איך אתן נראות הנה אתר שבונה קלסטרונים. הנה אני (בערך)
M MASHY BOSTON New member 24/1/05 #1 ../images/Emo32.gif איך אתן נראות ../images/Emo35.gif ../images/Emo60.gif הנה אתר שבונה קלסטרונים. הנה אני (בערך)
../images/Emo32.gif איך אתן נראות ../images/Emo35.gif ../images/Emo60.gif הנה אתר שבונה קלסטרונים. הנה אני (בערך)
M mummy New member 25/1/05 #35 יש משהו שקצת מזכיר, לא? אמנם נפגשנו רק פעם אחת והיה די חשוך שם... אולי זאת הסיבה
Y yaelia New member 25/1/05 #9 והייתי חייבת להוסיף גם את ש. הוא נראה כמו האח של ג'יין החברה של דריה מסדרת האנימציה, למי שמכירה
G galiaS New member 25/1/05 #47 כבר לא השיער שלי התקצר פלאים לאחרונה. התמונה שלי נראית כאילו עכשיו יצאתי מסקובידו, לא?
M mummy New member 25/1/05 #34 אני בעיקר תוהה איפה לעזאזל אפשר יהיה אי פעם לתפוס אותך על רקע של לבבות ורודים מאחור... מה שנקרא "הוצא מהקשרו".
אני בעיקר תוהה איפה לעזאזל אפשר יהיה אי פעם לתפוס אותך על רקע של לבבות ורודים מאחור... מה שנקרא "הוצא מהקשרו".
G galiaS New member 25/1/05 #48 כפי שכבר כתבתי לאמברון התמונה הזאת צולמה בפרק האחרון של סקובידו שהשתתפתי בו. אם לא ידעת, אני סלב.
G galiaS New member 25/1/05 #12 לא מעין, אני חוששת בבחרת תוי פנים די גבריים למרות שלמיטב זכרוני את מאד נשית... לא נורא, אף אחת מאיתנו לא יצאה ממש דומה לעצמה.
לא מעין, אני חוששת בבחרת תוי פנים די גבריים למרות שלמיטב זכרוני את מאד נשית... לא נורא, אף אחת מאיתנו לא יצאה ממש דומה לעצמה.
ע עכשיו אמא של גל New member 25/1/05 #13 בתור מי שראתה כמה מכן...אין קשר בין דמיון למציאות... אני אפילו לא מצאתי דוגמת שיער שמזכירה את השיער שלי אז ויתרתי.
בתור מי שראתה כמה מכן...אין קשר בין דמיון למציאות... אני אפילו לא מצאתי דוגמת שיער שמזכירה את השיער שלי אז ויתרתי.