אז מה... 2011 ?

Adi641

New member
../images/Emo113.gif חח אתן לא מבינות מה עשיתי עם חברים

אתמול... היינו בבית קפה, והיה לנו מלצר ממש, אבל ממש חתיך! אז בסוף אחרי שביקשנו חשבון כתבנו להם על המאחורה של הדף "תודה על המלצר החתיך" ויצאנו. אחרי זה אנחנו עומדים מבחוץ בזמן שחשבנו מה לעשות והמלצר הזה כ"כ הסמיק! אחרי שהשתעממנו בחוץ עוד חזרנו לשם וסתם ישבנו כי היה מלא מקום פנוי בפנים, וידיד שלי (שהוא הומו) שאל את אחת המלצריות אם יש לו חברה, והוא התחיל לומר שהוא מקשיב לקול שלו כי הוא רצה לדעת איזה קול יהיה לילדים שלו...
בכל מקרה, המלצר ההוא דיי קלט שבהינו בו במשך חצי שעה, אבל זו לא אשמתי שהוא נראה טוב
חח יצאנו ממש טמבלים, אבל זה היה מצחיק
היו עוד מלא דברים מצחיקים באותו ערב, אז אני אכתוב את השאר אח"כ, כי הלימודים לכימיה קוראים לי...
שנה מעולה לכולן

StayAwake

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

הייתי עושה את אותו הדבר
אוי כימיה כימיה... בהצלחה!

purpleminnie

New member
חחח ענק, אהבתי

קרעת אותי (שמתן לב שאני אומרת את זה המון?) בהצלחה בכימיה

dafnashz

New member
XDDD

זה כמו פעם שהלכתי עם חברות לבית קפה והמלצר שלנו היה ממש חמוד וחתיך אז חברה שלי רשמה את הפלאפון שלה על הקבלה. אחרי שהלכנו נזכרתי ששכחתי שם שקית עם ספרים שחברה שלי החזירה לי, והיינו צריכות לחזור לשם ולקחת את זה. XP זה היה כל כך מצחיק

Adi641

New member
../images/Emo113.gif חח באמת? ../images/Emo6.gif

וואי זה גם מתאים לי ולחברות שלי
חח רגע, המלצר התקשר אליה בסוף??

Adi641

New member
../images/Emo113.gif ממש חמודים ../images/Emo13.gif

באמת יפה להם חליפות

MoVe AlOnG

New member
2011.

איזה שנה מכוערת. חחחח כאילו המספר הזה מכוער.. סתם אין לי חיבה למספרים אי זוגיים כמו 11 - סורי. XD אניוואי... איך חגגתן את ה New Year Eve? אני הייתי עם חברה טובה באיזה פאב מגניב בת"א שנקרא שטרן.. ולידנו ישבו הפיג'מות. שזה היה אחד הדברים המצחיקים. וחברה שלי כזה אומרת "איזה דרך הזויה לסגור עשור...עם הכוכבי ילדות שלנו שאיתם התחלנו את העשור הזה" קיצר שתינו כזה מלא והיה כזה מצחיק.. ופתאום החלטנו להתחיל לדבר באנגלית אז אנשים בחוץ חשבנו שאנחנו תיירות P: קיצר היה ממש כיף ואחלה דרך לפתוח איתה את 2011. Happy New Year :D

purpleminnie

New member
איזה מגניב ../images/Emo6.gif

ביקשת חתימה? |גבות גבות| שנה אזרחית טובה אני הייתי במושבה הגרמנית בחיפה, היה יפה ומשעמם, אחרי חמש דקות נמאס לך מהיופי של הבהאיים ועוד איזה עץ בקבוקים ממוחזר עם אורות, אכלתי גלידה וזה מה שנקרא מידע לא חשוב וקשור
שמחה שנהנית

למעלה