אוח בנים בנים

../images/Emo32.gif אוח בנים בנים

קבלו קטע שקרה לי. אני באוטו שלי, עומדת ראשונה ברמזור אדום. לידי נעצרת בחריקת בלמים מכונית עם בחורצ'יק. הבחורצ'יק שואל אותי איך מגיעים לכבר יאסיף? אני תמימה כמובן, מסבירה לו איך מגיעים. אז הוא אומר לי, לא באמת רציתי לדעת איך מגיעים לשם, רציתי לראות אם את נחמדה. אז הגברתי את המוזיקה. אז הוא קורא לי, ואומר: ת'אמת, רציתי לדעת איך מגיעים לתשומת ליבך. אז אני אומרת לו, תפנה פה שמאלה. (אין פניה שמאלה בצומת, ויש תנועה נגדית). אז הוא אומר לי, אבל אין פה פניה שמאלה. אני אומרת, רגע, רצית לדעת איך מגיעים לתשומת ליבי לא?, הוא עונה שכן. אז אני מסבירה לו, אם תפנה פה שמאלה, הרכבים שממול ידפקו לך את האוטו, ואז אני אשים לב שקרה משהו. אז הוא עונה לי, אז את לא נחמדה? אני עונה לו, לא, סוגרת לו את החלון בפנים, ושמה גז. איזה חצוף, הפריע לי באמצע שיר.

בטח שיפה...

מה הוא מתחיל איתי ברמזור? הרס לי את השיר. ועוד לשאול איך להגיע לכפר יאסיף? אין משהו יותר נורמלי בדרך? אני עוד אבהל ואתן גז באדום.

דווקא אני בדרך כלל יותר נחמדה...

אבל מה הוא חשב, שאני אעצור בצד? או שאני אעכב את כל התנועה מאחורי ואדבר איתו?

למה לא?

אין דבר יותר חשוב מאהבה. ואולי היה מדובר באהבה ממבט הראשון? אם כן,אז שיתפוצץ העולם יחד עם כל התנועה מאחוריך...

amitk80

New member
אחד הקטעים החזקים

איזה ייבוש הכנסת לו.. אני חושב שהוא ציפה שתעצרי את כל התנועה ותדברי איתו. יש לו דרישות גבוהות. עמית

stkachov

New member
יכלת פשוט לחייך

לקבל את המחמאה שלהבחור בנימוס ולהמשיך לנסוע. אין צורך לאחל לו להקלע לתאונת דרכים. נכון שרמזור זה לא בדיוק המקום הכי מתאים להתחיל עם בחורות, אבל עדיין, הוא לא בלבל לך את המוח יותר מדי אלא ישר אמר לך את כוונתו, ולכן נראה לי יכלת להיות טיפה יותר עדינה איתו

Hermione1382

New member
מעולה כל הכבוד ../images/Emo140.gif

ככה יעשה לגברים סטרייטים משועממים :) המשיכי כך :)

amitk80

New member
אעלק ככה יעשה לגברים

סטרייטים משועממים. יכולת פשוט להגיד לו שיש לך חבר ולסגור עניין. אבל זה עדין היה קטע חזק (ללא איחולי תאונת הדרכים) עמית

flutter girl

New member
אם רק

לכל בחור היה גם אכפת. בד"כ המוזרים שמתחילים בצורה הזויה לא יתרגשו מטענת ה"יש לי חבר"...

למעלה