אוהבים מסיבות?

HyPeR SoNiC

New member
אני אגיד לך למה.....

כי הסצנה בארץ שווה לתחת!!!!! איפה עוד בעולם אתה נכנס למועדון של 18+ ורוקד עם ערסים ופוקימונים בני 15? איפה עוד יש לך מסיבות שכל הערב שמים לך מוסיקה שחורה ומוסיקת אמ טי וי ממוסחרת שכבר בא להקיא ממנה? איפה עוד בעולם יש מצב שכל נוד עם קומבינות נכנס חינם למועדונים, והופך להיות די ג'יי באותם במועדונים, בלי שהוא יודע כלום מהחיים שלו??? רק בארץ!!! בחו"ל מביאים הפקה ברמה, די ג'יים ברמה, מוסיקה ברמה.... והכל שם ברמה..... הם פשוט יודעים לעשות מסיבות..... אני פעיל גם בפורום מוסיקה אלקטרונית... ועשינו כמה דיונים על זה..... אני אצרף לינקים למטה.... להרחבה והעמקה.... אני תחת אותו ניק שם, למקרה שתרצו לראות מה אני כותב.... ואגב, אם תסתכלו טוב, יש קטע שבו רואים את גיא פינס לשניה וחצי.....

HyPeR SoNiC

New member
ואפרופו שיפור הסצנה....

יש חברת הפקות בשם "נקסט" שהתחילה להבין שיש צורך בשיפור, ולקחו את זה על עצמם..... הם הביאו די ג'יים ברמה לארץ... כמו יוהן חילן, ארמין ואן ביורן, פרי קורסטן (ההולנדים האלה
), ויש שמועות שהם הולכים להביא גם את גבריאל ודרסדן.... אבל מה הטמבלים האלה עושים??? הם עושים את המסיבה לגיל 23+!!! מה הבעיה שלהם? גררררררררררררררררר

אושר מ

New member
כי אין כסף להרים את זה...

אני סמכימה שיש בעיה בארף שמכניסים צוציקים למקום שבו הם לא צריכים להיות (ועקרוניתא ני נהנית מזה, אני נכנסת למסיבות של 20+ ו 22+ כי בנות מכניסים...) אבל זה לא נכון שהסצנה בארץ ממש גרועה, יש כמה פנינים... ובלי קשר, לאף אחד אין כסף להרים דבר כזה, אתה יודע מה? תביא לי את המשקיעים, אני אטפל הטרטורידה, הולך?

משקיעים?

תעשי לי טובה, כשאני רציתי השקעה למועדון שפתחתי, עשיתי כמה טלפונים להייניקן, LEVI'S, אוסם ומכבי... הם שמחים לעזור ולתרום- כל עוד זה יפורסם בגדול, אני זוכר שפעם היתה מסיבה ענקית של פינלנדיה והייניקן בחוות היען, הם השקיעו המון כסף (המשקיעים לא המארגנים) ובסופו של דבר מה שיצא זה היה פשוט ביזיון... אני די בטוח שנשאר למארגנים כסף בצד מהמשקיעים בנוסף למה שהרוויחו מהמסיבה.

אושר מ

New member
תלוי באיזה סדר גודל של מסיבה מדובר

המסיבה שבתמונה צריכה השקעה של הרבה יותר כסף מרוב המסיבות בארץ... ות'אמת? ברור שצריך גם הפקה רצינית... אבל זה כבר תלוי במפיקים
. נתינת חסויות יכול לעזור, אבל בכמה אלפי שקלים.. אולי עשרות אלפי, לא בסדר גודל של לשכור איצטדיון וכו'... זה איצטדיון, זה אלכוהול, זה תאורה ענקית, זה די-ג'יי נורמלי שלא לדבר על הגברה מטורפת... מערכת הגברה כזו לבדה עולה פול כסף...ועלויות פרסום וכו'. זה שאח"כ נשאר כסף? אין ספק... אבל צריך הון ענק רק בשביל להרים את זה.. כי הכסף זורם אח"כ. המסיבה שהבאת קישור אליה, היא ארוע חד פעמי - פעם בשנה...

בשביל אירוע של פעם בשנה

אני חושב שאפשר לגייס משקיעים לא רק לפעם אחת, אם מארגנים כמו שצריך- הם ישקיעו במסיבה הזאת כל שנה...
פירסום- לא עולה כל כך הרבה, היה לי מועדון, לא צריך יותר מידי...
תאורה והגברה- לא קשה לארגן, יש המון חברות הגברה ותאורה, אם צריך הרבה, אז אפשר 2 כאלה.
די.ג'יי.- לא קשה להשיג גם מחו"ל. צריך להשקיע וזה לצערי דבר שבארץ לא אוהבים לעשות, הכול "חאפרי", הכול חפיפניקי...

אושר מ

New member
זה מה שאמרתי

תארגן ת'משקיעים, ותמצא מפיקים טובים, ויש לך את זה. ואתה בעצמך אמרת את מה שאני אמרתי: להביא די.ג'יי מחו"ל, זה יותר השקעה. לשכור שתי חברות, זה יותר השקעה, ופרסום, בשביל למלא איצטדיון, זה יותר יקר מפרסום לליין רגיל במועדון. ושוב, תמצא משקיעים, אני על ההפקה:) אבל עדיף שתחכה שאני אשתחרר
...

אושר מ

New member
חחחח

אפשר במסגרת ההשקעה להטיס אותך לפה למסיבה
. ותודה לאל שהזמן מתקצר וזה בעוד בין 10 חודשים לשנה... וחוצמזה שאינ מוכנה להתחיל עכשיו, ונקבע את המסיבה לאזור יוני יולי ככה, או לאזור אוק' נוב שאז אני משתחררת:) ככה נארגן לאט אבל בטוח
.

HyPeR SoNiC

New member
אז מארגנים? ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח תאמין לי גבר גבר.... הפקות כאלה ענקיות עולות הון!!!!! ובמסיבות כאלה בד"כ מגנים בעיקר מוסיקה אלקטרונית (לא לאסגו וכל החרא הזה.... דברים איכותיים.... ומי שהספיק מפה לשמוע אותי מתקלט יודע על מה אני מדבר)... והקהל בארץ רגיל לחרא ששמים במסיבות שיש היום..... לא נראה לי שהוא יבוא למסיבה בסגנון הזה........ אבל זאת לא בעיה, אפשר לשים די ג'איים שינגנו גם מוסיקה שחורה, או 2 רחבות עם מוסיקה שונה בכל אחת.... אפשר להסתדר...... אבל חוצמזה, מסיבות כאלה הן נורא יוקרתיות! באירופה לוקחים בסביבות ה-50 יורו לכרטיס כניסה למסיבות כאלה!!! אתה חושב שמישהו באמת ישלם סכום כזה בלי לדעת לאן הוא נכנס בכלל?? או לחלופין... האם אתה מוכן לסכן סכומים כאלה ענקיים בשביל משהו שאתה לא בטוח בכלל שיצליח???

וואו................./images/Emo184.gif../images/Emo11.gif|פטריה

מה המצב!?!?!?!?!?!?!? איפה זה ?!?!?!?!?!?!?!?!??!?! אני חולת מסיבות כאלה............... אמנם יותר מסיבות טבע אבל כרגע אנחנו בחורף ואסתפק באחת כזאת............. אאאאאאאאאהההההההההההההההההה איזה כיף אם מישהו יודע על מסיבות טובות בסגנון........ אני אחת הכתובות לידיעה בבקשה.......... וואו בא לי מסיבה...... כל יומיים אני מקבלת MAIL מגואה (חברה שלי בהודו כ9 חודשים ובגואה היא כבר חודש -- בואו נאמר - היא מבלה שם........... גם אני רוצההההההההההההההההההההההההההה

HyPeR SoNiC

New member
לי יש קצת מידע....

על מסיבות בהולנד... הפקות של ID&T אלה מסיבות פשוט מדהימות!!! אם את בקטע של מסיבות טבע, יש להם כל שנה אירוע בשם "מיסטרי לנד"... חוץ מזה יש את אינרסיטי, סנסיישן, טראנס אנרג'י...... צירפתי לינק לאתר שלהם למטה...... יש גם באנגליה מסיבות טובות.... מקומות מכובדים כמו מיניסטרי אוף סאונד, גוד'ס קיצ'ן, גייט קראשר, וכו'.... אם את רוצה אני יכול להשיג לך עוד לינקים עם מידע...... כמו כן יש את הגוליית' בגרמניה.... כל שנה הם חוגגים יום הולדת שם... 120 די ג'אים מתקלטים ב-11 רחבות בלילה אחד....... קיצר, אם יש לך שאלות, תפני אלי. אני אשמח לעזור...

למעלה