אז איך היה במסיבה?

Eli OlympuS

New member
לי יש הצעה !

א. אולי הכינוי הרגיל הישן משכבר הימים ? פיט-פט-טו ? ב. באמת חבל שלא יצא לנו לדבר...בזמנו היו לנו כמה שיחות אבל לא בערוץ הדובים :) הממ..זהו, אלי אולימפוס.

היה חם ומגניב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לי היה מאוד נחמד . אני לא יודע מה איתכם
אבל אני נהנתי מאוד אני יודע שמני (זיקו) יהנה הכי הרבה מהמתנה שאני קיבלתי (שמן מסג´)זה יספיק לפחות לחצי שנה של מסג´ים (ולי להרפיות)ותודה לכם שלא לקחתם לי אותו ותודה למי שהביא את השמן ואיך אומרת החתימה של אליקו 27 חברנו הטוב והיקר וה... בסוף אני אמצא אותך }{ אז כן בסוף אני אמצא אותך ו.... (תפעיל את הדמיון) בקיצור היה ממש חומוס אחלה היה ממש נחמד להכיר פרצופים חדשים וליפגוש פרצופים ישנים וזהו ....אגב לאיתן שלנו יש יום הולדת ויש לו סטודיו לקרמיקה בדולפין 6 ביפו ו.... סתם אתם מוזמנים ליכתוב לו מזל טוב ואני מאחל לו שמישהו מהערב הזה אפילו ירים אותו באופן אישי
שהגעתם ו
שהבתם כיבוד ו
להורי שהבאוני עד הלום וחשוב לא פחות InMyHead69
תרגיש טוב אנחנו חושבים עליך והיית חסר אוהב את כולכם אייל

bear30

New member
צר לי זיקו

זיקו יקירי, צר לי צר לי צר לי, בצאתי מבית הוריי לכיוונך, החליט להתקע לי האוטו במבואות ראשל"צ, והלילה היה מתיש ורע. מקווה שהיה לכם אחלה.

HaloMatok19

New member
חבר´ה...

אני חושב שהיה לי ממש נחמד (בכל זאת, המסיבה הראשונה שלי...) מני ואייל, תודה רבה - ממש נהנתי. תודה לכולם על המחמאות!!! כנראה שאני באמת חלומתוק... אולי לא הראתי את זה, כי הייתי קצת בהלם, אבל אני ממש מעריך את האהדה הזאת אליי.
ואני מצטער אם יצא לי להעליב מישהו - כנראה שהייתי קצת מבוהל. בכל מקרה, אוהב את כולכם היה לי נעים (ובמיוחד המסג´ החשמלי שמני חילק לכולם...!) ודרך אגב, מזל טוב לאיתן על היומולדת ול´אין מיי הד´ - תהיה בריא

ז י ק ו

New member
היה פשוט זוועה ../images/Emo66.gif

המנחה לא הגיע מוכן לאירוע ולא היו משחקים שנונים מעבר ל: - החלפת מתנות - שתיה מרובה של אלכוהול - חובה או חובה - כמה צלילים ברקע - בלונים עם סמל פאלי - קישוטי סוכות באמת, אני פונה שוב לזיקו (רגע, זה אני לא ?!) פעם הבאה תשקיע יותר!? ועם ברצינות עסקינן... אז תודה לכולם שהגיעו: *בן *אופק *סאן *אבי *שאול *אלחי *אייל *אליקו *עופר *עמי *אלי *עמית *רונן *איתן *נדב *רמי *טמיר *ירון *מיטשל *יובל *אלון ובן זוגו *גיא ובן זוגו *צביקה *ארז *פארקי *אייל (הודתי לו באופן אישי בלילה) בלטו בהיעדרם: אלעד (InMyHead) הצטנן המסכן וקיבל שפעת ניר (Bear30) שהרכב שלו הצטנן וקיבל אנגינה אלי (berlove) היה שקוע בצרכי ביזנס עליזה (עזיקרי) שלחה פקס שלא תגיע שושנה (דמארי) שלחה מייל שלא תגיע יפה (ירקוני) שלחה יונת דואר שלא תגיע אורלי (ויינרמן) אה היא סתם בלונדינית... ושוב תודה חברים שבאתם.. מני

Eli OlympuS

New member
בחרתי את הגבר שהכי הדליק אותי

השחקן שמשחק את "אוליבר ווד" בהארי פוטר. קפטן נבחרת הקווידיץ´, אמנם לא הכי גברי, אמנם לא שעיר ושרירי אבל אוי, כמה שהוא מקסייייייייייייייייייייייייייים ואם כבר לבחור מהחדר, אז אני מצטער לומר, אבל אני לא אגלה לכם! הא ! :) אולימפוז.

למעלה