אומרים שצרות באות יחד

אתי אתי

New member
../images/Emo32.gif אומרים שצרות באות יחד ../images/Emo4.gif

אז עכשיו אבא שלי עם סרטן בלבלב וגרורות בכבד
מישהי מכירה מישהו שריפא את עצמו מסרטן כזה? מישהי מכירה שיטת טיפול/מטפל שעובד עם מקרים כאלה ???

שיפסלה

New member
אוי, אוי, אוי../images/Emo7.gif

אתי'לה מה יהיה
קראתי פעם ספר שכתבה שרה חמו בשם שביל הזהב לריפוי טבעי. היא מספרת בו שכשהיתה בערך בת 32 התגלה אצלה סרטן. היא לא הצליחה לעמוד בטיפולים כימותרפיים והפסיקה אותם באמצע. היא פנתה למטפל בשיטה טבעית והצליחה להירפא. היום היא מעל 20 שנה אחרי, וחיה בלי סרטן. אני לא מכירה אותה. רק הסיפור שלה נגע לליבי. הנה קישור אליה וחוץ ממנה, שמעתי על אנשים שהצליחו במידה זו או אחרת להתרפא או להקל על הסבל בעזרת טיפול אלטרנטיבי. הרבה בריאות

micpri

New member
שרה חמו

אנחנו התארחנו אצלה בצימר וקצת תחקרנו אותה בנושא. הרעיון הוא להתגבר על הסרטן בעזרת שינוי התזונה (אם אני זוכרת נכון ממש על גבול הטבעונות, אבל אל תתפסי אותי במילה - זה היה לפני הרבה שנים)היא מקפידה לשמור על העקרונות של הספר גם היום. היא נראית נהדרת ומאוד נחמדה כך שלדעתי שווה להתייעץ איתה. אני מכירה מישהו שהרופאים לא השאירו לו הרבה חודשים לחיות ועבר לתזונה טבעונית והיום, אחרי 10 שנים הוא עדיין בחיים ומתפקד היטב. אני בהחלט חושבת שזה משהו ששווה לנסות. בכל מקרה מקווה להחלמה, ולהתמודדות לא קשה עם המחלה האיומה הזאת!

../images/Emo23.gifרפואה שלימה

אין לי הרבה מה להוסיף רק איחולי החלמה ובשורות טובות.

חן123

New member
אוי אתי ../images/Emo24.gif ../images/Emo14.gif

אין לי ממש תמיכה ועידוד. מאחלת לכם רק טוב

טיפוטף

New member
אוי אתי...כל כך מצטערת לשמוע...

נשמע כל כך מפחיד. איך זה התגלה? מה הרופאים מציעים לעשות? זו לא הזדמנות טובה לנגח שרלטנים למיניהם. אבל באמת, תיזהרו לא להתפתות אחר כל מיני כאלה. לדעתי (ואני אומרת מה שאני אישית הייתי עושה מצב כזה) - צריך לנצל את הרפואה הקונבנציונלית עד תום לפני שמחפשים פתרונות אלטרנטיביים. לקבל כמה שיותר חוות דעת בארץ ובחו"ל על הפתרונות שיש לרפואה הקונבנציונלית להציע. ברגע שיש אבחנה מדוייקת מההיסטולוגים של סוג הגידול ודרגת הממאירות שלו, יש אפשרות לחפש היום באתרים הרפואיים (או סתם דרך גוגל) המון חומר על מחקרים ומרכזים רפואים בעולם (בעיקר בארה"ב). זה כל מה שיש לי להוסיף... ושוב חיבוק גדול... יודעת כמה זה קשה מניסיון אישי.

מעיןבר

New member
אוייי אתי ../images/Emo10.gif

אם את צריכה משהו את יודעת שאת מוזמנת לבקש, נכון
בעניין ריפוי - אני מאמינה ברופאים. אלטרנטיבי זה רק בנוסף ואני ממש לא מבינה בזה.

אתי אתי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אתן מקסימות, אין לי מילים... לגבי אבא שלי אני לא רוצה לפרט כדי לא לחרפן, אנחנו מחפשים את הדרך האחרת בשבילו כרגע, אבל קודם כל הוא צריך לרצות אותה. אני נוסעת עוד מעט, נראה מה הוא יגיד...

למעלה