אז חשבתי על זה...הנה הרעיון..

ranch22

New member
../images/Emo32.gif אז חשבתי על זה...הנה הרעיון..

בס"ד האם אתה שרוט?? טוב אז ניסינו וניסינו להעיר את הפורום הזה אבל שום דבר אתכם לא הולך ברגל.. אז בכל זאת הלכתי על הרעיון של "השרוט של הפורום" שעכשיו שעדי חזרה אלינו גם היא יכולה להשתתף... התנאים:כולם משתתפים!! בלי יוצא מן הכלל(אלא אם כן יש לכם אישור מחלה...) המבחן עצמו:אתם צריכים לענות על השאלות הבאות שזה השלב הראשוןבמסחן בשלב השני אתם צריכים לפרט למה מגיע לכם להבחר לתואר "השרוט של הפורום" ובשלב השלישי כל מתמודד יבחר מי לדעתו הכי שרוט בפורום(אסור לכם לבחור בעצמכם או בחברכם אלא רק ע"פ מה שאתם חושבים באמת.) ובשלב ד' יפורסמו התוצאות ויוכתר "השרוט של הפורום" שגם ניתן לו לבחור לעצמו כינוי אחר אם זה לא מוצא חם בעיניו. ועכשיו לשלב א'.... השאלות א. מה הדבר הכי משוגע שעשית בחייך? ב. האם אתה מגדיר את עצמך כאדם שרוט? ג. איך חבריך מגדירים אותך בד"כ? ד. האם עשית משהו שיכול היה לגרום לך להסתבך עם החוק? ה. האם יצא לך פעם להרגיש בעננים בלי ששתית משהו אסור או לקחת משהו אסור?(עוגת שוקולד שהיא לא בדיוק עוגת שוקולד שאכלתם באמסטרדם לא נחשבת פה :) ) ו.האם אתם אומרים הכל לאנשים בפנים? ז. האם קרה שהתחצפתם לאנשים המבוגרים מכם (כמו מורים...)? ח.האם קורה שאתם מנסים לעשות ההיפך מאנשים אחרים או שמא אתם הולכים עם הזרם? ט.מה הדבר הכי משוגע שאתם מוכנים לעשות בשביל הדבר הכי יקר לכם? י.האם קרה לכם שהשתכרתם מקולה? יא.מי החבר הטוב ביותר שלכם בפורום? יב. איזה איחול שנה טובה מטורף הייתם כותבים? יג. תספר/י מסיפור אישי שלך מקרה קורע במיוחד? יד.מה הכי גורם לך להתפקע מצחוק? טו.מה הפאדיחה הכי מעניינת שלך? טז.הדבר הכי קרוע שעשית? טז.מה המילה המצחיקה ביותר שאמרת? יז. מה המילה שאת נוהגת תמיד לומר?

dabnir15

New member
איזה לא שרוט אני!

א. מה הדבר הכי משוגע שעשית בחייך? שרתי קריוקי מול 200 איש:( ב. האם אתה מגדיר את עצמך כאדם שרוט? לא! ג. איך חבריך מגדירים אותך בד"כ? בנאדם שקט שלפעמים מתעצבן:) ד. האם עשית משהו שיכול היה לגרום לך להסתבך עם החוק? לא.. ה. האם יצא לך פעם להרגיש בעננים בלי ששתית משהו אסור או לקחת משהו אסור?(עוגת שוקולד שהיא לא בדיוק עוגת שוקולד שאכלתם באמסטרדם לא נחשבת פה :) ) לא. ו.האם אתם אומרים הכל לאנשים בפנים? לרוב כן. ז. האם קרה שהתחצפתם לאנשים המבוגרים מכם (כמו מורים...)? ברור כל יום. ח.האם קורה שאתם מנסים לעשות ההיפך מאנשים אחרים או שמא אתם הולכים עם הזרם? שצריך! ט.מה הדבר הכי משוגע שאתם מוכנים לעשות בשביל הדבר הכי יקר לכם? הכל! י.האם קרה לכם שהשתכרתם מקולה? לא חחחחחחח יא.מי החבר הטוב ביותר שלכם בפורום? פסקלוש. (עדי) יב. איזה איחול שנה טובה מטורף הייתם כותבים? שאלה מוזרה:) יג. תספר/י מסיפור אישי שלך מקרה קורע במיוחד? הלכתי ברחוב ונתקלתי בעמוד:( יד.מה הכי גורם לך להתפקע מצחוק? הכל הכל הכל. טו.מה הפאדיחה הכי מעניינת שלך? אממ אני בנאדם פדחן באופן תמידי, בגלל חוסר הטאקט שלי. טז.הדבר הכי קרוע שעשית? תמונות לפוטולוג. סתם. טז.מה המילה המצחיקה ביותר שאמרת? צוליגה יז. מה המילה שאת נוהגת תמיד לומר? נעלבתי. השאלה לא מנוסחת טוב.

ranch22

New member
ניר..

מצטערת על השאלה האחרונה זה היה מלחץ חח בכל מקרה תענה על השאלה כדי שיהיה אפשר לעשות סיכום נקודות...
ושוב -סליחה.

dabnir15

New member
סתם צחקתי:)

והמילה אממ אין לי מילה שאני חוזר עליה הרבה:)

herut123

New member
חח יפה שלי ../images/Emo3.gif

א. מה הדבר הכי משוגע שעשית בחייך? קפצתי מדרגה :S ב. האם אתה מגדיר את עצמך כאדם שרוט? כן לפעמים
ג. איך חבריך מגדירים אותך בד"כ? בואו נחסוך ממכם
ד. האם עשית משהו שיכול היה לגרום לך להסתבך עם החוק? כן, איחרתי לבצפר
טחח ה. האם יצא לך פעם להרגיש בעננים בלי ששתית משהו אסור או לקחת משהו אסור?(עוגת שוקולד שהיא לא בדיוק עוגת שוקולד שאכלתם באמסטרדם לא נחשבת פה :) ) בטח
ו.האם אתם אומרים הכל לאנשים בפנים? ממש לא. אם כן וואי וואי
ז. האם קרה שהתחצפתם לאנשים המבוגרים מכם (כמו מורים...)? האמת שכן, לא אמרתי, אבל בשיעור פרטי כל שניה נפל לי העט, אבל כל שניה, וזה לא היה בכוונה חח והיא חשבה שאני מתחקמת איתה והיא עזבה אותי ולא רצתה ללמד אותי יותר =\ אבל גם אותי זה עיצבן להתכופף כל שניה! לאפר! :( ח.האם קורה שאתם מנסים לעשות ההיפך מאנשים אחרים או שמא אתם הולכים עם הזרם? את האמת תמיד הייתי עם הזרם, לא יכלתי לעשות לבד דברים תמיד אחרי כולם. עכשיו אולי לבד לבד תלוי במה ט.מה הדבר הכי משוגע שאתם מוכנים לעשות בשביל הדבר הכי יקר לכם? הייתי מוכנה לקפוץ לים לשחות עד הקצה השני, לחזור, לרוץ עד הבית ו... טוב לא נראה לי שאני בכלל אגיע הביתה :S י.האם קרה לכם שהשתכרתם מקולה? הזהו שאני לא שותה קולה חה חה יא.מי החבר הטוב ביותר שלכם בפורום? אממ לא מכירה את כולם, אבל ליאת ורינת יב. איזה איחול שנה טובה מטורף הייתם כותבים? שתהיה לך שנה טובה ואל תשכח לקנות לי מתנה
יג. תספר/י מסיפור אישי שלך מקרה קורע במיוחד? אמממ בוא נחשוב... ישבתי וחשבתי, ישבתי וחשבתי... ולא מצאתי!
יד.מה הכי גורם לך להתפקע מצחוק? יצפן טו.מה הפאדיחה הכי מעניינת שלך? בטוח היו הרבה יותר טובות... אבל לפי מה שאני זוכרת זה היה בשיעור בלט לפני שנתיים או שנה משהו כזה, ועשינו תרגיל עם פירואט אחד, ואני כזה עושה ופתאום נופלתתתת והיינו קבוצה קטנה חצי חצי והחצי השני ישבו בצד אז ראו אותי כולם, והמורה כזה "לא נורא, גם לרקדניות הכי טובות זה קורה" וואי איזה פאדיחותת :S טז.הדבר הכי קרוע שעשית? קרעתי דף
טז.מה המילה המצחיקה ביותר שאמרת? אממ לא זוכרת :| יז. מה המילה שאת נוהגת תמיד לומר? "אני משתגעת" זהוווו :)

רעיון מעולה!!!

אני ממש בעד!!!! א. מה הדבר הכי משוגע שעשית בחייך: נכנסתי למסיבה של משתתפי המכבייה, באישור אמנם, אבל באיזשהו אופן זה היה די משוגע ... ב. האם אתה מגדיר את עצמך כאדם שרוט? כן, די, יש לי את הקטעים שלי ג. איך חבריך מגדירים אותך בד"כ? יש מספיק אנשים שיגידו שאני "שרוטה, משוגעת ולא נורמלית". אני דווקא חושבת ששמחה זו המלה הנכונה. האם עשית משהו שיכול היה לגרום לך להסתבך עם החוק? לא!!!!! . האם יצא לך פעם להרגיש בעננים בלי ששתית משהו אסור או לקחת משהו אסור? כן, אני כל הזמן בעננים, בגלל זה אומרים שאני טרלהלהלהלה האם אתם אומרים הכל לאנשים בפנים? אמ... לא יודעת, תלוי מה זה, אני די מפחדת לפגוע האם קרה שהתחצפתם לאנשים המבוגרים מכם (כמו מורים(? לא, למורים בחיים לא, רק לאמא שלי אולי לפעמים, למרות שאני חושבת שזה לא נקרא התחצפות, אבל היא טוענת אחרת. ח.האם קורה שאתם מנסים לעשות ההיפך מאנשים אחרים או שמא אתם הולכים עם הזרם? ההיפך, תלוי, אם יש זרם נחמד אז טוב, אבל לרוב אני בקטע שלי. מה הדבר הכי משוגע שאתם מוכנים לעשות בשביל הדבר הכי יקר לכם? וואו, שאלה קשה!! לא יודעת... הלכתי לשדה התעופה בשלוש לפנות בוקר כדי לראות את קמילה ופליפה... אבל הם לא הכי יקרים, זה עדיין משוגע בכל אופן!! עוד לא יצא לי לעשות מעשה משוגע בשביל הדבר שהכי יקר לי. אם קרה לכם שהשתכרתם מקולה? לא, אני לא אוהבת קולהה!! אני בקטע של סודה .מי החבר הטוב ביותר שלכם בפורום? אמ... וואי יש פה הרבה אנשים מקסימים!! אבל בעיקרון ניר איזה איחול שנה טובה מטורף הייתם כותבים? שתהיה לכם שנה מטורפת!! חיחיחי יג. תספר/י מסיפור אישי שלך מקרה קורע במיוחד? וואיייי יש הרבה סיפורים, מלא לילות ללא שינה, היסטריות שלי, התקפות צחוק ועוד... יד.מה הכי גורם לך להתפקע מצחוק? הרבה דברים... למרות שאמא שלי אומרת שאין לי חוש הומור, אני חושבת שיש לי חוש הומור מיוחד!! טו.מה הפאדיחה הכי מעניינת שלך? לא זוכרת... טז.הדבר הכי קרוע שעשית? אני עושה הרבה דברים קרועיםםםםם טז.מה המילה המצחיקה ביותר שאמרת? מדינה+זציה כלומר יש תקופות בחיים בהן אני נהיית מכורה לאיזושהי מדינה... ואז לתו]עה קוראים מדינה+זציה. דוגמא: צרפתיזציה. משום מה זה ממש מצחיק את כולם. יז. מה המילה שאת נוהגת תמיד לומר? מזניב (עיוות קל של מגניב, אני המצאתי).

ranch22

New member
מי היה מאמין...

שמשהו באמת יכול להעיר אתכם...האמת?הופתעתי. אין עליכם(יש עניתם לי חחח) התשובות שלי יבואו אי"ה או מחר או אחרי שליאת תחליט לענות...(אהמ...אהמ...) ואז אחרי שכולם יענו נעבור לשלבים האחרונים... מי השרוט של הפורום??

מסתבר שאני מה לא!

השאלות והתשובות א. מה הדבר הכי משוגע שעשית בחייך? אמ.... שרפתי תמונה של מישהו כדי שהוא יצא לי מהחיים... וזה דיי עזר......... ב. האם אתה מגדיר את עצמך כאדם שרוט? לפעמים כן ולפעמים לא ג. איך חבריך מגדירים אותך בד"כ? שניצל! ד. האם עשית משהו שיכול היה לגרום לך להסתבך עם החוק? לא, אני נגד עבריינות ה. האם יצא לך פעם להרגיש בעננים בלי ששתית משהו אסור או לקחת משהו אסור? ברור, תמיד כשאני לא בבית הרבה זמן אז אני מעופפת, בעיקר בפסטיבלים. ו.האם אתם אומרים הכל לאנשים בפנים? אני משתדלת להגיד הכל בפנים, אני נגד צביעות. ז. האם קרה שהתחצפתם לאנשים המבוגרים מכם (כמו מורים...)? כן, רק השבוע כמעט זרקתי על המורה שלישולחן, אבל זה סתם כי היא זונה, אני בד"כ לא מתחצפת... ח.האם קורה שאתם מנסים לעשות ההיפך מאנשים אחרים או שמא אתם הולכים עם הזרם? אני בדר"כ הולכת נגד הזרם, לא תמיד מבחירה, פשוט ככה יוצא וזה האופי שלי. ט.מה הדבר הכי משוגע שאתם מוכנים לעשות בשביל הדבר הכי יקר לכם? כל מה שאני אצטרך לעשות אני אעשה! י.האם קרה לכם שהשתכרתם מקולה? או, כן... זה כזה מצחיק... יא.מי החבר הטוב ביותר שלכם בפורום? אני לא הכי נמצאת הרבה בפורום, הלוואי והיה לי זמן..... סורי.. יב. איזה איחול שנה טובה מטורף הייתם כותבים? אמ... אני מה לא מקורית בדברים האלה... יג. תספר/י מסיפור אישי שלך מקרה קורע במיוחד? זה יותר על חברה שלי, אבל זה מצחיק... שנה שעברה, נסעתי עם חברות לאילת ולאחת החברות היו פיתות בתיק, אז כולנו כזה הלכנו למיטות אחרי הנסיעה, והיא צועקת בקול צפצפני "הפיתות ימותו" ככה איזה 4 פעמים, אז קראנו לה פיתה, ואז הכרנו איזה בדואי, או ערבי, או... לא יודעת מה הוא היה, והצגנו אותה כפיתה, אז הוא קרא לה ביתה, ומאז ועד היום זהו שמה בישראל. יד.מה הכי גורם לך להתפקע מצחוק? וואו, אני צוחקת ממש מהר... לא צריך להתאמץ להצחיק אותי... טו.מה הפאדיחה הכי מעניינת שלך? אמ.. לא יודעת, לא עולה לי עכשיו כלום לראש. אה... חוץ מזה שדיברתי על מישהו שאני הייתי דלוקה עליו, ופתאום קלטתי שהוא מאחורי... טז.הדבר הכי קרוע שעשית? עניתי על השאלון הזה... טז.מה המילה המצחיקה ביותר שאמרת? באנטיק, שזה קשר פרפר ברוסית, משהו בסיגנון, ואני לא רוסיה... יז. מה המילה שאת נוהגת תמיד לומר? כל הזמן זה משתנה, מה שנשאר זה ה-... אחרי....חחחחחחחחחח.......

עונה למרות שאני לא קרועה.

א. מה הדבר הכי משוגע שעשית? מה שאני הכי זוכרת אז בילדותי היינו אני וכל הילדים בביניין, מצלצלים בדלתות של השכנים ובורחים. (זה לא משוגע, אבל זה מה שעלה לי בראש). ב. האם אתה מגדיר את עצמך כאדם שרוט? לא אבל אמרו לי כמה פעמים שאני שרוטה. ג. איך חבריך מגדירים אותך בד"כ? "ליאת את קרועה, מילה". ד. האם עשית משהו שיכול לגרום לך להסתבך עם החוק? לא. מעולם לא. ה. האם עשית משהו אסור או לקחת משהו אסור? (עוגת שוקולד שהיא לא בדיוק עוגת שוקולד שאכלתם באמסטרדם לא נחשבת פה:) ) יש לי גבולות ואני ילדה טובה בכל הקשור בלקחת או לעשות משהו אסור. אני לא בעד גם. לא לסמים!. ו. האם אתם אומרים הכל לאנשים בפנים? כן אני תמיד כנה ואמיתית, אבל לא מסוגלת לפגוע. ז. האם קרה שהתחצפתם לאנשים המבוגרים מכם (כמו מורים)? למורים לא, אבל אני כן מתחצפת להורים שלי. ח. האם קורה שאתם מנסים לעשות ההיפך מאנשים אחרים או שמא אתם הולכים עם הזרם? אני אף פעם לא אוהבת לעשות ההיפך אבל אם אחרים עושים דברים שנוגדים את האמונה שלי, אני עושה ההפך מהם. ט. מה הדבר הכי משוגע שאתם מוכנים לעשות בשביל הדבר היקר לכם? לעשות כל שניתן כדי להציל, נגיד את המחשב שלי
אבל דבר משוגע עוד לא עשיתי. י. האם קרה לכם שהשתכרתם מקולה? חחח חברה שלי הייתה אומרת לי שהיא שיכורה משוקו
אז תמיד הייתי אומרת לה, שהייתה מתחילה אם השטויות: "אני מבינה ששתית שוקו". מקולה עוד לא השתכרתי
. יא. מי החבר הטוב ביותר שלכם בפורום? רינת, חירות, עדי, אני אוהבת את כולכם
. יב. איזה איחול שנה טובה מטורף הייתם כותבים? קשה, קשה.. אני לא טובה בזה. אני טובה בלכתוב ברכות משעממות אז איתכם הסליחה. יג. תספר/י מסיפור אישי שלך מקרה קורע במיוחד? סיפור אישי שלי אין, אמרתי אני לא קרועה. יד. מה הכי גורם לך להתפקע מצחוק? שאני רואה מהצד אנשים קרועים. טו. מה הפאדיחה הכי מעניינת שלך? יש הרבה, אחד מהם שהכי זכור לי שאני וחברה שלי שיחקנו עם הכפתורים של המעלית, בטעות לחצנו על הכפתור שעוצר את המעלית ולא ידענו אחר כך איך לצאת מזה.
הזוי. חח טז. הדבר הכי קרוע שעשית? לשבת עם החברה ששיכורה משוקו ולצחוק ממנה. יז. מה המילה המצחיקה ביותר שאמרת? "שטוטה" זה בגלל התוכנית של אדיר מילר כשהוא היה מחקה רוסים הוא היה משתמש הרבה במילה הזאת, ופשוט נקרעתי ממנה והשתמשתי בה, זה היה קורע את כולם. יח. מה המילה שאת נוהגת תמיד לומר? זאת לא מילה קרועה, אני משתמשת הרבה במילה "מאמי".

ענת 19

New member
אוקיי והנה שלי:

א. מה הדבר הכי משוגע שעשית בחייך? האמת יש כמה אבל נראה לי המשוגע ביותר את הסקיי קוסטר בסופרלנד! ב. האם אתה מגדיר את עצמך כאדם שרוט? כן אפשר לומר. ג. איך חבריך מגדירים אותך בד"כ? ענת אפונת קוראים לי... וכשאני נכנסת לטראנס צחוק כולם משתגעים ד. האם עשית משהו שיכול היה לגרום לך להסתבך עם החוק? לנסוע באור אדום נחשב? ה. האם יצא לך פעם להרגיש בעננים בלי ששתית משהו אסור או לקחת משהו אסור? אוהו... כל פעם שאני מצחילה באמת לצחוק אני נראית כאלו לקחתי משהו..(ו.האם אתם אומרים הכל לאנשים בפנים? משתדלת לא יותר מדי אבל הרבה פעמים נפלט ובכלל לפעמים אני אשקרה רואה שאני מחטיפה למישהו סטירה בדימיון שלי! ז. האם קרה שהתחצפתם לאנשים המבוגרים מכם (כמו מורים...)? אמממ נראה לי שלא כדאי שאני אענה על זה כי אני מאוד אוהבת לענות לאנשים לא רק למורים זה עוד הקל שבינהם! ח.האם קורה שאתם מנסים לעשות ההיפך מאנשים אחרים או שמא אתם הולכים עם הזרם? אני ממש לא הולכת עם הזרם אני תמיד מנסה להיות שונה בדרכי שלי. ט.מה הדבר הכי משוגע שאתם מוכנים לעשות בשביל הדבר הכי יקר לכם? בנג'י כבר עשיתי וזה היה בשביל עצמי אז נראה לי שלקפוץ בלי חבל... י.האם קרה לכם שהשתכרתם מקולה? מקולה? לא... עד כאן! יא.מי החבר הטוב ביותר שלכם בפורום? לא יודעת כולם חברים שלי! יב. איזה איחול שנה טובה מטורף הייתם כותבים? אני מחאלת לכולם שלא יגיעו למצב שהם נכנסים לשירותים ונגמר להם בדיוק הנייר טואלט... יג. תספר/י מסיפור אישי שלך מקרה קורע במיוחד? אני מומחית בנפילות! לפני כמה חודשים נפלתי ושברתי את הרגל ובאותו שבוע באותה רגל החלקתי ומתחתי רצועה בברך! כאב מאוד!!! יד.מה הכי גורם לך להתפקע מצחוק? הכל אבל בעיקר השתגעויות מוזרות של הרגע! טו.מה הפאדיחה הכי מעניינת שלך? החצאית שלי נפלה איזה מאה פעם ברחוב ובמיליון מקומות אחרים... אבל בעיקרון הכי מעניינת אני חושבת שפעם נכנסתי לכיתה עוד שלמדתי ומתוך הרגל בדקתי את השניים שלי מול המראה ולא שמתי לב שכל הכיתה כולל המורה יושבים ומסתכלים עליי בודקת את השיניים שלי! טז.הדבר הכי קרוע שעשית? רדפתי אחרי מפורסמים... (לא רק אוהד) סתם כדי לדבר איתם. שרתי שיר לפני 1500 אנשים באמת! טז.מה המילה המצחיקה ביותר שאמרת? זה מוזר נראה לי שואיסמו... עזבו! יז. מה המילה שאת נוהגת תמיד לומר? חולי נפש!!!

ranch22

New member
התשובות שלי...

א. מה הדבר הכי משוגע שעשית בחייך?יותר מידי דברים פעם אפילו גרמתי לאנשים לחשוב שמורה אצלנו התאבד עם תמונה של דם ורובה לידו(תרגעו זה היה רובה צעצוע וקטשופ) ב. האם אתה מגדיר את עצמך כאדם שרוט?האמת?תלוי במצב רוח...רוב הפעמים כן. ג. איך חבריך מגדירים אותך בד"כ?כקרועה או שאדם שיש לו בעיה נפשית קשה חח ד. האם עשית משהו שיכול היה לגרום לך להסתבך עם החוק?שליחת מכתב נאצה למורה ונסיון לעבור מחסום לשטח צבאי סגור.. ה. האם יצא לך פעם להרגיש בעננים בלי ששתית משהו אסור או לקחת משהו אסור?(עוגת שוקולד שהיא לא בדיוק עוגת שוקולד שאכלתם באמסטרדם לא נחשבת פה :) )? יותר מידי פעמים... ו.האם אתם אומרים הכל לאנשים בפנים?אם זה לא פוגע במישהו... ז. האם קרה שהתחצפתם לאנשים המבוגרים מכם (כמו מורים...)?בעטתי במורה...אבל הוא דחף אותי קודם!!(חזרתי לגן....) ח.האם קורה שאתם מנסים לעשות ההיפך מאנשים אחרים או שמא אתם הולכים עם הזרם?רוב הפעמים זה ההיפך... ט.מה הדבר הכי משוגע שאתם מוכנים לעשות בשביל הדבר הכי יקר לכם?הכל... י.האם קרה לכם שהשתכרתם מקולה?כן,אכן כן. גם מבירה שחורה. יא.מי החבר הטוב ביותר שלכם בפורום?ליאת,עדי,חירות,ניר,ענת-כולם!!! יב. איזה איחול שנה טובה מטורף הייתם כותבים?שתתחרפנו לכם..עם תפוח בדבש(אולי זה משכר?) יג. תספר/י מסיפור אישי שלך מקרה קורע במיוחד?יש יותר מידי אני כבר לא זוכרת... יד.מה הכי גורם לך להתפקע מצחוק?הכל...חוץ מדברים עצובים טו.מה הפאדיחה הכי מעניינת שלך?מכירים סוללה גדולה של פלאפון? אז לאחת הבנות בקורס מש"צים אבדה סוללה כזאת של פלאפון ואני ברוב טמטומי הבאתי למסדר(שבו היו 200 איש) סוללה רגילה כמו של ווקמן וכל הקורס יורג עליי עד היום... טז.הדבר הכי קרוע שעשית?כל יום משהו אחר...היום?שפכתי על עצמי מים מצינור סתם כי בא לי... טז.מה המילה המצחיקה ביותר שאמרת?גורניש,משיגנע אף דה גינצא קופריין,נישט אוף שבס גירט(לכו חפשו מה הפירוש באידיש) יז. מה המילה שאת נוהגת תמיד לומר?של"ח אל תנסו להבין מה זה.. ובזאת נגמרות התשובות... שכל אחד יכתוב לפי דעתו מי הכי שרוט...ואסור לכם לכתוב את מי שכתבתם כחברך הטוב ביותר אלא אם כן הרוב חושבים כמוך...
יאללה מעכשיו!!

למעלה