אולי תוכלו לעזור לי...

פלוטוֹ

New member
../images/Emo32.gif אולי תוכלו לעזור לי...

אני מחפש חומר על נפצים (לצורך כתבה) 1. אם אתם מכירים אתרים ברשת בנושא 2. אם אתם התנסתם בהליך רכישה של נפצים 3. אם הייתם עדים לפגיעה של מישהו בעקבות נפצים אשמח לקבל מכם עזרה... אני מבין שלינקים כאלו לא כ"כ חוקי לפרסם בתפוז אז אשמח לקבל אותם לתיבת המסרים
מבטיח לשמור את המידע חסוי
לעוזרים, אלעד.

Deviation

New member
ממממ.. נפצים..

1. לא 2. לא רכשתי, קיבלתי.. 3. פעם אחת לפני שנתיים בערך התפוצץ לי נפץ קטן ביד, טיפה אדום, אבל אחרי כמה שעות זה נעלם. האם מנוע רקטי נחשב נפץ? - על זה אני יכול להרחיב יותר, יש לי בזה ניסיון

MaD-d0g

New member
קניתי כמה פעמים נפצים

כשהייתי בתיכון, בפורים כולם הביאו נפצים. זה היה מאוד נחמד לדעתי
ב"שעת השיא" בחגיגות של פורים בבית ספר, היה אפשר לשמוע פיצוץ כל חצי דקה (מקסימום) זה היה נחמד
אני לא חושב שמישהו נפגש.. לא שזכור לי.. אגב, בפורים שעבר 2 חברים שלי התחפשו לנפצים חחחחח
הם לבשו קרטון עגול גדול, וחיברו אליו חתיכת מקל פלסטיק, שיראה כמו פתיל

פלוטוֹ

New member
../images/Emo51.gif - האם תוכלו לספר על מקום

הרכישה, כלומר במסווה של מהו, איך מתרחשת הרכישה, האם כל הזמן חושדים בך וכו'... תודה!

genotip

New member
אתה איש מוזר ../images/Emo3.gif

מסתומרת "התנסתם"? יש אחד בארץ שלא קנה נפצים כשהוא היה קטנטן? איזה שאלה טיפשית זאת
אתה שואל (גם בהודעות האחרות שלך) כאילו אנחנו *מינימום* בונים פצצת אטום. הולכים לקיוסק, מבקשים נפצים, המוכר המטומטם מתחיל לקשקש משהו על קרמבו, אתה אומר: "אדוני, לא קרמבו, נפץ. תודה."
הוא אומר לך שיש לו קרמבו בשקל או אחד גדול בשניים וחצי. אתה מתחיל להתעצבן. אומר לו "אדוני, אני לא רוצה קרמבו. נפץ. שלושה. תודה". הוא מתעקש. תיקח קרמבו. בסוף אתה מוצא את עצמך עם כמה דברים אדומים שכאלה ביד. ואתה, שבסוף החלטת לקנות קרמבו, לא מבין מה המוכר הבנזונה רוצה ממך
מאז מן הסתם עברו הרבה מאוד שנים... יש עדיין נפצים בכלל?

פלוטוֹ

New member
../images/Emo41.gif אני לא מוזר ../images/Emo10.gif ../images/Emo41.gif

היום שמעתי סיפורים על "העולם שמאחורי הנפצים" ויש לכל העסק הזה הרבה השלכות שליליות על הנוער... זה מתחיל בשקרים להורים לגבי איך משיגים את הכסף, זה ממשיך בסחר בנפצים, הרבה אנשים מבזבזים המון כסף על נפצים רק כדי "להיות מקובלים". רכשית הנפצים הרבה פעמים מתבצעת במחסנים חשוכים... אני הייתי מקביל ואומר שעולם הנפצים די דומה לעולם הסמים וחבל שלא מטפלים בו
פרטים בקרוב בכתבה...

Deviation

New member
מקרה עצוב שקרה לי עם נפץ.. ../images/Emo4.gif

אז ככה, זה היה יום אחד, חורפי למדי בשנה שעברה, לא ירד גשם או משהו, הלכתי לחבר שלי שגר בסביבות רחוב משה דיין בת"א (למי שמכיר), בחורשה קטנה למדי, ליד הגדר של בסיס צה"ל או של רפא"ל, השד יודע של מה, הדלקנו כמה נפצים, הם עשו בומים (Boom) נהדרים והשמחה הייתה רבה, זה נמשך בערך כחצי שעה. לפתע פתאום מאמצע שום מקום זינקו עלינו איזה 5 אנשים בצבעי הסוואה, תפסו אותנו, קשרו לנו את העניינים ולקחו אותנו משם, אחר איזה 10~15 דקות, מוציאים לנו את הדבר הזה שחסם לנו את הראיה, אנחנו נמצאים באיזה חדר חקירות או משהו.. מסתבר (כפי שציינתי), שהדלקנו נפצים ליד בסיס צבאי או משהו, והזעיקו איזו יחידה מיוחדת או משהו שקפצה עלינו, בהחלט מקרה לא נעים, מסקנה: לא להדליק נפצים ליד בסיס צה"לי !

Deviation

New member
מדבר בשיא הרצינות

למזלי לא פתחו תיק, אבל אמרו שבמידה ונדליק נפצים שוב ליד הגדר של הבסיס הזה אז "לא יהיה טוב" - ציטוט.

Trranger

New member
ברור ../images/Emo3.gif

כל בנאדם שפוי אי פעם פוצץ נפץ כלשהו... אני קונה בד"כ רק בפורים... קניתי לדוגמא פורים שעבר משהו כמו 500 נפצים חצי מכרתי, חצי לקחתי ויצאתי בלי הפסדים... אבל נראה לי די גמרתי עם זה... נמאס בשלב מסויים.. גם כסף להורים לא לקחתי, כסף שלי
בקשר לפגיעה.. לחבר שלי יש צלקת ביד, הוא הדליק נפץ ואחרי איזה דקה זה לא התפוצץ עדיין אז הוא הרים ואז זה נזכר

אני נפגעתי מנפצים.

כשקראנו בבית-כנסת את מגילת אסתר בפורים היו נפתים בבית כנסת כל פעם שאמרו המן. מסתבר שזה לא הספיק לקהל הקוראים והילדים המשיכו עם הנפצים גם בסיום התפילה מחוץ לבית כנסת. כמובן שזה היה מרהיב ואנשים רבים נשארו לצפות בזה - יש נפצים שלא רק עושים בומים. הנפץ המסויים שפגע בי היה נפץ בשם "פרפר", הדליקו אותו והוא פשוט עף באוויר בכיוון שלי ועבר דרך האוזן שלי והשיער שלי. יצאתי עם כוויה מדרגה קלה ועם מחסור בשיער באזור האוזן.. מאז אני לא הולך לבית כנסת בפורים.

למעלה