איזה עצבים

../images/Emo32.gif איזה עצבים../images/Emo46.gif

רק תסבירו לי איזה אידיוט בא לעבודה כשאתמול ושלשום היה לו חום 39°
מה הוא בא להשתעל לנו כאן ולפזר את החיידקים שלו
אם הוא מדביק אותי אני לוקחת שבוע מחלה

MaNcHi 135

New member
לא! תתרחקי ממנו!

אם הוא ידביק אותך ובגלל זה לא תבואי למפגש חבל על הזמן לבחור הזה! אני אהיה יותר גרועה ממחלה!

אני מנסה

אבל הדפוק קורא לי כל רגע, אבל הבהרתי לו שאני לא נכנסת לחדר שלו, כל פעם שהוא קורא לי אני נשארת עומדת בכניסה לחדר. זה לא מעניין אותי, שיתרגז מצידי, אני לא אדבק ממנו

MaNcHi 135

New member
כמו שצריך!

אם הוא לא רוצה לקבל שליח מסוכנות הביון אצלו בדלת אז שירגע!

לולי מ

New member
תגידי לו ככה

בוא נעשה דבר כזה בוא נצא מהנחה שאם באת למשרד אז אתה בריא ואני חולה בשפעת ולכן אני בחופשת מחלה בתשלום עד שאני (תדגישי אני עם אצבע לכיוונך) אבריא מה דעתך???
תחייכי ותוסיפי שבתור מישהינורא חולה קשה לך לעשות קפה ותסבירי גם שהרופאה שלךמנייקית כזו היא מכריחה אותך לשבת שבוע בבית כדי לא להדביק את חברייך למשרד
ואז תבואי אלי ונעשה כיף

חחחחחח אוננייייייייי../images/Emo99.gif

אחלה רעיון
אבל נראה לי שניאלץ לחכות ליום חמישי
מלאכית
קטנה יקרה שלי

Sivan 85

New member
שפעת המזגנים בהחלט נפוצה כרגע...../images/Emo9.gif

אני רואה הרבה אנשים מסתובבים להם עם אף נוזל ומשתעלים לכל עבר... בקיץ זה פשוט נורא קשה לחליט מה עדיף: לסבול את החום ולהזיע למוות או להיצמד למזגן ולהיות חולה... צריכים למצוא את עמק השווה... 10 דקות מזגן, 10 דקות בלי.. וככה כולם מרוצים! בכל מקרה... השמרי לך מן הוירוס המהלך שעובד איתך כי "לא נעים" זה הרבה פחות גרוע מלהיות חולה... אני מאחלת לך ולאיש המסכן בריאות ובהצלחה בקרב נגד הוירוסים! יום טוב!

Don Nirtin

New member
בנות. שימו לב. מכשפות מרושעות בדרך../images/Emo87.gif

(צריך לנדנד לתפוזבל על אייקון מכשפות..) המכשפות מאיסטווק- אותו סרט שהמליצו עליו בקומונה- בערוץ 10 ביום שבת הקרובה. צפייה נעימה

Don Nirtin

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo87.gif

אופס.. צודקת.. לא שמתי לב לשעה..
סליחה על ההודעה המיותרת.

למעלה