אוי.. תרגישי טוב
נ ניו יורק רפיח New member 29/6/05 #30 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif @#$%^&*) בלעט
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 29/6/05 #57 נראה מה הייתם עושים אם היו מביאים את הבית שלכם לערבים. אחמ.. סליחה.. רוצחים.. הם נלחמים על העקרונות שלהם לפחות הם לא מתפוצצים באוטובוסים או נכנסים לבתי מלון וטובחים בכולם וכדו'
נראה מה הייתם עושים אם היו מביאים את הבית שלכם לערבים. אחמ.. סליחה.. רוצחים.. הם נלחמים על העקרונות שלהם לפחות הם לא מתפוצצים באוטובוסים או נכנסים לבתי מלון וטובחים בכולם וכדו'
• •No¥a• New member 29/6/05 #60 בסדר, נלחמים על העקרונות שלהם, אבל יש גם דרכים אחרות כל העיניין הזה של חסימת כבישים לא נראלי
נ ניו יורק רפיח New member 30/6/05 #65 ממ... אני מוכן לתת את עצמי בשביל המדינה הזאת! אני מוכן למות בשבילה! אז לתת הבית שלי זה קטן עלי...שיתחשבו קצת
ממ... אני מוכן לתת את עצמי בשביל המדינה הזאת! אני מוכן למות בשבילה! אז לתת הבית שלי זה קטן עלי...שיתחשבו קצת
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 30/6/05 #67 למות? ונראה לך שיעריכו את זה? אפחד כבר לא רואה פה בעיניים כל אחד חושב על עצמו המדינה על הפנים כולם אשמים בזה
למות? ונראה לך שיעריכו את זה? אפחד כבר לא רואה פה בעיניים כל אחד חושב על עצמו המדינה על הפנים כולם אשמים בזה
נ ניו יורק רפיח New member 30/6/05 #72 ../images/Emo45.gif חבל שיש מעטים כמוני...לפני 57 שנים כולם היו ככה
E Extraordinary Girl 8 New member 29/6/05 #40 ../images/Emo70.gifאתם חייבים לראות ../images/Emo2.gif לא לבעלי לב חלש
נ ניו יורק רפיח New member 29/6/05 #41 ../images/Emo5.gif בהתחלה זה עוד היה משעשע..אבל אז שהתחיל אופנה לעשות בלוגים כאלה זה ניהיה די נדוש וקיטישי
../images/Emo5.gif בהתחלה זה עוד היה משעשע..אבל אז שהתחיל אופנה לעשות בלוגים כאלה זה ניהיה די נדוש וקיטישי
ב בצה17 New member 29/6/05 #44 זאת בדיחה ארוכה מתמשכת ולא מצחיקה מה אנחנו אשמים שפאקצות אוהבות את שייגעצ? כאילו שיובחל בכלל מתייחס אליהן יפה חח הוא משפיל אותן!!
זאת בדיחה ארוכה מתמשכת ולא מצחיקה מה אנחנו אשמים שפאקצות אוהבות את שייגעצ? כאילו שיובחל בכלל מתייחס אליהן יפה חח הוא משפיל אותן!!
E Extraordinary Girl 8 New member 29/6/05 #53 לכל הגברים שבינכם... במיוחד אלה שלא יודעים מכתב - הנה בשבילכם ניסוח חופשי תפתחו
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 29/6/05 #54 אני אולי הולכת היום להפגנה יאיי לחסום כבישים$%#%^$%&**$%#
נ ניו יורק רפיח New member 30/6/05 #63 @#$%^&*)(_)*&^%$# גררררררררר זהו אני לא יוצא יותר מהבית בלי אלת בייסבול חסמו לי את הכביש המתנחיל ה!@#$%^&*&^%$ האלה!!!!!!!!!1
@#$%^&*)(_)*&^%$# גררררררררר זהו אני לא יוצא יותר מהבית בלי אלת בייסבול חסמו לי את הכביש המתנחיל ה!@#$%^&*&^%$ האלה!!!!!!!!!1