אילתי!

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

e t a

New member
../images/Emo32.gif אילתי!

היי בנות =] ראיתן שבשבועיים האחרונים אני פחות משתתף, אני זמנית גרתי באילת בענייני עבודה =] משבת אני חוזר שוב לפתח תקווה... , אגב, אילת פשוט מדהימה! יש פה אוויר מעולה והים פשוט מדהים.. יש גם הרגשה כזאת נחמדה של "אנחנו מנותקים מהעולם ולא אכפת לנו" XDD

e t a

New member
חזרתי מאילת... + מסנג'ר!!!

בנות, לאן נעלמתן??? אשמח אם שוב נעשה שרשור מסנג'ר לכל ה"פעילות", אם אפשר לקרוא לזה ככה.. חח המסנג'ר שלי, ושימו לב כי הוא חדש: [email protected]

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifגם אני חזרתיייי D:

לפני יומיים, אבל אפשר לומר שנחתתי בכדור הארץ רק אתמול בלילה >< זה היה השבוע הכי מתיש, הכי מייגע והכי מדהים בכל החיים [המאוד ארוכים] שלי
אממ.. בקצרה ככה על הסמינריון שהייתי בו בשלישי-רביעי: הייתה לי סדנה עם אהוד חיטמן ["שלוש בבוקר סה-לה-ווי בלילה צרפתי קיוויתי שהאהבה שבחיי היא הדבר האמיתי..."] והיה מעולה. הוא מוזיקאי מחונן ובחור עם השקפות מאוד מעניינות על החיים. אגב, הוא ניצח סרטן פעמיים. היו לי סדנאות קצב, דרבוקה, מוזיקה דרום אמריקאית וקולות, והיה נחמד כזה.. הופענו, כל המגמה, בכמה הרכבים, וקרענו שם את שתי המגמות האחרות
[דה-שליט רחובות ובן גוריון פ"ת אם מישהו מכיר משם אנשים חח..] יום אחרי זה היה לנו מופע ג'אז מעולה ועוד כמה דברים לא מעניינים, כיתת אומן עם דני רובס ומסיבת ריקודים עם דיג'[
] השתגענו כמו מטורפים והוצאנו מלא אנרגיות והיה פשוט כיף אחד גדול. הכרתי יותר את האנשים מהמגמה שלי והם פשוט הכי מצחיקים שיש, הכרנו גם כמה אוסטרלים חמודים על הדרך..
ואתמול בלילה, סופסוף, סיימתי את המבחן חצי שלי!! מזל טוב לי וויהי DDD: מקווה להתקבל.
וזהו חח. חפירה, ולא נורא, העיקר שיצאתי משם עם חיוך מרוח על כל הפרצוף שלא ירד עד שראיתי את אמא XDD אניוואי, מסן - [email protected]

e t a

New member
חח אני למדתי שנה שעברה בבן גוריון!!!

וממש ממש כיף לראות שחזרת =]

e t a

New member
לבנות שכן פעילות... היכנסו ../images/Emo206.gif

מתחיל מבצע "קוראים לכל משתתפות הפורום לשעבר ודורשים מהן להכנס כי אנחנו מתגעגעים אליהן!!!!" איפה דנדי? HeelsOverHead ? Mrs Kaulitz 89 ? וזה עוד רק המובילות בחבורה.. חבל חבל חבל, מתגעגע בנות =[

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אני כאן אני כאן D:

פשוט אין לי כל כך זמן [לימודים מליון מבחנים בשבוע עוד מעט בגרויות וכאלה ] ברגע שיהיה לי זמן אני אבוא יותר D:

e t a

New member
../images/Emo10.gif אבלאבלאבל בואי להגיד היי מדי פעם!מתגעגעים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif יאללה - אני מצטרפת למבצע ../images/Emo45.gif

בדיוק כמו דני - גם אני מתגעגעת אליכן בנות
הפורום כבר חצי מת ואין בו כמעט אף אחד.

../images/Emo215.gif חחחח אני פה, אני פה :)

סורי על הנטישה חברים, אבל אני עדיין נכנסת, ולא מגיבה הרבה כי באמת בזמן האחרון אין לי כמעט זמן לשבת על המחשב. יש לי הופעות על הראש של התיאטרון והרבה אימונים, עומס בבצפר, אירגון מסיבת יומולדת, אירגון התחפושת ועייפות שמשתלטת עליי. אז ברגע שייתפנה לי זמן והחודש העמוס הזה יעבור, אני מבטיחה לחזור ובגדול D: גם אני מתגעגעת, שחס וחלילה לא תחשבו אחרת

e t a

New member
אז למה את לא נכנסת בדקות הפנויות יש לך...

ומספרת לנו על כל העומס שיש לך? אין כמו למצוא מקום לפרוק הכל
מתגעגע

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif שמעו, אפילו אליי אין לה זמן!

פעם היא אהבה אותי. עכשיו היא נעלמה! 3\>

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif מיס קאוליץ עדיין כאן.

זה שהיא לא כותבת זה לא אומר שהיא לא נוכחת. כמו שאמרתי, זה תקופה עמוסה בחיי, ואתם כבר מכירים אותי, ברגע שיתפנה קצת מעליי אחזור להיות פעילה. ות'אמת, דני זה לא שיש לנו כל כך הרבה אנשים פה. צריך לעשות איזה מפגש גיבוש קטן. אנאערף. אוהבת.

e t a

New member
כן.. אבל הקצת אנשים שיש לנו כל כך מאגניבים!!

אז די להיות קוראות סמויות =[

למעלה