אז איפה אתם עשיתם את הפסח?

niniv

New member
../images/Emo32.gifאז איפה אתם עשיתם את הפסח?

כמה טיילנו...... ליל הסדר עבר בסיידר, ואתמול יצאנו לטייל בדרום הארץ... היינו בבירכת צפירה, עשינו "על-האש" בירוחם,(ושם גם ישנו בלילה...) הייננו בעין בוקק, היינו בעין ירקעם, וסיימנו את הטיול היום בים המלח... היה כל כך כיף.... אליאורי היה ילד מקסים!!!(כמו תמיד) למרות שהוא קצת סובל מגזים בעקבות המצות... אז איפה אתם עשיתם את הפסח?

עדי 4

New member
גם אנחנו היינו בדרום,ממש קרוב

אליכם. טיילנו בקניון עדה ליד מיצפה רמון. טיילנו באיזור מעלה עקרבים. היינו במכתש הגדול ועוד המון מקומות. לנו בבית ספר שדה "שדה בוקר" מצרפת קצת תמונות. נתחיל בטל הנהגת שלנו

עדי 4

New member
היום טיילנו טיול של מטיבי לכת

ירדנו בסולמות, גלשנו בחבלים, עברנו בנקיקים צרים. נדהמתי כמה הילדים הלכו יפה. היינו 7 משפחות סה"כ 37 איש. הנה טל על האופניים של אבא,גם זה בטיול של היום

עדי 4

New member
והנה הבן הגדול שלי

גולש עם חבל, חבל שלא רואים את הגובה ואת צורת הסלעים שגלשנו.

עדי - יש מקום בארץ שלא הגעתם אליו??

אתם כל הזמן מטיילים, ועוד עם ארבעה ילדים. מורידה את הכובע.

T noki

New member
אנחנו הגדלנו ראש ועשינו את הסדר

אצלנו! אכן, זה היה תיק רציני אבל עמדנו בו בכבוד. אמנם רק 9 אורחים, אבל טונה בישולים, נקיונות ומליון כלים לרחוץ אחרי כן, כך שהיינו צריכים לנוח אח"כ. האפרוח צחק מאד בזמן שירת "מה נשתנה" - כנראה הצחיק אותו שכולם שרים במיוחד בשבילו... לפחות היה לנו אוכל מוכן לשבוע אחרי הסדר. מחר אנחנו נוסעים לצפון להורים שלי (אנחנו וכל עם ישראל, כנראה) אז אולי נעשה שם טיולון קצר. בפעם שעברה שהיינו שם נסענו לנחל סער ולא היה מקום לזוז עם התינוק, אפילו במנשא. אנשים כל הזמן דחפו והתנגשו בנו... ממש לא מתאים לתינוק.

T noki

New member
וגם יצאה לנו שן בליל הסדר!!!

או יותר נכון, קצה של שן תחתונה, והשן שלידה גם יוצאת עכשיו. האפרוח מתאמן בלקחת לאמא את האצבע לפה ולנשוך, וזה אכן משאיר סימני שיניים קטנות! הבעיה שהוא עדיין לא מבין מה יש לו בפה והוא עושה פרצופים ונושך את השפה התחתונה... מסכן קטן, זה ממש לא נעים.

טוטי30

New member
ניצלנו את המצלמה בשעות נוספות בחג

החג שלנו הוא לא ממש קונוונציונלי השנה, לא עם המשפחה ובארה"ב למעשה הוא לא ממש באווירת פסח, או חג כמעט... אסביר: אמנם היתה לנו סעודת חג ואפילו הביאו הגדות מהודרות מחב"ד אבל אכלנו על צלחות נייר פשוטות והשתמשנו בכוסות פלסטיק וכל מה שהבאנו (הבאנו את האוכל גם...) נשאר בתבניות אלומיניום הטעמים היו מגוונים, ולא תמיד מותאמים מבחינת סגנון או רעיון אבל שטויות - העיקר שהיה ערב חג. כך או כך. זה עדיף לנו מכלום והשבוע עצמו - כאילו כלום - לא חג ולא חגיגה. עבודה כרגיל. אבל... (זהו, מבטיחה לא לקטר יותר מזה...) ניצלנו את המצלמה בשעות נוספות, בכיכובו של רועי כמובן, והנה לכם מקבץ מאירועי השבוע: נתחיל בבריכה - רועי נרדם עלי עם הברווזון שלו.

טוטי30

New member
ביום אחר, ישבנו לשחק יחד על המיטה

סיפרנו סיפורים אחד לשני, החלפנו צעצועים ואפילו קראנו ספר.

טוטי30

New member
וכשנמאס לנו והגיע שעת המקלחת...

שרנו שירים והתזנו מים וסבון על כל האזור.

טוטי30

New member
אבל לפני זה.. אבא הרים אותי וצחקתי

עד השמים, כי הכל היה הפוך לי פתאום

niniv

New member
אוי... איזה תמונות מקסימות

נראה שמישהו ממש ממש נהנה.....

למעלה