אטימות של דתיים.

../images/Emo32.gif אטימות של דתיים.

אני פותחת אוף חדש, כדי שתקראו את זה. כתבתי את זה באמת מכל הלב, וחשוב לי לדעת דעה של אנשים. בד"כ אני לא מפרסמת ככה את הבלוג שלי כי אני כותבת שם דברים אישיים, אני מקווה שאפשר לסמוך עליכם.. --- כדי לא להזניח את האוף הקודם, אורטל, מה שלומך? [טולייצ] מקווה שאת מרגישה יותר טוב!

בצה17

New member
אהמ , דעתי-

אני בתור אחת שנולדה למשפחה ליברלית שתמיד נתנה לי לבחור, אבא שלי גדל לזוג הורים דתיים שנתנו לו לפעול על פי רצונו ודעתו. כמו שהם לא כפו עליו את הדת הוא לא כופה עליי, ואמא שלי אומנם שומרת מסורת אבל היא לא תחליט בשבילנו לעולם את הבחירות שאנחנו בוחרים. אז אני דיי בצד השני של העניין.. אבל אני מבינה אותך. אם המשפחה שלך הייתה יודעת חצי מהדברים שאני עושה הם היו חושבים שאני כופרת גדולה האמת חח (אוכלת לחם בפסח, לא צמה ביום כיפור, אוכל בשר עם חלב) אפילו שמשפחה לפעמים מנסה להשפיע ולקבוע לנו מפני שהם חושבים שהדרכים שהם מציעים מנק' המבט שלהם הן יותר טובות. אין להם זכות לאמר לך מי את ומה תיהיי. ההורים שלנו נותנים לנו חיים כדי לחיות משהו חדש. לא לחיות את הדרך שלהם, לא להיות ההשתקפות שלהם. אני חושבת שאת לא צריכה לאמר להם שאת עושה מה שאת רוצה כי ככה את כי אז הם יחשבו שאת סתם מנסה למרוד איזה מרד ניעורים. נירא לי שאת צריכה להסביר להם שהשקפת עולם זה דבר אישי שכל בנאדם מחליט בשביל עצמו ולא משהו שכופים, והיו בעבר מיקרים נוראים שהוכיחו שכופים השקפת עולם על בני אדם אז גורמים רק לאסונות גדולים... כמו שתיארת, ילדים שכופים עליהם את הדת מתדרדרים לסמים, לרחוב ובקיצור הורסים את עצמם. אפילו תהיי מזעזעת, תזכירי להם ת'שואה.. מה קורה שכופים על אנשים אידיאולוגיה, לא נותנים לאנשים זכות לבחור - גרמו לאנשים לרצוח 6 מיליון בני אדם!!!! סורי על ההרצאה P: וואו זה רעיון מצויין לעבודה בסוציו': כפיית דת במשפחה חרדית/מסורתית, מי מושפע יותר בנים או בנות? חיח

תהיה לך עבודה מעניינת מאוד

אם תהיה לי הזדמנות לעשות עבודה על נושא כמו זה, אני אעשה [על הכפיה] בטוח. את צודקת בכל מה שאמרת - השקפת החיים שלי כמו שלך בדיוק ! לפעמים קשה לי להוציא את המילים הנכונות, וכשתוקפים אותך בחזרה אתה מוציא מה שיש בלי לשים לב. [ככה זה אצלי לפחות] לא יודעת אם זה קשור, אבל אני אצטרך המון ריכוז ואומץ בשביל זה, החוסר ריכוז גם גורם לי לבלבול...

טולייצ

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אני פה!!

אחרי יומיים אינטנסיביים במיוחד,בהם הספקתי להתפכח עוד טיפה,ללמוד קצת על החיים,להשתעשע עם החברים הכי הכי,ואפילו טיפה להנות.. אז בסוף קיבלתי הזדמנות נוספת למשלחת,מחר ב 1:45 בצהריים יש לי ראיון נוסף,תאחלו לי בהצלחה [ואם אני אתקבל אתם לא תשמעו ממני חודש!]
אתמול אחי חגג 18,והיה גם נפלא :) היום הייתה לי בגרות בהסטוריה,אני שונאת את משרד החינוך המפגר הזה שהמציא את המגנים שדופקים אותי כל בגרות מחדש! קיבלתי 95 במתכונת,ובגלל "הזלזול שלי במשך כל השנה" הגישו אותי עם מגן 67! אני לא אוותר להם!! זונות
ושמחה שאכפת לכם ממני,ושחבריי הפורום החלו להיפתח אחד לשני,זה מאוד חשוב. שבוע נפלא
[ולמי שלא הבין לאן נעלם טור ההמלצות השבועיות שלי,הוא פשוט נדחה השבוע,ויחזור לתיקנו בשבוע הבא..]

מזל טוב ובהצלחה!!!!

וואי אני ממש מבינה אותך בקשר למגן!!!!! במתכונת באקסס [מחשבים] קיבלתי 95, והמורה הגישה אותי על 84!!!!!!!! בתעודה היא נתנה לי 4/5 אבל אחרי שכנועים היא העלתה לי ל6/7.. כלבה... רק בגלל ש"בוחן" אחד לא עשיתי ולא באתי להרבה שיעורים [יש לי סיבות אישיות]... %ב$&^זזז%&%^&&@#הההה##### שתמות!!!! אה רגע שכחתי - קיבלתי בבגרות 95 !!! כמו במתכונת!!!! [נתנו לנו את הציון כי זה היה בגרות בע"פ כזה, משימות בלה בלה] אז מצידי אני קיבלתי ציון סופי 95 ולא 89.5!!! אני חרשתי על הפרוייקט הזה כמו לא יודעת מה!!!!! בע. [יחי ההבדל הקטן!]

../images/Emo32.gif שטויות פורם שייגעצ

סתם כי באלי לזיין ת'שכל פתחתי תאוף הזה כל מי שרוצה לזיין בשכל או סתם להגיב שיגיב לפה... אז איפה נלעם הזין של בר?
מה יש לפורום מלטחון את את מקי סכינאי וחמישה רבעים ומשה מקנא בזמן האחרון? ואיפה כולם? ולמה? ככה! שרשור הזוי ביותר

elezrit

New member
אוקעקעקעקעקע

חח.. סתם משעמם לי אז.... שי'הי'ה לכוולם אחלה של חופששש וקבלו קישור למשו מגניב: חח.. הקישור תענו.. חחח.. תעשו טובה.. עתבו פה את מה יוצא לכם.. חח

elezrit

New member
חחחחח

זה ת'אמת מטומטם... אבל אין לי מה לעשות חוץ מלספור ימים עד ההופעה של שייגעצ.. אז.. חחח.. שלחו לי ומלאתי...

למעלה