אז מה..חופש אה..

../images/Emo32.gif אז מה..חופש אה..../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

יש עבודה (אם כן - במה, אם לא - מחפשים?)
מועדי ב' ועבודות למיניהן יש
מתכננים להגיע לאילת החופש
ולכנרת
קניתם בגד-ים חדש
אוהבים את הקיץ
ו..איך אתם מסכמים את השבוע הראשון של החופש (אפשר לפרט לפי ימים..)

omerikooo

New member
אז ככה..

יש עבודה (אם כן - במה, אם לא - מחפשים?) הייתה עבודה ליומיים - 750 שקלים חדשים. כרגע אין צורך בעוד אחת, אבל זה עוד יגיע. . מועדי ב' ועבודות למיניהן יש ? מועד ב' באנגלית - 10.7. מתכננים להגיע לאילת החופש ? אפילו פעמיים. ולכנרת? אם יזדמן . . קניתם בגד-ים חדש ? לא. אוהבים את הקיץ? לא. ו..איך אתם מסכמים את השבוע הראשון של החופש (אפשר לפרט לפי ימים..) סטנדרטי למדי, אך חביב.

שייגמר כבר הקיץ!

רוצה גשם
יש עבודה
באנגלית -F ו G מתמ 004 מתכננים להגיע לאילת החופש
כנראה לעיר האדומה ולכנרת
זה הכי חשוב! קניתם בגד-ים חדש
קניתי והחזרתי כי חום לא יפה עליי
אוהבים את הקיץ
כ"כ! ו..איך אתם מסכמים את השבוע הראשון של החופש (אפשר לפרט לפי ימים..)
וול, יותר מדי ויוה

coolit97

New member
../images/Emo42.gif...

יש עבודה (אם כן - במה, אם לא - מחפשים?) בייביסיטר מתכננים להגיע לאילת החופש? כן!!! ביום ראשון הקרוב ולכנרת? אממ לא נראה לי קניתם בגד-ים חדש? כן למרות שאני לא בטוחה שאני אלך איתו...
אוהבים את הקיץ? כן, אבל הרבה הרבה הרבה יותר את החורף! ו..איך אתם מסכמים את השבוע הראשון של החופש (אפשר לפרט לפי ימים..)? שבוע מ-ע-ו-ל-ה כל כך כיף לא ללמוד! וההופעה של דנה

A t z a

New member
עונהה../images/Emo80.gif

יש עבודה (אם כן - במה, אם לא - מחפשים?)-אין עבודה וחיפשתי אך לא מצאתי
התייאשתי והגעתי למסקנה שיותר כיף לבזבז כסף
וחוצמיזה עוד שבוע פחות יום יש יומולדת=כסף!
מועדי ב' ועבודות למיניהן יש- עבודה גועלית במתמטיקקה מתכננים להגיע לאילת החופש- ברור
ולכנרת- לא
קניתם בגד-ים חדש- כע
ורוד פקאצי עם לבבות לבנים
ואתמול הייתה הבכורה
אוהבים את הקיץ- איכס לא!! רק אוהבת יםםם ואוררר
לא חום ו..איך אתם מסכמים את השבוע הראשון של החופש (אפשר לפרט לפי ימים..)- מ-ה-מ-ם

../images/Emo205.gif

יש עבודה (אם כן - במה, אם לא - מחפשים?)
יש, בספריה של בצפר
כן
מועדי ב' במתמטיקה ואנגלית, פרוייקט באנגלית + בוק טאסק למיניהם, ופרוייקט בפסיכולוגיה
מתכננים להגיע לאילת החופש
לא ולכנרת
כן
קניתם בגד-ים חדש
לא אוהבים את הקיץ
מאוד
ו..איך אתם מסכמים את השבוע הראשון של החופש (אפשר לפרט לפי ימים..)
חביב ביותר
רביעי - יריד עבודה חמישי - לשבת עם אופיר עד 5 בבוקר ולהכין פינוקים (צ'ופרים) למדריכה שלנו לקראת הקורס מד"צים שישבת - שקד באה אלי
ראשון - מתחילים לעבוד שני - מסיבת סיום בבצפר היסודי שלי (כמה נוסטלגי..) שלישי - לארגן נסיעה לכנרת

חופש../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

יש עבודה (אם כן - במה, אם לא - מחפשים?)? יש, עוד מעט מתחילה לעבוד בצומת ספרים.. מועדי ב' ועבודות למיניהן יש? עבודה במתמטיקה אבל אני לא ממש הולכת להסתכל עליה עד סוף אוגוסט
מתכננים להגיע לאילת החופש? לא
ולכנרת? גם לא
קניתם בגד-ים חדש? לא
כמה מפתיע
אוהבים את הקיץ? כן.. ו..איך אתם מסכמים את השבוע הראשון של החופש (אפשר לפרט לפי ימים..)? כ-י-ף, למרות שהביאו אותנו להשלמות בתנך יום שני
לונורא למדנו ואכלנו ממתקים תוך כדי ועכשיו יש לי הרבה קעקועים^^.

למעלה