- אבל קשור לג'אג!!!

shipper heart

New member
מזל דוב!!!!!!!

אני מאחלת לך את כל הברכות הנדושות הרגילות וכמובן הרבה ג'אג!!!

cjharm

New member
../images/Emo32.gif - אבל קשור לג'אג!!!

טוב זה לא חוכמה כל החיים שלי קשורים לג'אג (עצוב .... אני יודעת... מפחיד...אולי..... מדכא?!) אוקי זה כמעט סוף השבוע- סמי סיכום. היה לי מבחן ענק בלשון (ואם עוד לא הבנתם אני קצת דסלקטית ) אז הייתי ממש עסוק עם זה, אבל היום עשיתי טוב - זהו נגמר!!!! אני אמורה ללמוד לבוחן פתע בצרפתית - כמובן שאני לא עושה את זה (עוד חמש דקות.... באמת) אוקי, אני רואה את אותם שני פרקים (הפרק של אתמול והפרק של לפנות בוקר) שכבר בא לי להקיא ( לא ממש אבל אני באמת צריכה להחליף קלטת)!! אופק (הידוע גם כצ'יקי/ נג' ובעיקר נודניק!!! אחי הקטן) שלא מוכן לצאת מהחדר כי "לך יש את הווידאו" שוכן לי במיטה (בלה!!!) התחלקתי היום בבית ספר והוצאתי את המשפט הכי מוזר בעולם בשעור פיזיקה (שילוב של עיברית אנגלית וצרפתית, שיצא בשיא בטבעיות) הפאנפיק שלי היגע לפאנקאקים וזברות הייתי במסיבה הכי מטומטמת עולם - מסיבת חנוכה שסגרו את הדלתות באולם כדי שלא נצא !!!! אז איך היה השבוע שלכם?

shipper heart

New member
אווווווווווו נחמד! יומני היקר! כמו

בכל שאר הפורומים שאני כותבת בהם!! אני אתחיל בסיכום... אז ככה ראשון....תכננתי להתכונן למבחן...לא הלך שני נכשלתי במבחן...אני נשבעת לכם שהוא עשה לי חום!!! אני כמעט הקאתי ואחרי שנגמר הזמן פתאום הייתי בסדר... בשיעור כימיה בסוף היום אני וליאן התחלנו לקשר כל מיני דברים להארם (אני) ולאורלנדו (היא) היא כזה רואה עגיל של ילדה ואומרת לי- רוצה לראות איך אני מקשרת את זה לאורלנדו? ואז היא כזה- עגיל->תכשיט->טבעת->הטבעת של אורלנדו ואני מקשרת כזה להארם->עגיל->תכשיט->טבעת->טבעת אקדמיה!! ואז התחלנו לעשות את זה לעוד כלמיני דברים... יומשלישי היה מטומטם...טליה ממש אוהבת אותי זה מפחיד (המנהלת חטיבה...איכס)...אצל דוד כרגיל לא עשינו כלום ואז באנגלית הגרינץ' נתנה לנו אנסין על הארי פוטר וזה היה כזה מצחיק כי שואלים כזה מה זה מאגלס וצריך לענות לפי הכתבה ואני לא קראתי אותה בכלל והתחלתי להרחיב לה...חיחיחי מסכנה....אה וכמובן חזרתי הביתה וראיתי ALL YE FAITHFULL וSILENT SERVICE ואז רציתי לראות את MLC אבל רימו אותי...חרא...ואז התחלתי לעשות גרררררררררר בפורום וכולם התחילו לשאול אותי מה קרה מה קרה...LOL אניווייס היום היה יומסיור בשל"ח...חחח היה כזה מצחיק!! קודם כל קמתי שעה שנייה...שזה כבר 45 דקות יותר לישון...אחרי זה כזה הגענו לבצפר והתחלנו לצעוק על התרגום המסריח של גילי משמה שהרסה את ה"פ...*כיכר גרימולד!! מה הקשר?!* אחרי שנסענו (בסביבות 9 למרות שהיינו שם מ8:20 ) אני וליאן דיברנו על ה"פ בעיקר ואז כשירדנו מהאוטובוס פעם ראשונה דוד AKA דיוויד/טאי צ'י התחיל לשאול אותנו, בעיקר אותי שאלות על הספר החמישי והכל....התחלנו לצעוק הבנאדם פחד....ואז הכנו לו חידון...חחח ושאלנו את כולם שאלות וכולם קיבלו E ורק אני וליאן SO טוב מנהסתם אנחנו הכנו את זה...אבל אנחנו גמידענו תתשובות ובגלל זה הכנו את זה...חח אז בקיצר כל היום דיברנו ה"פ ואז הורידו אותנו בבית וכל השאר המשיכו לבצפר
וחזרתי הביתה ב1:05 ואפילו הספקתי לראות את ה10 דקות אחרונות של ג'אג....יאמי הארם בגופייה
טוףף עכשיו הייתה לסבתא יומולדת סוערת במיוחד..אפרת ורפי התווכחו כל הזמן ואני בכלל חשבתי על ג'אג *מלאך* ועכשיף אני פה....והיום יש נובאדיז צ'יילד!! פרק כזה יפה!! ביי ביי... זה שרשור יומני היקר מעכשיווווו

shipper heart

New member
והתלונות *בעיקר* להיום-

אז ככה....קמתי לאפס ואז חיכינו שעה לאוטובוס המטומטם...והיה קר כל כך!!! אמממ בלוחמי הגטאות היה...די מעניין אפשר להגיד...וזה שהיה גשם הוסיף לזה...זה היה כל כך קורע!! עשו לנו כזה שתי סדנאות ואמרו לנו טוב עכשיו 10 אתם יכולים לקחת הפסקה ולחזור לפה עוד חצי שעה שנמשיך...ויורד גשם חזק!! ואני עם הדיסקמן ביד...חחח ואני וסיון דפקנו ריצה לקיוסק...והיא וברזל התחילו לנדנד לי שאני אקנה להם קרטיב!! שמונה מעלות בחוץ ויורד גשם והם רוצים קרטיב!! כמעט הכנסתי להם סטירה...חח בקיצר ברזל בסוף לא קיבל כלום ולסיון קניתי שוקו *חם...יאמי*, פסקזמן וקוראסון....הייתה לנו הפסקת שוקולד...בנוסף לבמבה קליק *עוד שוקולד* וביסלי שאכלנו...חחח ואז קניתי קולה...חח בקיצר חזרנו 45 דקות אחרי *חח* ואז היו עוד שתי סדנאות *כולל הספרייה* ואז חזרנו לבצפר. כל הדרך שמעתי דיסקמן והסתכלתי על הטיפות על החלון של האוטובוס...שתדעו שזה יכול לשגע ת'שכל! ואז הגענו לבצפר 20 דקות לפני ההסעה הבאה וחיכינו בקור הזה!! גאד קפאתי!!! היה כל כך קר!!!
ועכשיו אני שומרת על נונו ותום ראבאק לשגע פיל מת הם יצליחו שני אלה!! ומחר אני הולכת לקבל מבחן במתמטיקה *נכשל...* ובאנגלית...בלה... יאללה אוףף אין לי כוח לקום מחר!! לורצה!! *אה ראית את MLC סופסוף!! כזה מדהים!! אבל אני לוידעת אם הוא יותר טוף מאול יא פייט'פול...הוא בטוח יותר מרגש...טוב גמלא בטוח...ובאול יא יש בוני!! בוני רוקס!* ועוד מעט אני אראה את 812 וגם ראיתי את 901/2 של אי.אר. וגם את הפרק האחרון של אי.אר. זה עם קרטר והחברה שלו! היא באמת חמודה לאללה רק שיוריד את הזקן הזה!

shipper heart

New member
תוספות....../images/Emo58.gif

הרגע סיימתי לראות את 812...בתכלס פרק לא משו...גם המשפט של הגנרל היה די משעמם, בקטע של באד לא היה כזה טעם והקטעים של הארם וסיגנר ממש עצבנו... איך הם בנו את הפרק הזה שיתאים להמשך העונה יא אללה....איך שקואטס ובאד רואים את הארם...אוףף למה לא הראו את סרגיי?! אני מתגעגעת!! חחח הוא חמוד.... MLC שולט!! טוב בכל אופן מהפרקים שאצלי...טוב חוץ מLL ואדריפט...נראה לי שזהו...למרות שגם בYB יש קטעים פשוט אדירים *MAC AND HARM SITTING ON A TREE K-I-S-S-I-N-G!!* בחיי קלואי אומרת את זה!! אני אהבתי אותה על זה כ-ל כ-ך!! קלואי היא שיפרית!! וגם ב-סס יש אחלה קטעים...וחוצמזה שהארם חמוד שם רצח...טוב כמו בכל פרק...זהו...נראה לי...

shipper heart

New member
אוקייי יומשישי

אז ככה אני אצל סתו וטל...השתלטתי להם על המחשב *הארם בוא תעצור אותי
* היה היום חרא בבצפר...בלע אוףף לפחות קיבלתי 94 באנגלית...שאחרי שיר זה הציון הכי גבוה
אוףף אני באמת צכה לשים יותר
הורידה לי 2 נקודות כי פעם אחת החלפתי A ב-O ופעם אחת כי כתבתי did עם אות קטנה במקום אות גדולה...יכולתי לקבל כמו שיר... אניוויס....אני שונאת שונאת שונאת את המבורגר המניאקית הזאת!! אוףף למה אנחנו לא עם גילה?! אני מתגעגעת אליה...היא הרבה יותר חמודה... הסופגי שנתנו לנו היו די מגעילות אבל החנוכיה הכימית הייתה ממש מגניבה... אחרי זה תפסתי תנומה קלה *בבית במיטה החמה והנעימה שלי חח* של איזה שעה שעתיים חחח עד שתום העיר אותי ונכנסתי להתקלח ואז נסענו לסבא וסבתא... מחר מומולדת של סתו שלמה ואור ואחרי זה אנחנו נוסעים לת"א לאמיר ושיבולת וביומראשון ניסע לספארי או ללונה פארק..נראה כבר אני אנסה לשכנע את אמא ללכת ללונה פארק...שנים לא הייתה שם... אניוויי....ביי

cjharm

New member
COOL

94 באנגלית... יפה!!! גם אצלנו היתה חנוכיה כימית, ממש יפה. אני חייבת ללמוד המון בסוף שבוע הזה כי אני יוצאת לטיול ראשון שני שלישי רביעי.... זה ממש מצחיק - אותי - לשמוע שאת נוסעת לסאפרי. אני במרחק 5 דקות הליכה משם. חג שמח!

j a g f r e a k

New member
אני עושה את זה קצר...........

כי אני אמורה ללמוד להיסטוריה, להכין שיעורים במתמטיקה ולהכין עבודה בסוציולוגיה והכל למחר... בנתים השבוע לא משהו.. מבחן בספרות ביום ראשון, אבל ראיתי כמה פרקים פשוט מהממים של ג'אג אז זה מפצה.. דרך אגב הייתי אצל סבא וסבתא שלי והיה שם גליון של פנאי פלוס (הם קוראים פנאי פלוס?!) והיו שם שתי תמונות של מאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז כמובן שזה אצלי עכשיו.. (ביקשתי רשות כמובן).. ביום שלישי נאלצנו ללמוד על הדשא בשיעור אנגלית כי כל הכיתות בבית ספר היו תפוסות.. היה סבבה ביותר עד שבאופן אוטומטי נפתחו כל הממטרות והיינו לכודים ולא יכולנו לצאת! והיום נודע לי שאני צריכה לבוא ביום ראשון ב-8 בבוקר לבית ספר (אבל זה חופש) כי המורה ללשון החליטה שהיא רוצה לקיים שיעור.. נטולת חיים שכמותה! אמממממממממממממממממממממממממממממ זהו!

אווזונת

New member
נ"ש../images/Emo70.gif אני צריכה חיבוק../images/Emo70.gif

אני בוכה...נמאס לי מכולם...נמאס לי מכל העולם...חוץ מהפורום החמוד הזה..... כל היום רק ביאסו אותי....כל היום הייתי עצובה...כל החברות לשי כבר בצבא...ואני מחכה ליום שיגידו לי את כבר לא אזרחית
שיבוא כבר מהר
בנתים נו איפה החיבוקים שלי

cjharm

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הכול יהיה בסדר!!!! באמת! מתי את מתגייסת?

shipper heart

New member
מצטרפת לחיבוקיישן ../images/Emo24.gif

באמת מתי את מתגייסת? בנדוד שלי עכשיו עבר את השלב שני במיונים לקורס טיס... ואז יש גיבוש (אם הוא יעבור את שלב ג', ד') ואז את הקורס...וואי זה המון זמן...אבל בשבילו הלוואי ויעבור...

cjharm

New member
יום חמישי..........................

קמתי ב 7:10 היום בבוקר יש איזשהו חור גדול בין השעה האת ל8:05 - כל מה שאני יודעת זה שלבשתי אוברול, חולצת תלבושת קצרה (!) ושאכלתי משהוא. בשיעור מתמטיקה מועץ למדנו על תיכונים חוצים במשולש (תיכונים במשולש חוצים זה את זה ויוצרים מצב של 1/3 ו2/3) ואז היה בוחן, אני חושבת שזה הלך די טוב. יצאתי עם המועצה לחלק סופגניות בתל השומר, אבל בסוף עשינו פגישת סגנים. חצרתי הביתה הכנתי שיעורים במתמטיקה ומחמש אני במיטה עם הלפ טופ , רואה וקראת JAG אני ממש עייפה, הפרק של אתמול השאיר אותי ערה עד 2:13 אבל אני מפחדת להרדם ופספס אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בלה

SaintJohn

New member
../images/Emo32.gifנפתח פורום אירוסמית'!

לידיעת כולם: נפתח פורום למעריצי להקת אירוסמית'! בואו בהמוניכם! הקישור לפורום בתחתית ההודעה

THEchosen1

New member
הייייייייייייי אני פה סוף סוף !!!!!

כן כן ... אבל נראה לי רק לעכשיו כי היה לי ריב ע-נ-ק-י עם אבא שלי והוא סגר לי את האינטרנט .. שם סיסמא ובס12 לא מסכימים להגיד לי אותה כי אין לי "ייפוי כוח" אז אני דיי תלוייה בו ואם הייתם מכירים אותי הייתם מבינים כמה אני לא מסוגלת להיות תלוייה באחרים , במיוחד בו ! כיייי זה סיפור ארוך של 16 שנים .. אז אקיצר .. גלללללללללללללללללללללללל אני לא מצליחה לפתוח את האיסיקיו , כבר שבוע וחצי אני לא מחוברת ואין לי מושג איך שרדתי עד כה .. לא יצא לי לעשות משהו חשוב בזמן שלא הייתי פה , רק למדתי . נו מה עוד חדש .. היום יש מסיבת חנוכה ברגבה אבל אני לא הולכת כי מחר יש לי יום מרוכז במתמתיקה וגם ביום שלישי . וביום רביעי יש לי בכימיה אז זה דיי דופק לי את החופש . לפחות אתמול הייתי אצל ידיד שלי - שהשלמתי איתו רק שלשום - לא דיברנו איזה שבועיים וחצי ונמאס לי כבר כי אני חולה עליוווווווווו והיה לו יומולדת אז עוד סיבה למסיבה - הייתי הבת היחידה אבל זה לא הפריע לי *מחייכת חיוך זדוני* ואני חייבת לציין שהפרק שהיה ביום רביעי "אימה במצולות" (איזה תירגום מגעיל) היה פשוט מ-ה-מ-ם !!!! חוץ מזה מה אצלכם ? התגעגעתי ..

shipper heart

New member
גמנחנו (טוף אני) התגעגענו..חח

אוףףף למה הוא עשה לך את זה?!!! אוףףףףףף אין לך איזה חברים האקרים או משו??? לי יש אבל אני לוידעת כמה זה יעזור לך.... ואני יודעת SILENT SERVICE פשוט פרק מדהים *האהא יש לי אותו על המחשב האהא* ואני שונאת מתרגמים...איכס חח

למעלה