אהה ראיתם??

*זינה*

New member
../images/Emo32.gifאהה ראיתם??../images/Emo32.gif

לכל תלמידי כיתה י´ שנבחנו היום בלשון
בחלק של הבעה, היה צריך לבחור אם לכתוב משהו על ההוראה בישראל, או, לכתוב מכתב המלצה על תכנית טלוויזיה שאנחנו אוהבים...
עשר נקודות מתנה רק על הטלוויזינה שאנחנו משננים כל יום!!! איזה כיף!!!

Gilmore Fanatic

New member
כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה היה כזה מגניב, ממש עשה לי את הבגרות
כתבתי על בנות גילמור, אבל שקלתי גם את באפי ואת זינה. בסוף בחרתי בגילמור כי קהל היעד יותר רחב. בקשר לניסוחים, זה לא צריך להיות בעייתי. כל מה שצריך לעשות זה לשמור על סדר הגיוני של משפטים, בלי שגיאות כתיב ולא לסטות יותר מידי מהנושא- לא כל כך קשה. הניסוח לא צריך להיות גבוה במיוחד כמו במכתב רשמי, נגיד.

*זינה*

New member
אהה ו...

שרוני אל תהרגי אותי... כי גנבתי לך סוג של לוגו...
סיימתי לכתוב את ההמלצה, ואז בתחתית העמוד כתבתי Battle On וזינה לשלטון!!! סלחי לי, זה פשוט היה כל כך נדרש שם...
מובטחים לך תמלוגים

shiRan WP

New member
איך הלך??????.../images/Emo3.gif

לי הלך דיי טוב! החלק של הפסקה היה ממש נחמד...יותר נכון מכתב...עשיתי על קטנטנות למרות שזינה היתה אופציה הרבה יותר טובה, אבל אם הייתי עושה על זינה לא בטוח שזה היה יותר 15 שורות...יותר נכון איזה 200 או 300:))) הלך לי דיי טוב חוץ מכמה פעלים מעצבנים שלא ידעתי...אבל חפיף זה רק בגרות
ולכם, איך הלך? הייתה לי בוחנת שדומה קופי לזמרת שאקירה (אם אתם מכירים) אותם פנים אותו שיער...ממש מגניב
אז זהו.....זה אומר שעכשיו התחיל רשמית החופש הגדול אפשר לזלול
ו-
איזה כיף!!! אני מאחלת לכם שתהנו בחופש
תזהרו לא להיות יותר מידי ב-
ותראו הרבה - XENA !!!!!!!!!!! ב-
shiRan

*זינה*

New member
היה צריך 15 שורות...?? ../images/Emo5.gif

אוי... עשיתי איזה ארבעים חמישים שורות...

shiRan WP

New member
זינה....../images/Emo11.gif

אל תדאגי אף אחד לא עשה 15 שורות
אני למשל עשיתי 25 וקטנטנות זה תוכנית שאני לא כ"כ רואה אז אם הייתי עושה על זינה...בכלל.. בקיצור אל תדאגי..אם זה קולע לעניין אז זה בסדר וחוץ מזה ..זה מכתב אז סביר להניח שאי אפשר להכניס הכל ב- 15 שורות וב-ק-י-צ-ו-ר זה לא זה לא זה לא נורא זה לא זה לא זה לא נורא זה לא זה...טוב הבנת?! זה לא כ"כ נורא, אולי זה דווקא טוב:)
shiRan

vampire1

New member
25 שורות ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה מלא
מספיק 10 שורות כמו שאני עשיתי אני כתבתי על המלצת על תוכנית טלוויזיה ואתם יודעים על מה כתבתי
כמובן שעל זינה ...

Dafi the Mighty

New member
הממ...

אם את קוראת את ההוראות של השאלה כתוב בביקור לכתוב בהיקף של 10-15 שורות. המורה שלי אמרה לנו שמורידים נקודות למי שכותב יותר מדי. אני כתבתי בדיוק 15 שורות.

hilabg

New member
בספר של המיקוד 2002 של לשון בחלק

של ההבעה, היה באחד המבחנים, אופציה של חיבור על תוכנית הטלויזיה האהובה, ואמרתי לעצמי איזה מגניב זה יהיה אם יהיה משהו כזה בבגרות, אני אשאר עם חיוך על הפנים כל היום, וכך היה...

*זינה*

New member
חברה שלי ואני ספרנו... ../images/Emo6.gif

באדיבות A Xenite cat אני מפרסמת את התוצאה... כתבתי ארבעים ושלוש שורות
זה דיי הצחיק אותי לדעת שכתבתי כמעט פי שלושה ממה שצריך לכתוב...
יאללה סה"כ בחינה... זינה ה -

אני כן כתבתי על זינה

אוי כל כך שמחתי שהיה את זה, דבר ראשון שעלה לי בראש הוא זינה ועל זה כתבתי, נקווה שיהיה בסדר...

למעלה