איזה יום נאחס! חזרתי מהחופשה

מאי26

New member
../images/Emo32.gif איזה יום נאחס! חזרתי מהחופשה

ישר לעצבים. היום נסעתי שני מטר עם האוטו וישר הבנתי שהוא מפונצ´ר. ארז שכבר יצא כמה דקות קודם לכן הוזעק לחזור ולקח אותי לרכבת. כמובן שהרכבת היתה מפוצצת, ולא הצלחתי לעלות עליה, אז נאלצתי לעלות לרכבת הבאה שמשום מה לקח לה יותר מחצי שעה לעשות את הדרך הארוכה עד מאוד - שלוש התחנות המסכנות מהרצליה לשלום. בערב נאלצתי לצאת ממש מאוחר כדי שארז יוכל לאסוף אותי מתחנת הרכבת. הוא אסף אותי, נסענו הביתה וניסינו להחליף גלגל. איפה, יוק. משום מה ההברגה בגלגל מסרבת להפתח ואחרי נסיונות של שעה בשמונה בערב, עייפים, רעבים ואומללים ויתרנו ועלינו הביתה. מחר אני אצטרך לקחת את האוטו כמו שהוא, עם הצמיג המפונצ´ר, לפנצ´ר מאכר הקרוב (שאמנם נמצא די קרוב אלינו, אבל עדיין לא נעים לנסוע אפילו מטר עם הגלגל ככה). ובנוסף לכל אני גם חולה אמנם במצב "לייט" אבל מצוננת ועם אף דולף.... אוף... ולסיכום היום פתחתי את המחשב, ומישהו שולח לנו כל הזמן את הוירוס המעצבן הזה קלז, ועכשיו גם המסך יצא קצת מפוקוס (אני לא יודעת אם זה קשור), ורואים הכל קצת מטושטש, קצת כמו רובין ויליאמס מהסרט "לפרק את הארי" אם מישהי זוכרת. אז אני מתנצלת שלא עניתי כמעט לאף הודעה, אני בקושי יכולה לקרוא מה הולך פה...

צילולה

New member
קבלי ../images/Emo24.gif ענקי

לכי תנוחי, תתפנקי במיטה, ושתקומי מחר ליום מוצלח פי 1000...

אתי@

New member
צרות באות בצרורות ../images/Emo5.gif

מקווה שמחר יהיה יותר טוב
בנתיים קחי
לעידוד מצב הרוח...

למעלה