או שלא

Twinsen

New member
../images/Emo32.gif או שלא

מנהל, אם אתה מעוניין למחוק את ההודעה, אז אין לי בעיה עם זה אנשים... הכרתי מישהי במקום בו אני רוקד, יצאנו זמן מה, ובסוף נפרדנו ,נפגעתי עמוקות, ואחד הדרכים שעליהן חשבתי,על מנת לצאת מהסיפור הזה,היה להתנתק ממנה לחלוטין ולא לראות אותה. אני לא יודע אם זו הדרך הנכונה,אבלגם אם כן,איך עושים את זה? שנינו יוצאים לאותם מועדוני סלסה, מכירים את אותם אנשים סתם להתעלם ו"לברוח" ממנה במועדון, סתם יגרום למתחים ויהרוס לי את הערב. בינתיים אנחנו מדברים ורוקדים, ועל פניו אני בסדר, אבל בפנים....
אבל זו כבר בעייה לפורום אחר...

moshkahouse

New member
זה לא הפיתרון...

אני לאיודע מה הסיפור שלכם אבל אם תתנהג כמו ילד קטן ותברח ממנה או שתעשה לה "דווקא" ולא תתיחב אליה לפי דעתי זה רק מראה לה שאתה עדיין רוצה אותה ולא יכול להתגבר עליה... לפי דעתי, לך! תצא רגיל, בלי שום קשר אם היא שם או לא... תהנה בלי שום קשר אליה... תאמין לי, שרק תרוויח מזה...

shir salsa

New member
../images/Emo25.gif לדעתי...

אין שום סיבה שתתחמק ממנה ותפסיק ללכת למועדונים שאתה יוצא אליהם בד"כ כי רק אתה תפסיד מזה
אם אתם נפגשים במקרה אז תתנהג כרגיל. אני לא כ"כ מבינה למה נפגעת כ"כ מהפרידה, אבל הדרך הכי טובה להתגבר על זה היא לצאת ולהנות. אז אל תיקח את זה קשה
ואל תשקע בדיכאון... זאת בסך הכל פרידה, ויהיו לך עוד הרבה כאלה... אז בקיצר,
שלי: צא, תהנה ותכיר בחורות אחרות
... ותרקוד סלסה כמובן
ובינתיים, קבל
ממני

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

Twinsen

New member
תודה לכם

אני קורא את הפורום הזה כבר זמן מה, ולא הכרתי את הצד הזה בכם :) אנחנו גם בקשר טלפוני ואיסיקיו, אבל אני חושב שזה בגלל שאנחנו לא יכולים להתעלם אחד מהשני. אם זו היתה מישהי שלא הייתי מכיר מהסלסה. אז כן היינו יכולים להתנתק השאלה שלי (לעצמי בעצם...) היא האם אנחנו מדברים רק בשביל הנימוס וכדי למנוע את האי נעימות כאשר אנחנו נפגשים באותו מקום

shir salsa

New member
../images/Emo25.gif אם נפרדתם

ואתם מצליחים לשמור על קשר טוב, אז סבבה. אל תנתח את הסיפור מכל הצדדים. אם אתה יכול (ורוצה), תישאר ידיד שלה ואם לא, אז רק היי וביי. לשאלתך, לא נראה לי שאתם מדברים רק בשביל הנימוס כי אתם מדברים גם בטלפון ובאיסיקיו ולא רק כשאתם נפגשים...

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

אל תדאג - אני לא אמחוק את זה../images/Emo13.gif

מותר לפתוח לפעמים שרשורי אוף טופיק
זה רק מוסיף לאווירה בפורום
ולבעייתך: מצד אחד אתה צודק! מכיר ת'משפט: "רחוק מהעין רחוק מהלב"
זה בדיוק משפט שתומך ברעיון שלך.. לפי דעתי אתה לא צריך לנתק ולהרוס את כל הקשרים שבנית עם החבר'ה מהסלסה בגלל מישהי
לפי דעתי אתה צריך פשוט מאוד לזרום ולהמשיך בחייך כמו שהם היו לפני שהכרת את הבחורה הזו.. בקיצור - יש המון דרכים שאתה יכול לשכחו אותה אבל השאלה החשובה היא: אתה בכלל רוצה לנתק איתה ת'קשר לגמרה
בסה"כ, הכל תלוי בך
אבל לפי דעתי
אם אתם מסתדרים בתור ידידים ומה שהיה לא מפריע לכם בהווה אז אני לא רואה שום סיבה לנתק איתה ת'קשר..מבין
חבל לא

Night-Girl

New member
תשמע

אני והאקס המקסים שלי (אם אתה קורא את זה) הולכים לאותם מועדונים, רוקדים ביחד, מדברים עם אותם אנשים וכלום לא קורה.... אפילו מאוד נחמד להיות בקשר.

למעלה