אולי מישהי יודעת?

../images/Emo32.gifאולי מישהי יודעת?

של איזה מעצב היתה השמלה של אורנה דץ בתוכנית בערב יום העצמאות? השמלה ארוכה בצבע תכלת עם מחשוף משולש. אחי מתחתן עוד שבועיים ואני חייבת למצוא שמלה. המלצות על חנויות במחירים שפויים (לא יותר מ- 1000 ש"ח ועדיף פחות) שבהן אני יכולה למצוא שמלה? (בכל החנויות המבחר של שמלות ממש מצוצמם ובד"כ יש חצאיות). תודה!

מעיןבר

New member
לחתונה של אחותי קניתי שמלה

של רונן חן. המחירים היו שפויים וכך גם הגזרות והבדים. במיוחד בהתחשב בזה שהייתי 3 חודשים אחרי לידה, עם המון עודפים >שטרם ירדו כמעט שנתיים אחרי
< וציצים ענקיים של מניקה
.

ענתש

New member
לכי ל"שקוף" ברעננה

זה בקניון רננים ליד המקדונלדס. חנות ענקית של כל המעצבים שיש - מחירים שפויים למדיי (אפשר למצוא המון בעד 1000 ש"ח) וחלק מהדגמים מוכנים לתפור עלייך לפי מידה (כולל שינויים) ללא תוספת מחיר.

ואני גם אוהבת את רון מנדלמן

יש לו חנות בשינקין. קניתי אצלו בגדים לחתונה של אחי (לפני חמש שנים) שעד היום אני מקבלת עליהם שבחים מקיר לקיר (הלכתי איתם לחתונה לפני חודש - היה מדהים).

מציעה ללכת לאחתה חנויות שמוכרות

בגדיםשל כמה מעצבים יחד. כמו שידרת המעצבים - בנתניה. אצלניו באזור יש גם בגן שמואל (חדש עוד לא הייתי שם אבל יש שם בגדים שאני מאוד אוהבת של מעצבת מפרדס חנה) ויש עוד כמה - השאלה היא איפו את גרה?

תודה, האם יש חנות עודפים לגרטרוד?

אני גרה בהוד השרון. הייתי בשקוף בקניון רעננה ובאמת יש שם דברים יפים אבל כמעט ואין שמלות...אתמול חרשתי את רחוב דיזינגוף בת"א והמעט שהיה יפה עלה הרבה מעל 1000 ש"ח. בחנות של גרטרוד מצאתי דברים מיוחדים אבל נורא יקר, האם יש לה חנות עודפים?

לא יודעת לגבי גרטרוד

ניסית אצל סיגל דקל? השמלות מהממות (ואני בטוחה שיש מבחר שמלות) לגבי המחיר - לא בטוחה

אני הייתי בודקת את שדרת המעצבים

בנתניה. לא יודעת לגבי גרטרוד. אבל יש שם את רונן חן, ואת סיגל דקל ואת ליאת ואת יעל אורגז ואת רמה ועוד הרבה טובים. הנחות ממוצע - 15% אבל יש שם גם חצי מחיר וגם 60% הנחה. ובגדים מקסימים

אני אנסה להסביר למרותש אני גרועה.

נכנסים לאזור תעשייה נתניה ישן (איפו שהקניון וכלה אולמות) פניה שלישית שמאלה עד הסוף יש שם מבנה שנראה כמו מפעל נכנסים וזו קומה 2.

o o z a

New member
"גרטרוד הקטנה"

בפרישמן 77 (ת"א). מצאת בגרדטרוד ה"רגילה" שמלות? הייתי שם לא מזמן וגם אני מחפשת, ולא ראיתי. מה סדר גודל המחירים?

nubi

New member
מאיזה איזור את?

אני מכירה כמה חנויות טובות, אבל בחיפה.

עמית@

New member
יש בדיזינגוף סנטר יריד מעצבים

צעירים כל יום חמישי שישי, דברים יפים ולא בנאליים (לפעמים..) הייתי ממליצה לך על כתומנטה, אבל המחירים קורעים (2500 שח!! אבל שמלה מטריפה, ברור שלא קניתי
)

ב נ ה

New member
בקניון גבעתיים

יש מבחר נאה של חניות מעצבים,אפשר לבדוק גם ברזילי

אפרת12

New member
את יודעת משהו../images/Emo35.gif

אם אורנה דץ לבשה אותה, אז לא נראה לי שיש סיכוי שתשיגי אותה בפחות מ-1000 ש"ח אבל אם תלכי לחנות של דורין פרנקפורט, ואם בטעות תיפלי על מבצע, את יכולה למצוא שמלות יפהפיות ומחמיאות במחירים סבירים ביותר (אם כי כבר כמה שנים לא קניתי אצלה... אבל הבטחתי לעצמי שאחרי הלידה אצ'פר את עצמי שם)

למעלה