איך אתם חוגגים את חג ה-

לאוריתוש

אני לא חוגגת את חג האהבה, אבל אהבה תמיד צריכה להיות בין כולם/ן, לא? שיהיה למי שחוגג/ת חג אהבה שמח!
, ליאת.

אלון

כל הכבוד שהחלטת לחגוג איתנו, זה נותן לי תחושה שאתה חלק מהפורום האינטימי שלנו, וזה עושה לי טוב, ליאת.

נשמה הפצועה

זה לא נורא, כי לרוב האנשים כאן אין עם מי לחגוג, וזה כולל אותי, כך שאת לא לבד בקטע הזה, ליאת.

סקיטוש

New member
מצטרפת

לאיחולי יום אהבה שמח לכולם (למרות שהוא עוד מעט כבר נגמר!!) אני חושבת שלכל אחד יש את האנשים האהובים עליו, ושאוהבים אותו וזו בהחלט סיבה למסיבה!! וגם סוף שבוע מהנה לכולם!!

סקיטוש יקרה

איזה כיף לראות אותך כאן איתנו. אני מסכימה איתך בכל לב בעניין האנשים האהובים, ומוסיפה שבשביל זה לא צריך יום אהבה, יש לנו את כל החיים כדי לאהוב, וגם כשלצערנו קורה הגרוע מכל, אנחנו ממשיכים לאהוב, אבל עם תוספת של געגועים. סוף-שבוע מהנה גם לך. שולחת
+מסר אישי שיגיע עוד מעט. ליאת.

aya28

New member
מאוד מסכימה עם סקיטוש'לה

לכולנו יש אוהבים ואהובים וזה לא חייב להיות בן זוג. וזה נכון שאת זה אנחנו מרגישים כל הזמן, אבל אפשר ביום כזה להתרכז ולחשוב על כל הדברים שהקרובים לנו נותנים לנו. מה הם מעניקים לנו ומדוע הם חשובים לנו כל כך ולהפך- מה אנחנו מעניקים להם ומדוע אנחנו חשובים כל כך להם. יום האהבה הרי צריך להיות הדדי. אני חושבת שזה נורא מעודד לעשות מן "רשימה" כזאת של אנשים שאוהבים אותנו ואנחנו אותם ולהזכר בכל הטוב והנעים שאנחנו עושים אחד לשני. כשאני חושבת על כל האנשים האהובים והאוהבים שמקיפים אותי (משפחה וחברים קרובים) ליבי מתמלא חום ושמחה.
אהבה ושִׂמחה לכולם שלכם, איה

איה יקרה

גם אני מאוד מסכימה איתך ועם סקיטוש. והרעיון שהעלית כאן הוא רעיון מדהים, וזה יכול להיות דבר שיתרום גם למשפחה האינטימית שלנו, כאן בפורום, מה את אומרת? ליאת.

למעלה