(אוּף) החורף הזה!

TheWhiteTigris

New member
../images/Emo32.gif (אוּף) החורף הזה!

שונא חורף!!! שונא!!! אני כבר שבועיים או משהו כזה, מצונן, מנוזל, כשלסירוגין יש חום (או יותר נכון פחת-חום... 35.5 חום גוף) ואני כזה מזיע, מרגיש חם, אבל מה? כפות הרגליים קפואות! אם אני בלי שמיכה בלילה - קר. עם שמיכה - חם יותר מבמדבר סהרה! כבר אמרתי שהחורף מעצבן אותי? ואנחנו עוד בהתחלה... אם עד עכשיו חיסלתי כבר עשרות גלילי נייר, מה יהיה בהמשך? נזק כספי עצום הדבר הזה...

Lancelot99

New member
שכחת את הדבר הכי טוב בחורף

להתכרבל בשמיכה עם מישהו שאוהבים ואת הדבר השני הכי טוב בחורף - שוקו חם

ווואיי אני הכי שונאת חורף בעולם!!

אני שונאת קור! תמיד קר לי! ולא רק, אני שונאת להתכבל!! מזה להתכרבל בכלל? לשבת כמו איזה שבלולים מכוערים בתוך שמיכה?! ושונאת שוקו חם!! מזה שוקו חם?! הכי טעים זה כשהוא קר יא גרועים! אוףף **תם התיסכול בנושא החורף**

בשלולית

New member
חחחחחחחח

לשבת כמו איזה שבלולים מכוערים בתוך שמיכה?!??!?!? למה דווקא שבלולים!?!?? מה הם עשו לך רע?!? יואוו עכשיו ראיתי אפקט הפחד והם אכלו שבלולים... כל כך ריחמתי עליהם... אבל כשראיתי אותם... הבנתי את מהות הכינוי שלי... נראה לי שאני אחליף אותו בקרוב........ אני אוהבת חורףףףףףףףףףףףף

נ ו ל י 1

New member
העם איתך...

מבינה לליבך גם אני ככה מיום שלישי, הגרון כואב האזניים עוד יותר ובכל חור יש טישו... רפואה שלמה לי ולך!

Cobe1982

New member
אני לא מבין את הדיון המעניין הזה...

בחורף יש ריח של גשם, ופוך, ושלג, ואווירה כזאת אינטימית... בקיץ יש ים, ושמש, ואווירה של חופש ומסיבה שלא נגמרת... ובאביב כיף לטייל, ובסתיו לעשות פיקניק... קיצ- אין עונות שוות יותר ופחות, פשוט לכל עונה יש את היתרונות שלה (וחכו שתהיו בצבא, תגלו שגם את החסרונות שלה...) אז...זהו.

קורטי

New member
האמ.. חורף...

אני מעדיפה חום על קור- אני נורא רגישה לקור, אבל אין, פשוט אין על הריח בחוץ אחרי סופה, אין על לבוא הבייתה רטוב מכף רגל עד ראש, להוריד מעצמך הכול וללבוש נעליים פרוותיות ובגדים חמים ויבשים, אין על שוקו חם באמצע סופה- לשבת ולהסתכל על הטיפות הענקיות עפות כלפי מטה... אין על לקפץ בין שלוליות ולראות מישהו שנופל לשלולית (בתנאי שזה לא אתה).. אין על התחושה כשאתה עם חברים שותה קפה במסעדה עם חלונות ראווה שקופים ובחוץ קר... אין על שמיכת פוך חמימה באמצע לילה קר- וזה לא שזו העונה החביבה עליי- אצלי היא במקום השלישי, נאמר כך, אבל אני מנסה למצוא את הטוב שבתקופה- כי אחרי הכול חיייבים לעבור אותה, אז עדיף לחפש את היופי שבה מאשר להתלונן... וחוץ מזה אז מה? אז נראה כמו אנשים שמנמנים עם מלא שכבות על עצמנו, אז נקפא מדי פעם באף והוא יהפוך להיות אדום- עגבניה- עדיין זה שווה את זה לפעמים, ואל נא לנו לשכוח את השלג- כי שלג- זה חוויה קסומה ואין מילה אחרת! שלכם קורטי הפאנקית המטורפת.

כל מה שציינת הוא טוב ויפה

אבל שחכת פרט אחד קטן אני גרה באילת
אין סופות, בקושי גשם, אין בשביל מה לשים נעליים פרוותיות, ושלג?! ראיתי רק בפולין באסה.

TheWhiteTigris

New member
שלג יש

רק בחרמון ובירושלים. והסיבה שיחסית נהנתי מאילת היא, שחורף שם נמשך בערך חודשיים, כשבמרכזן, אולי 10 ימים, אפילו פחות, זה כולה תקופת הגשמים. והקיץ... אוהו, כמה זמן.. לפחות 7 חודשים... מבחינת מזג האויר אהבתי את אילת.

ת מ ו ז

New member
שאל לא קשורה

1) מי פה מיב 2) מי מתכנן לעשות שנת שירות (מי שלא יודע מזה שנת שירות מוזמן לפנות אלי:)

למעלה