או סתם הודעות בודדות

רון קרן

New member
איזו סידרה מצחיקה, אבל הכי מצחיקה..

"אויי יא יא, קסם צ´י חזק הקסם, דוד מחפש קסם"...

מקור ראשון ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

דן, גולש קבוע בקהילת ישראלים בחו"ל שהה במיגדלי התאומים בעת הפיגוע וסיפר בפורום על הכל מרגע התרסקות המטוסים ועד חילוצו מתחת להריסות. דן יתארח היום בפורום ה11 בספטמבר בשעה 21:30

dargosh

New member
כולם להכנס לפורום סימפסונס ופיוצרמה

כנסו כנסו כנסו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/sp/anashim.asp?id=451&pass=1

swirrrly

New member
../images/Emo32.gif או סתם הודעות בודדות ../images/Emo10.gif

משורשרות לכאן

swirrrly

New member
אנשים!! שימו לב!!

בשעה 10:00 (עוד פחות מחצי שעה) ישודרו 2 פרקים ברצף של ג´קי צ´אן (כמדי יום שבת..) אין להם שידור חוזר היום! לכו וראו לכם!

swirrrly

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo55.gif~../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif~

הסקר הקודם ג`קי נולד ב-7 לאפריל, 1954. כלומר שעכשיו הוא בן... אממ... 48! זה לא זקן מדי בשביל פעלולים כמו שלו? 8 42% חס וחלילה!! ג`קי הוא מלך ותמיד יהיה מלך, ואצלו הגיל לעולם לא ישנה! 9 47% אממ.. זה תלוי בהרגשה שלו. אבל כדאי שיזהר יותר מעתה והלאה, ושיעשה יותר בדיקות רפואיות. 0 0% היה צריך לפרוש עוד בגיל 30! זה מסוכן מדי מה שהוא עושה.. אני דואג/ת לו! 2 10% לא אכפת לי. שימות, שיחיה, שיפצע קל/בינוני/קשה... זה לא משנה. אוקי.. אז בעצם כולכם מאמינים בעיקרון שג´קי יכול לעשות את זה, אבל לפעמים אפילו, הוא (המלך
) צריך להודות שבדיקות רפואיות פה ושם רק יועילו. תודה על השתתפותכם בסקר!
הסקר החדש מה שהדוד אומר בזמן שהוא מטיל קסם צ`י (נומי צ`או משהו..) - יש לזה משמעות? מישהו סתם המציא את החרבוש הזה? מה זה?? *הממ.. אני מאמין/ה שזה מילים בסינית (או כל שפה מזרח-אסייאתית אחרת :p) *סתם מישהו המציא את זה בשביל הדאווין. *זה מבוסס על מילים אמיתיות, אבל לכשעצמו - אין לזה משמעות. *זה מילות קסם צ`י אמיתיות! תצביעו, זה כבר מעודכן!!

Angel Girl1

New member
שירלי מתוקה:

אולי כנסי לצ´אאאאאאאאאט! ואני כותבת לך פה בפורום ולא באיציק כי סתם משעמם לי יותר מדיייייייייי=/ בא לך שנעשה עכשיו סיפור?!

swirrrly

New member
כל הודעות ה../images/Emo32.gif תשרשרו לכאן

וזהו... וגם לשרשור זה אשרשר הודעות שישארו בודדות (
) למי שלא יודע:
= הודעות אוף טופיק.. הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום.. לרוב הודעות "צ´אט" בין המשתתפים השונים של הפורום... (ובמקרה שלנו סתם קרציה =/)

Angel Girl1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרציה?! חוצפנית קטנה! תזהרי שאני לא אגנוב לך בלילה את טוקי התוכי! ולא ענית לי... בא לך סיפור?! ושירלי! נו דיייייי! תעשי צבע ליד השם שלייייייייי! פלייייייייייייז!

Angel Girl1

New member
יש לי רעיון!

בגלל שחיבים סיבה למה שיהיה לי צבע! נעשה כזה דבר: תחרות! מי שכותב ראשון הודעה שמשתרשרת לשרשור הזה! מקבל צבע חדש: מ-ע-כ-ש-י-ו:

swirrrly

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo118.gif

מצטערת.. אבל בגלל שהמשחק לא אושר על ידי בזמן, את לא מקבלת צבע.. ובעניין צבע: אני לא מתכננת להעניק לאף אחד ממשתמשי הפורום בזמן הקרוב. זה עלול ליצור קנאה, וכל מיני רגשות שליליים
בקרב משתמשי הפורום. ושכל הפורום יהיה באותו צבע - מה השגנו מזה? במילים אחרות: שכחו מזה! באמת, תשכחו מזה, ואל תתעלקו. התשובה היא לא. גם ככה יכול להיות שההנהלה לא תסכים לחלק צבע סתם כך

Angel Girl1

New member
../images/Emo7.gif א... אב... אבל אמאאאאאאאאאאא!

א... אפ... אפילו לא לי?! לילדה היקרה שלך?! וווווווווואה! *בוכה!!!*

../images/Emo68.gif../images/Emo153.gifחזרתי../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

אחרי שעזבתי את הפורום אני חוזרת מקווה שתשמחו ו... זהו שמחתי לראות ששירלי, שמרת את הגלריה שלי אז...
ביי

swirrrly

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo3.gif סבבוש../images/Emo70.gif ../images/Emo118.gif

ברוכה השווה

למעלה