אז אולי תפסקנה לרדוף אותנו?

דוסטו

New member
../images/Emo32.gif אז אולי תפסקנה לרדוף אותנו?

http://web.msn.co.il/msn/health/0F6664A1F7084CE0A48F4499B80043AA.htm

siv30

New member
דוסטו, מי שמחפש ~לדפוק~ מהצד לא

צריך הצדקות מדעיות הוא רק רוצה לעשות זאת ולא להרגיש כל כך לעאזאזל אשם
. במילים אחרות הוא רוצה להסיר מעצמו את האחריות למעשים שלו. אז לכל אלה ששמחים ומנצלים את המחקר לצרכיהם שיהיה רק לבריאות
תנצלו את האת הגל...רק אל תתפלאו שאנחנו משלמות לכם באותה המטבע (הוא לא שלל במחקר את הצורך הנשי בגיוון מיני).

דוסטו

New member
SV -כמו שאמר דן בן-אמוץ

זיונים זה לא הכל, והתאוריה הזו היא לא חדשה. יש לי ספר עבה ומעניין שמעורר הרבה מחשבה ועושה הרבה הגיון על אינטראקציה בין המגדרים מבחינה ביולוגית-אבולוציונית. אבל אני מסכים איתך שלא כל מה שטבוע בגנים שלנו חיב לבא לידי ביטוי מעשי. לזיין מהצד גנטית זה שונה מקוצר ראיה. משקפיים מוכרחים, לזיין - אפשר להתאפק ולגדר מבחינה מוסרית. חוץ מזה שהמין האנושי מזמן הפסיק להיות מין שהאבולוציה שלו נורמלית, כי אנחנו מכפיפים את הטבע לצרכינו. עובדה - קסוקרים לא מתים, וגם נשים מזדיינות מהצד.

siv30

New member
הממ הספר של רובין משהו, מלחמות

הזרע, במקרה
ספר משעשע, בהחלט.

דוסטו

New member
לא ולא -ספר מדעי לעילא.

אם נורא חשוב לך אחפש בבית את השם המלא. באנגלית.

siv30

New member
תודה, אבל אל תתאמץ ממילא ערמת

הקריאה שלי הגיעה כבר לגבהים שיש סכנה אמיתית למפולת.

siv30

New member
כך תגיעי לאורגזמה, אם תרצי אין זו א

גדה (לא היה מקום בכותרת). קורס עשי זאת בעצמך ותגיעי אל האושר והקשת בענן. אני מתה על כל החכמות האלה; כך תגיעי לאוגזמה ב- 10 דקות, אפילו אם את אחרי יום עבודה של 12 שעות, היית עם הילדים בקניות, גן שעשועים ובריכה, לקינוח ראיתם פרק מזינה שוברת הכידונים בשידור חוזר, קילחת אותם, הכנת ארוחת ערב ואספת את הצעצועים. בזמן שאת זוחלת לאסוף את הצעצועים הוא נכנס מהעבודה ומקטר כמה רגליו דואבות אז התנדבת כמו חייל טו לעשות לו מסאז' ברגלים, השכבת את הילדים לישון, הקראת להם ספר ודידית לעבר המקלחת. אם טרם התעלפת - זה הרגע הנכון לאורגזמה שמימית...או יותר נכון זה הרגע שלך להפוך ליצור רב אורגזמי (נשבעת שיש דבר כזה, ראיתי באתר וירטואלי שלא אנקוב בשמו כדי לא לתת להם פרסום ספר בשם "הזוגות הרב אורגזמיים") - מהלך זה יכניס החיים שלך לפרופורציות הנכונות. נו טוב, כמו שאחד החברים שלנו אומר, ברגעים נדירים אלה שהיא עדין לא ישנה והוא מאוד רוצה סקס תאמצו את "תנוחת העטלף". היא שוכבת בידים פשוטות ומשמיעה ציוצים (מאוד דומה לעטלף)...זה עובד בשבילו, זה עובד בשבילה וכולם מאושרים. הכתבה המלאה : http://images.maariv.co.il/channels/4/ART/517/675.html

דוסטו

New member
SV -בענין הספר ההוא

The Moral Animal - Evolutionary Psychology and Everyday Life By: Robert Wright Pantheon publishers.

למעלה