אולי יש למישהי רעיון?

../images/Emo32.gifאולי יש למישהי רעיון?

גם אמי וגם חמותי חוגגות יום הולדת בחנוכה. אולי תחסכו לי הסתובבויות ושבירת ראש? תנו לי רעיונות למתנות. ספרים, דיסקים ועציצים/פרחים לא יתאימו להן. תודה על כל תשובה.

מדובר באמהות שיש להן הכל

נראה לי שעוד חנוכיה על המדף, תעמוד מיותמת, תעלה אבק ולא תוערך. ובין כה וכה יותם יביא עוד שנתיים מהגן חנוכיות מפקקים של בקבוקים ואז שום חנוכיה לא תשתווה לה

שמיכת טלוויזיה

נורא כיף להתכרבל עם זה מול ה
ויש לה גם מקום מיוחד לשים את השלטים

ראיתי ב "ביתילי"

ואולי יש גם באחת מהחנויות הגדולות האחרות שמתמחות בכלי בית . מצטערת על התגובה המאוחרת, בד"כ אני לא קוראת מהבית , רק בעבודה.

דיאנה1

New member
כותנות לילה, תחרה רומנטית או פלנל

חם, תלוי בסבתא... סט פינוק לאמבטיה עם שמני אמבטיה ארומטיים ונרות ריחניים שצפים על המים, עם קריצה לחנוכה. מסגרת יפה עם תמונה של הנכד החמוד.

שוברים ל...

* יום פינוק במצפה הימים או בחמי טבריה או במשהו דומה. אפשר ביחד (?!) או עם בן הזוג. * מסעדה טובה. * טיפול פינוק בבית כמו מסג´, קוסמטי או משהו כזה * כל דבר שהן לא היו עושות לעצמן אבל מאוד ישמחו איתו. ספרי מה עשית בסוף ואיך הן הגיבו?

Iris-1

New member
נתתי לאמא שלי ולחמותי קרם גוף

מנצנץ של רבלון והן היו נוצצות בחנוכה. זה לא מציק יש גם קריסטלים מיוחדים כאלה שמתערבבים עם הקרם ועושים את החוויה והריח משהו לא מעולם הזה. מלבד זאת אפשר להוציא אותן אולי (תלוי בתקציב שלך) למסעדה/בית קפה עם הנכדים. זה יהיה חוויה אמיתית. בהצלחה ויום הולדת שמח.

למעלה