P i x i e s
New member
../images/Emo32.gifאוהבי ירושלים/ירושלמים-לכאן../images/Emo70.gif../images/Emo206.gif
שלום
! אני יובל, בת 17 ושדרנית בתוכנית "בראש צעיר". ביום רביעי הזה, ה28.5.08, תיערך הקלטה באולפנים של תוכנית מיוחדת ליום ירושלים- "10 סיבות לאהוב את ירושלים". לפיכך, אצטרך אנשים שאוהבים את ירושלים באמת. לא חובה לגור בירושלים כדי לאהוב אותה! 10 סיבות הכוונה לעשרה אנשים שונים שלכל אחד סיבה כלשהי שבגללה הוא אוהב את ירושלים. לא חובה שירושלים תהיה העיר האהובה, אלא פשוט משהו שדוחף אותך לנסוע לשם. זה יכול להיות ימי השישי עם הסבתא מירושלים וגם שוק מחנה יהודה שחווית הקנייה בו בהחלט קצת יותר מיוחדת מת"א לטעמי
. בכל אופן, אלה שלא גרים בירושלים אך רוצים לבוא לאולפן- מוזמנים בהחלט! יש החזר כספי על כל הנסיעות, תלמידי בי"ס מקבלים אישורים מיוחדים מטעם קול ישראל, ככה שמבחינות אלה אתם מכוסים
אם מבחינת התאריך לא מסתדר, לא נורא! ניתן להתראיין בטלפון. התוכנית מאד חשובה, בכלל לאור העניין שהקבוצה שמעולם לא ביקרה בירושלים שלא במסגרת סיור בית ספרי, הולכת וגדלה וחשוב להוקיע את העניין! ובכלל, יום ירושלים זה יום מגניב ואני ממש רוצה שהתוכנית תהיה מצויינת
כל מי שמעוניין (ואל תחשבו לרגע שהסיבה שלכם לאהוב את ירושלים היא קטנה מדי, שטחית מדי... אין כזה דבר!) לפנות אליי מיידית! ניתן לפנות אליי במסר, באייסיקיו 25391 או במסנג'ר: [email protected]. אני רוצה להדגיש שלא צריך ביטחון עצמי בשמיים כדי לדבר ברדיו! זאת חוויה כייפית וכל מי שיתראיין לתוכנית ההנאה מובטחת
תודה רבה והמשך יום טוב
שלום