אחלה לפורום!

LightbuIb sun

New member
../images/Emo32.gifאחלה לפורום!

אני שם לב שהפורום משוקם וקם לתחייה. כיף לראות ששוב יש פה שרשורים ארוכים ופעילים . התייחסו לשרשור זה כשרשור
אם תרצו .

guttmann

New member
Daylight Dies סגרו על אולפן :)

מי שלא מכיר את הלהקה המדהימה הזאת, תשמעו את האלבום הנוכחי שלהם Dismantling Devotion . יש להם סאונד אפל, מזכיר את אופת'. בכל מיקרה, בדצמבר הם נכנסים להקליט אלבום חדש שצפוי לצאת מתישהו ב08. (הם מקליטים באותו אולפן שבו אופת' הקליטו את Ghost Reveries, וגם אמורים להקליט את האלבום הבא שלהם, Fascination Street Studios בשוודיה) שביתה נעימה :)

Benn Is Kane

New member
פחחח.. איזה שביתה...

קם כל יום ב-7 בבוקר והולך לעבודה, וחוזר ב-4 וחצי, מת מעייפות. ואם זה לא מספיק, בשבועיים הספקתי כמעט למות כבר 4 פעמים. אני אומר לכם, מישהו במקום עבודה הזה סימן אותי ורוצה להרוג אותי. ד.א, אם במקום עבודתי עסקינן, אני מתנדב לשירות הלאומי, במשרד המשפטים בחיפה. אחד עורכי הדין במשרד ראה אותי לובש חולצה של PTREE באחד הימים וממש נדלק, ואמר שטוב שיש אדם שפוי אחד במשרד הזה, לא כמו כל השאר, חובבי גלגל"צ. באתי גם עם חולצה של אופת' ושאלתי אותו אם הוא מכיר, והוא אמר שהוא שמע ב-88 FM את דאמניישן (האלבום השקט), ואהב, וכשהוא רכש אלבום נוסף (לא ידע להגיד לי איזה, ולא זכר ע"פ השמות שנתתי לו), הוא אמר שהוא התאכזב שהם כ"כ כבדים, ושזה לא בשבילו. סתם רציתי להתגאות בזה שהצלחתי למצוא צדיק אחד מתוך ה-60 איש שעובדים במקום הזה
.

Musedol

New member
איזה שביתה

אני על הרגליים כל היום מ8 בבוקר עד 10 בלילה, במקרה הטוב.

handlessman

New member
כן, גם שלי לא מי יודע מה "שביתה"...

יש לי כמעט כל יום חזרות בנגינה לטקסים בפולין... טוב לפחות זה מוזיקה אז זה לא נורא. נוסע בשלישי P:

handlessman

New member
טודע...

אני טס עוד כמה שעות. מקווה למצוא שם כמה דיסקים נדירים לפורקיופיין ושל עוד להקות / זמרים (סבא שלי פיצץ אותי בכסף - 200$ !!!!!!!)

למעלה