אחרון

מי ער?משעמם לי אין איך להעביר תלילה

חחחח.. בואנה כבר הלכתם לישון?!!?!??! אוחח אנשים איפה המרץץץץ מי שטוב לו ושמח כף ימחא

../images/Emo54.gifסופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo157.gif

עושים סדר לקראת החג אפרת אמיתי, מתמחה בטיפול זוגי ומשפחתי בת.ל.מ, תתארח במוצאי שבת בפורום חמותי ואני ותייעץ בענייני יחסים משפחתיים לקראת החג: סדרי ישיבה, מתנות, סכסוכים, העלבות ועוד. רוצים לעבור את החג בשלום? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=610&msgid=96201548 סופשבוע נעים

kendog keds

New member
אני

במקרה קפצתי לתת רספקט ליפתי (קולגה ואיש שרוט יש לציין).

חה חה חה ../images/Emo8.gif

ואיייייייייייי מה זה הקור הזהה אני מרגישה כמו גלידהה...

dudig19

New member
קנדוג אחי

מתי אתה מוציא שיר? שמעתי את הדיס שהבאת על חיילי הנקמה ואתה תותח! יש שירים?

dudig19

New member
נו באמת שחר

שאלתי את קנדוג קדס. ואגב, השרשורים לא יוצאים אצלי נכון כי אני גולש דרך הפון. אז אל נא תכעסי עליי כבוד המנהלת. =)

חס וכרפס..אתה לא מכיר אותי נשמה

מצדי תבקש שאנעץ בשבילך וזה יהיה בראש הדף אעשה את זה חח... ופשוט קודם הגבת להודעה הראשית שלי אז לא הבנתי את מי אתה שואל..
ואל תהיה רשמי... חחח..כולה מנהלת..אז מה..נכנסת 5 דקות לאדמין מסדרת טיפה וזהו?בקטנה..

dudig19

New member
הה?

את מה תנעצי? בלבלת אותי. כולי בסטלות. כל הבית מסריח מאקונומיקה וקיי 300. שונא שונא שונא את ערב פסח.

נעיצה אתה לא יודע מזה?

הודעות.. יכולים לפנות אלי בבקשות שאנעץ הודעות נעיצה זה כאילו שההודעה תמיד תשאר בראש הדף... קיצר אז הודעות חשובות אתה יכול לפנות אלי....

dudig19

New member
מאגניב

ולכמה זמן זה יהיה שם? לא לשנה נכון? בכולופן לילה טוב לכולם.

טוףף

נראה לי אני אפרוש למיטה...מחר צריך לקום מוקדם לנקות את הבית ליום שישי שיהיה לכולם לילה טוף וחלומות פז במלוא הארגז חח

למעלה