אוקי

../images/Emo32.gifאוקי../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

עכשיו, כל מי שבצופים פה, שיכתוב כי ראיתי שיש פה די הרבה... שיכתוב באיזו כיתה, ובאיזו הנהגה! כי אז למשל בים-אל-ים כל אלא שבאותה הנהגה ייפגשו וידעו בידיוק מי הם יראו, ומי שהולך לסי"ס/אתגר ייפגשו במקרה שהם באותה הנהגה ^-^ יאי צופים! הממ אוקיי אני בכיתה ט שבט צור הנהגת שרון.. יש פה מישו שרוני?
(אם יש בעיה עם הפתיחת שרשור הזה, פשוט חן, תמחוק...)

אממ רובם בהנהגת דרום../images/Emo163.gif

גואטה בהנהגת דרום ימית בהנהגת דרום דורין בהנהגת דרום כיסוף בהנהגת דרום הוכמן בהנהגת דרום ואני בהנהגת דרום.... גואטה ימית דורין אני וכיסוף באותו שבט....

זה בסדר... ../images/Emo32.gif ../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

אני בט' בהנהגת דרום.... וואיייי איזה חייתייייי אמא שלי סידרה לי ת'ארון!! הוציאה לי את כל הגלויות של אחי שהוא שלח לנו ממש ממש מזמן כשהוא היה בכל דרום אמריקה! ועכשיו קראתי את כולם!! וזה כזה יפההההה

יאאאאאאאא איזה סרחה!!!../images/Emo163.gif

איזה טיול אתגר מסריח יש לנו.. זה 30 שעה מהבית שלנו.. זה ממש זולללללללללל... יש לנו את מצפה משואה תל גודד בית גוברין לוזית,לוזית חניון שריגים זה מסריח זה הכי זול בארץ.. וזה הכי קרוב לבית שאפשר.. זה לא שווה!!! לאומת ים אל ים שהם נוסעים לצפון הם יהיו בחוף אכזיב נחל עמוד וחוק חוקוק בכנרת.. אוף אוף אוףףףףף איזה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

החלפתי חתימה!!!../images/Emo163.gif

היא ראיתי שאף אחד לא היה מרוצה!! אז שיניתי... אההה ו..... סליחה שזה בשירשור צופים כזה..(סורי)

jingle bell

New member
הוכמן!! מה הנטיות האלה?!?! ../images/Emo123.gif

למה לעזאזל הגלויות מאחיך יצאו לך מהארון?! מה זה פה?! יש להן בכלל זכות בחירת דת \גזע\מין?! הא?! טחחח
גם אני טטניקית בהנהגת דרום וזה...

לא הבנתי אותך כיסוף אבל לא משנה

אני גם בהנהגת דרום שבט דותן... וכמובן שאני בגדוד ח' השולט!!!!!:) **איזה כייף אני ושבתאי יוצאים לים אל ים!!**

למעלה