איזה תחפושת בחרתם אני מתחפשת לשחור-לבן
• •yael• New member 8/3/06 #1 ../images/Emo32.gifאיזה תחפושת בחרתם ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo148.gif אני מתחפשת לשחור-לבן
../images/Emo32.gifאיזה תחפושת בחרתם ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo148.gif אני מתחפשת לשחור-לבן
M mk and up New member 9/3/06 #3 אני וחברה שלי מתחפשות ביחד ל... חצי מלאך חצי שטן. כאילו אני המלאך ברור חחח והיא השטן
S Shani M i s h a e l New member 9/3/06 #6 תראו מה קניתי היום ../images/Emo6.gif ../images/Emo27.gif זה ממש מצחיק על הגוף, אני נראת כמו תרנגולת עם הנוצות האלה וכולם בחנות הסתכלו עליי וצחקו ולמי ששואל את עצמו איפה הצניעות, יש בגדים מתחת אגב, הדבר השחור הזה זה מן כובעון יפה כזה לשיער
תראו מה קניתי היום ../images/Emo6.gif ../images/Emo27.gif זה ממש מצחיק על הגוף, אני נראת כמו תרנגולת עם הנוצות האלה וכולם בחנות הסתכלו עליי וצחקו ולמי ששואל את עצמו איפה הצניעות, יש בגדים מתחת אגב, הדבר השחור הזה זה מן כובעון יפה כזה לשיער
N n a a m a2 New member 9/3/06 #7 חחחחחחחחחחחחחחחח איזה יפה זה!!!!!! חחחח חזייה מצחיקה מאיפה השגת אותה !?
N n a a m a2 New member 9/3/06 #8 אה ואני מתחפשת עם חברה שלי אני לשוקולד , היא לפרה ויחד אנחנו שוקולד פרה חח
• •שרונה• New member 9/3/06 #9 חחח אני מאלה שמחכים עד יום ראשון בבוקר עד שהם מחליטים, ואז מאלתרת משהו דפוק
A A t z a New member 10/3/06 #10 הלכתי עם שונההה../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif ואני אהיה זורו וומן לא היה לי רעיון... אבל תכלס זה יצא נחמד כי אני אהיה כזאת זורו בפזור ומלא אודם וחצאית ומגפי עקב וגלימה וכו' יהיה כיף
הלכתי עם שונההה../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif ואני אהיה זורו וומן לא היה לי רעיון... אבל תכלס זה יצא נחמד כי אני אהיה כזאת זורו בפזור ומלא אודם וחצאית ומגפי עקב וגלימה וכו' יהיה כיף