אוף, עשיתי תאונה על הבוקר

Salsa S

New member
../images/Emo32.gifאוף, עשיתי תאונה על הבוקר../images/Emo10.gif

איזה קריזה!! טוב, קודם כל לא לדאוג, הכל בסדר... אבל איזה נהגת טוסטוס מטומטמת (וסליחה לכל נהגות הטוסטוסים למיניהן) החליטה שהיא צריכה "לגנוב" אותי מימין - בדיוק כשאני עושה פנייה ימינה!!! איזה פוסטמה!!! כל כך מעצבן!!!
לא קרה כלום, בעקרון, היא אמרה שכואבת לה הרגל והיא לא יכולה לדרוך עליה, והזמינו לה אמבולנס (וזה אחרי שהיא לא הפסיקה לצרוח עליי)... לאוטו ולאופנוע שלום... אני מצידי התעקשתי שתגיע ניידת, שתראה את כל זירת האירוע (היתה איזו משאית של נביעות שחסמה חצי מהפנייה, אז הייתי צריכה לעשות סיבוב גדול יותר), רציתי שיראו את השפשוף שעל האוטו - ממש ליד הגלגל האחורי, כך שהיא נכנסה בי ממש כשכבר כמעט סיימתי את הפנייה... אז עד שהניידת הגיעה, הרכב של נביעות כבר נסע - אבל לא לפני שהספקנו לצלם אותו ואיך הוא עמד שם (מזל שיש לי חברים בעבודה שיש להם טלפון עם מצלמה
). ואז הגיע בוחן תנועה, ובדק ומדד ושאל ושוב בדק ומדד, ולקח ממני הצהרה.... ואחרי זה נסע לאיכילוב לקבל הצהרה מה"נפגעת"... אבל איכסה להתחיל ככה את הבוקר... ואת השנה החדשה... אוףףף! סליחה על הקיטור ככה, אבל פשוט הייתי חייבת לשפוך קצת... אני נטולת מסנג'ר ומנותקת מהעולם... (טוב, אני ממשיכה לרחם על עצמי, כמו שאתן שמות לב...). ותודה למי שהגיעה עד כאן. ובכל זאת - שתהיה שנה טובה לכולן

nubi

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

קודם כל-מזל שנגמר ככה. והיא באמת טיפשה (סליחה...). מה, הם לא מבינים שמימין פשוט לא רואים כלום?!?

Salsa S

New member
תודה../images/Emo9.gif

זה בכלל מנוגד לחוק - לעקוף מימין... ובאמת לא ראיתי אותה...

אפרת12

New member
אוףףףף כן איכסה להתחיל ככה את הבוקר

אבל אני מניחה שזה מכסה את מיכסת האיכסה לעוד זמן מה... גם לי קרה לא פעם דבר כזה עם רוכבי אופנוע ,רק שזה מעולם לא הסתיים בתאונה (so far) אלא מקסימום בצעקות מצד רוכב האופנוע (כאילו דההה
ועוד כשאני תמיד מאותתת על כוונתי לפנות). ויסלחו לי כל רוכבי ורוכבות האופנועים והטוסטוסים - הקמפיין שהכי מעצבן אותי זה "חפש את האיש עם הקסדה", כי ממש אין לי עצבים לחפש אותם עם כל הדברים התמוהים שהם עושים (לזוז אחורה בפקק, להיתקע לי בפגוש כשאני בעצם עומדת ולצעוק עלי איך אני נוהגת
) שיהיה רק טוב בשנה הזו, שנת שלום בכבישים

פשושולה

New member
העיקר שכולם שלמים ולא קרה משהו

רציני. שתהיה המשך שנה נפלאה, בלי תאונות קטנות או חלילה גדולות.

אדר שלי

New member
אוווףףף, באמת מעצבן../images/Emo46.gif

וגם מפחיד ואחר כך כל הגוף רועד כל היום, נכון? אז קחי נשימה עמוקה ומקווה שכבר נרגעת. העיקר שכולם בריאים ושלמים.

Salsa S

New member
האמת שלא ממש מפחיד...

בגלל שלי לא קרה כלום, ובגלל שנהגת הטוסטוסית האהבלה גם היתה נראית בסדר (חוץ מהטענה שלה שכואבת לה הרגל.. טוב, היא נפלה, מה לעשות?). אבל בגלל שהיא כל כך לא הפסיקה לצרוח עליי... זה פשוט קומם אותי, וזה רק עיצבן אותי יותר ויותר. היא לא היתה מוכנה להירגע, לא היתה מוכנה לדבר איתי כמו בנאדם - למרות שניסיתי להרגיע אותה ולדבר יפה. מזלי שזה קרה ממש ליד מקום העבודה שלי, אז כמה מחבריי לעבודה ירדו והיו איתי כל הזמן הזה, עזרו ועודדו. בקיצור - אחרי שהבנתי שלא קרה לה כלום (לטוסטוסית), ולא היה שום נזק לכלי הרכב, העניין היה מעכשיו - מי בעצם, אשמה? וכל מה שהיה חשוב לי להבהיר הוא שאני באמת צודקת (וזה נכון, אני צודקת
). ואת צודקת - העיקר שכולם בריאים ושלמים. שיהיה לילה טוב

ornaok

New member
איזה פחד!

מזל שזה נגמר בשלום! בחור מקסים שלמד איתי נהרג ככה ביום האחרון ללימודי התואר
משאית לימוד נהיגה לא ראתה אותו לוקח סיבוב, והורידה אותו.

משוש30

New member
אכן מעצבן! (וזה בא מנהגת טוסטוס

בדימוס...) אבל באמת העיקר שכולם בריאים ושלמים ותהיה לך שנה מצויינת (מכאן יכול רק להשתפר לא??)

גלי29

New member
אוף מעצבן

גם אני מבואסת ביותר בעלי ביקש ממני להחליף מים ברדיאטור (הוא שם שם איזה חומר שהיה צריך לרוקן) ואכן פעליתי לפי ההוראות שלו אבל סובבתי יותר מדי חזק את הכפתור והוא נשבר לי ביד אוף איך גם שאני רוצה לעזור לו ולהקל עליו אני רק גורמת לו יותר עבודה אני ממש כועסת על עצמי...

גלי29

New member
טוב זה עבר

דיברתי איתו והוא בכלל לא התרגש הוא אמר שכל זמן שזה על מצב סגור זה בסדר ושיש עוד מקום ריקון נוסף הוא ממש עשר ה
יקר שלי...

למעלה