אייך כל אחד בחר את הניק שלו?

Posiedon

New member
../images/Emo32.gifאייך כל אחד בחר את הניק שלו?

אתם יודעים את שלי נכון "אל הים"-במיתולוגיה היוונית. הניק השני שלי הוא "Odin The God"-מלך האלים במיתולוגיה הנורדית. ומה איתכם?....

scooby4

New member
ככה זה היה אצלי...

הזמנתי קטלוג מאיקאה, היה סרגל אותיות A-Z, בחרתי S כי ידעתי ששם יש הרבה שמות וזאת אות מדליקה בגלל שהיא מפורסמת מסופרמן. אז רפרפתי ולפתע עיני לקחו אותי למילה Scooby, אז ראיתי את כל המספרים שיש להם להציע והבנתי שארבע ילך עם סקובי הכי טוב בגלל ש4 זה מס' הג'וקים שדרכתי עליהם בבית.

WallFlower

New member
ואו סקובי אתה ממש מקורי../images/Emo70.gif

אני לא הייתי חושבת על קטלוג של איקאה בחיים
וברצינות, באותה תקופה שהתחברתי לתפוז קראתי את הספר "כמה טוב להיות פרח קיר" שהוא ספר ממש חמוד והגעתי למסקנה שאני פרח קיר וזהו!

Tapuda

New member
טוב אז הכינוי שלי הוא קצת נשמע טיפש

-י אבל זה סיפור מצחיק טוב אז זה התחיל ככה.......ביום בהיר אחד אני ועוד 2 חברות שלי נכנסנו לספרייה בבית ספר ודיפדפנו בספר של פירושי שמות....לי דרך אגב קוראים רוני ולחברה שלי קוראים צליל אז חיפשנו צליל. ומה שהיה רשום זה ככה: צליל-צליל....דבר מאפה,עוגה! כן כן היינו המומות!!! ובגלל שאנחנו חברות ממש טובות אז לי קוראים בוגה כאילו עוגה את בוגה או עוגה בוגה קחו את זה איך שתרצו. והייתה לנו מין חברוה שכבר התפרקה חבורה של כמה חברות שבטיול שנתי בכיתה ז- או ח' לא זוכרת כבר אז היינו באותו בוטקה או צריף איפה שלא יישנו....ווסתם נתנו כינוי לכל אחת וקראנו לנו חבורת תפודה הקדושה (עזבו נו הינו צעירות אז והיום אנחנו צוחקות על זה). אז כאילו זה הכינוי שלי תפודה ואני לא מצליחה לשנות אותו אז אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם.

WallFlower

New member
את חברה של צליל-עוגה???

אני חברה של אנשים שחברים של עוגה!!!

Tapuda

New member
כן אני זאת שמצאתי לה את השם הזה!!!

במקרה!! אוי תודה שבאמת מישהו עונה לי בפורום הזה!!! שנה אני רושמת ואף אחד לא עונה לי אתם זונות מצטערת שאני אומרת לכם את האמת!! כן היא חברה טובה שלי למה את חברה של מי?

Posiedon

New member
די להיות דורשת צומת לב!

כאן עונים מתי שרוצים! ואם תראי מתי שרשמת את הודעת ההצטרפות תראי שעניתי לך ממזמן!

Tapuda

New member
שתבין זאת לא הודעת הצטרפות!!

עזוב לא משנה לא צריך תטובות שלכם!

Tapuda

New member
קראי את השירשור שלמטה

ותביני. ואחר כך את השירשור שפה למעלה

WallFlower

New member
טוב...

בלוגים יומני אינטרנט...עכשיו בתפוז כל אדם שני פותח בלוג משעמום... יש לי קטע שאני מעוותת דברים אז משם יצא הבולוג...

Idan91

New member
יקירתי,

ישנה תרבות דיבור מקובלת. כן, גם בפורומים.

Idan91

New member
נשלח טרם כיליתי..

בכל מקרה - אם לא מגיבים לדבר שאת כותבת, זה בד"כ לא מפני שמנסים לעשות עלייך חרם או כי שונאים אותך, פשוט כי אין מה להגיד על מה שאמרת. אין צורך לקחת כל דבר אישי. בכל מקרה - ברוכה הבאה!!

כשנפתח פורום אלאניס מוריסט

חיפשתי ניק' שקשור לאלאניס מוריסט..ואממ זהו. (Jagged Little Pill -השם של האלבום הראשון שהוציאה אלאניס.)

WallFlower

New member
זה נורא מוכר לי...שברתי את הראש כל

הלילה מאיפה ואני עדין לא יודעת...

black flower

New member
שלי מאד פשוט!

הצבע האהוב עלי הוא שחור, היו לי המון כינויים כבר קודם black sun black moon black star black wall ורבים ורבים אחרים... היה יום אחד שדיפדפתי בתמונות של פרחים אצלי במחשב וראיתי את הפרח שמצורף להודעה... והחלטתי שזה השם שלי :) הכינוי הקודם שלי היה של אחי tox והפירוש הוא רעל

WallFlower

New member
../images/Emo32.gifאגב, כמה זמן הפורום כבר פתוח?

ואם מישהו יודע תאריך מדויק זה יהיה נחמד...

למעלה