אחד גדול!
|מיוחדת|

ימוצה הדין עם עברייני המין-עצומה

עונש המינימום על עבירות מין ואלימות במשפחה הוא ארבע שנות מאסר כולל חובת מאסר בפועל. כיום, העונש הממוצע הנגזר בגין עבירת אונס חמורה הינו 4 שנים - חמישית בלבד מן העונש המירבי. עסקאות הטיעון והעונשים המגוחכים הניתנים לעברייני מין מוכיחים לנו כי בתי המשפט מתעלמים הן מהחוק והן מהחומרה שבאלימות מינית. לא ייתכן שבמציאות בה אחת מתוך שתי נשים עוברת תקיפה מינית, אחת מתוך חמש נשים נאנסת ואחד מתוך שבעה גברים נאנס, כאשר המצב הולך ומחריף מיום ליום, בתי המשפט, האחראים על הדין, שותקים, מקלים את הענישה, ויוצרים בסיס לגיטימציה לאלימות המינית. די לשתיקה! חתמו על העצומה והצטרפו לקריאה: ימוצה הדין עם עברייני המין! *אנא הפיצו עצומה זו הלאה ככל הניתן .

../images/Emo32.gifשששששששששששאלום

חזרתי, אבל אני רוצה שתדעו שקראתי - היה שם חדר משחקים ענק עם מחשבים - ונכנסתי לפורום! קראתי פה ושם באיזה יום..
קיצר הנה באתי לזיין לכולכם ת'שכל שוב

../images/Emo32.gif(נו איך לא אוף) -משפטים שהכרנו

אנשים, אתם מוזמנים לספר פה על משפטים ששמעתם/קראתם אנערף ולא תשכחו
אני אתחיל. אני וחברה שלי נסענו במונית לאיילון אחרי שיטוט בכל ת"א
וכשהיינו כבר די קרובות לקניון קלטנו שלט בצד הדרך, ענק, של keds - עם הילדים ה"קשוחים" לבושים בבגדי החברה, וכמה אנשים שולטים כתבו על השלט בענק "גברת, קני ממוצרי keds וגם את תהי כוסית מאגניבה" קיצר זה היה שולט
ספרו גם אתם (ניסיון להחיות ת'פורום)

WestlifE BaBy

New member
אמממ....מישהו?!

משעמם לי בטירוף... שמעתי את More to life במשך שעתיים כל פעם מחדש ואני עצבנית על הפיפי דובסון הזאתתתתתת (למרות שהשיר החדש שלה נחמד..) וקיצ קצ.. נא להמליץ לי על שירים אם לא אני ישתגע.. ת תו תוד תודה!!

dun16

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ברוכה הבאה!!!!!!!!!!! איך היה?
מה קנית?

../images/Emo3.gif

לא קניתי משו מיוחד היינו כל הזמן בקלאב כך ש..
והיה כיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייף.

buffgirl

New member
../images/Emo32.gif אחד גדול! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אני מבקשת, גם אם אלו שני נושאים שונים, בבקשה לשרשר לשרשור
קיים.

I Love Paige

New member
ידעתי שמשהו לא בסדר עם זה.../images/Emo135.gif

רק לא הייתי בטוח מה.
אייקוני קיץ פה!

E

Elektra Natchios

Guest
אההה!!!!!

מה לעזאזל קרה לעיצוב של תפוז?! שעה חיפשתי את הקהילות ופתאום אני רואה שזה בראש הדף!!! ועכשיו אני רוצה להחליף חתימה (עד שעלה לי רעיון) ואין לי מושג איפה לחפש את זה בכלל
(!)

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo11.gif../images/Emo35.gif

למעלה