אז איך עבר עליכם החג

orianush

New member
../images/Emo32.gif אז איך עבר עליכם החג../images/Emo35.gif

איך עבר החג? איפה הייתם? עם מי? נהנתם? אני נסעתי עם המשפחה למלון בים המלח היה נחמד מאוד.. חבל שזה לא יכל להימשך עוד קצת רק שהיה חסר לי קצת הקטע של החג.. במלון לא מרגישים את החג.. סתם חופשה וזאת פעם ראשונה שאני נוסעת בחג למלון אבל חוץ מזה היה כייף מאוד, הייתי זקוקה למנוחה הזאת ב"ה עוד פעם בסוכות חח איך היה אצלכם?

orianush

New member
מישהו שמע את המצעד של אמצע הדרך?

מישהו יודע איזה מקום אנחנו??

אני לא..שמעתי רק את של גלגל"צ...

התוכנית הייתה ממש טובה. קרן פלס זכתה ב-פריצת השנה,זמרת השנה ו3 שירים שדורגו ב-40 הגדולים+שיר במקום הראשון שהיא כתבה(בביצוע הראל סקעת. אמא'לה עכשיו אני כותבת את זה ואני שומעת בערוץ 24 את השיר איתי של קרן פלס...צירוף מקרים) הראל סקעת-זמר השנה ושיר השנה+ בערך 2 שירים ב-40 הגדולים

אצלי

אצלי היה מאוד נחמד... יום חמישי יצאתי עם חברים, לאיזה גן היה ממש כיף,כמה צחקנו... ושמענו את הזיקוקים של "קוקה קולה" ותבינו זה היה בשתיים עשרה בלילה!! ואמרנו משהו לא מסתדר...כי מהינומה(אולם שמחות) אין מצב שיהיה עכשיו כי זה מול שכונת מגורים,(השכונה שלי) וממש מאוחר.. אחרי שנילחצנו וחשבנו שזה קטיושות(רק לכמה שניות...) ניזכרנו שזה של "קוקה קולה"... את הארוחה של יום שישי עשיתי עם המשפחה שלי(ובאו נגיד שלא היינו מעט) וגם את הארוחה בשבת בצהריים. שבת בערב עשיתי בבית והיה ממש נחמד... זהו...יום שלישי יש לי גיחהאני כל כך מחכה לזה!!! הכל עושים בשטח!!!-אני מתה על טיולים כאלו. מה איתכם

אני..

הייתי אצל אחותי עם כל המשפוחה חוץ מ2 אחים.. (אנחנו בהרכב מלא 9 אחים + כל הילדים ) חח היינו בגבעת זאב
ואממ החג היה סבבה מאוד רק חבל שקצר

sarit lang

New member
לי היה חג מ-ד-ה-י-ם!!

השכרנו כמה חברים דירה ע-נ-ק-י-ת ברמת גן... והיה לי הכי כיף בעולם.....!!!! יצאנו,שתינו ,השתוללנו ...מה לא? נראה לי בחג הזה הייתי בכל המועדונים שלא הספקתי להגיע אליהם שנה...וסוף סוף...היה לי 3 ימים של חופש מהלימודים והעבודה.........

למעלה