי-מצוות, הייתי מלכתחילה בורא אותם כך, הרי אני יצרתי אותם, זוכרת? אני נתתי לכם את החיים המתנה ,ויחד עם זאת אני נתתי לכם את הזכות לבחור, את היכולת להבדיל בין טוב לרע. נתתי לכם את האפשרות לעצב מתוך החומרים שאני יצרתי-עולם משלכם. כל אלו שמתו בזמן האחרון מתו בגלל הבורות,האנוכיות,העצלנות והחולשה שלכם. מאוד קל לך לשבת ולכתוב מכתב תלונה ולהטיח בי את מותם של הילדים החפים מפשע האלו. אני הבאתי לילדים האלו את החיים במתנה,יצרתי להם עולם עם פרחים, טכנולוגיה ואהבה. מה את עשית למענם?! אם את רוצה שלא יירצחו עוד ילדים חפים מפשע-בחרי בשלום ולא במלחמה. אם את רוצה שרצפות לא יקרסו-פעלי להחמרת התנאים להיתריי-בניה. אם את רוצה שגברים לא יכו את נשותיהם-הלחמי על ענישה יותר מרתיעה. אם את רוצה שילדים לא יירמסו במגרש כדורגל-דרשי את הורדת הגדרות או חנכי את ילדייך. נתתי לכם פרחים-ואתם קוטפים אותם. נתתי לכם ים-ואתם מזהמים אותו. נתתי לכם מכוניות-ואתם נוהגים בהם בפראות. נתתי לנשים את היכלות ללדת-ואת שוכחים אותם במכונית. נתתי לגברים כוח פיזי-ואתם מכים את נשותיכם. אני נותן לכם את הכלים-אתם יכולים לבנות בהם ארמונות או לנפץ קירות. הבחירה היא שלכם,התוצאה על אחריותכם בלבד. נכון, בתי, הבאתי לכם את החיים במתנה,וכמו כל מתנה,את היא זו שתבחרי מה לעשות בה וכיצד להשתמש בה. בכל דרך שתבחרי-אני אביט בך מלמעלה ואוהב אותך... (חשוב לציין שהקטע המומלץ של זורבבל נכתב ע"י נערה דתיה ונשלח לאחד הרבנים, שהחזיר לה את התשובה הזאת) המלצה שבועית - לבחור נכון. לבחור במה שגורם לי אושר היום, כי מי יודע איפה אהיה מחר...
mai

ביג דיל

New member
וכרגיל, תגובת המחלוקת השבועית!

לבחור נכון או לבחור במה שגורם לי אושר? כי לא תמיד זה חופף. מה שגורם לך אושר יכול לגרום לאדם אחר צער, אז למה את מתכוונת לבחור נכון? האם מה שטוב לך תמיד ייחשב לדבר הנכון לעשות? אני באופן אישי לא מאמין באלוהים, ולאחרונה איבדתי את אמונתי גם בבני אדם. היחיד שאני סומך עליו הוא אני עצמי בלבד. זה לא עצוב, זה הכרחי (לי , אני לא יודע מה איתכם). מה תוכניותייך לסופ"ש?

.m

New member
אני ../images/Emo23.gif אותך...

אני חושבת שביום שלא תחלוק עלי, אני אכנס למשבר דיכאון עמוק
זה עניין של סדר עדיפויות - אם מה שגורם לי אושר גורם צער למישהו אחר, נשאלת השאלה מה יותר חשוב לי אותה בחירה או אותו אדם. התשובה, כמובן, משתנה בהתאם לסיטואציה. יש אנשים שחשובים לי יותר מחיי שלי, ויש כאלה חשובים עד גבול מסויים, ויש כאלה שאינם חשובים כלל. ולגבי אלוהים - הוא לא הנושא. למעשה הוא כלל לא רלוונטי, ואם תתיחס אל הכתוב כטקסט פשוט (בסה"כ הוא נכתב ע"י מישהו כמוני וכמוך) עדיין יש לו משמעות חזקה. ואם מותר לשאול - למה איבדת אמון בבני אדם? נשיקה| mai (שנוסעת לרועי עוד שבועיים ו-4 ימים) נ.ב. סופ"ש בירושלים, ואתה?

ביג דיל

New member
מאיצ´וק!!!

למה איבדתי אמון? כי גיליתי שכולנו סך הכל בשר ודם. אף אחד לא יותר ולא פחות, וכבני אדם, אנחנו לא מושלמים (בלשון המעטה), ואני אדם רגיש (אולי יותר מדי), ולמרות שקשה לאכזב אותי, אני תמיד מתאכזב. אז נכון שלחברים לא עושים חשבונות, כי אם היינו מתחשבנים על כל דבר, לא היו נשארים לנו חברים, אבל יש גבול לכל תעלול. אני הולך לעשות סופ"ש של סרטים שווים ביותר שלקחתי מהעבודה, אשתה תה, אתכרבל בתחת לפוך, ואהנה. אני גם אעזור לשגית לסיים את ההכנות לחתונה שלה. הלחץ בעבודה (יותר נכון על הארי פוטר) מראה את פניו. באמת עבודה קשה (כמות האנשים שראו את הסרט בשבוע הראשון ליציאתו בארץ מוכיחה את זה). אבל אני לא ממורמר. אוהב את העבודה. מאוד.

marco

New member
friends are not perfect but

always remember they love you a lot i know i do i forgot your e-mail account. can you send it to my hotmail ?

../images/Emo11.gifקטע חזק. ממש חזק. לדעתי.../images/Emo127.gif

אם לא הכי טוב שקראתי עד היום. ואם באמת את התגובה כתב רב בישראל אז...כנראה שיש עוד תקווה, איפשהו. אין לי איך לסיים.

למעלה