../images/Emo210.gifגם אני חזרתיייי D:
לפני יומיים, אבל אפשר לומר שנחתתי בכדור הארץ רק אתמול בלילה >< זה היה השבוע הכי מתיש, הכי מייגע והכי מדהים בכל החיים [המאוד ארוכים] שלי
אממ.. בקצרה ככה על הסמינריון שהייתי בו בשלישי-רביעי: הייתה לי סדנה עם אהוד חיטמן ["שלוש בבוקר סה-לה-ווי בלילה צרפתי קיוויתי שהאהבה שבחיי היא הדבר האמיתי..."] והיה מעולה. הוא מוזיקאי מחונן ובחור עם השקפות מאוד מעניינות על החיים. אגב, הוא ניצח סרטן פעמיים. היו לי סדנאות קצב, דרבוקה, מוזיקה דרום אמריקאית וקולות, והיה נחמד כזה.. הופענו, כל המגמה, בכמה הרכבים, וקרענו שם את שתי המגמות האחרות
[דה-שליט רחובות ובן גוריון פ"ת אם מישהו מכיר משם אנשים חח..] יום אחרי זה היה לנו מופע ג'אז מעולה ועוד כמה דברים לא מעניינים, כיתת אומן עם דני רובס ומסיבת ריקודים עם דיג'[
] השתגענו כמו מטורפים והוצאנו מלא אנרגיות והיה פשוט כיף אחד גדול. הכרתי יותר את האנשים מהמגמה שלי והם פשוט הכי מצחיקים שיש, הכרנו גם כמה אוסטרלים חמודים על הדרך..
ואתמול בלילה, סופסוף, סיימתי את המבחן חצי שלי!! מזל טוב לי וויהי DDD: מקווה להתקבל.
וזהו חח. חפירה, ולא נורא, העיקר שיצאתי משם עם חיוך מרוח על כל הפרצוף שלא ירד עד שראיתי את אמא XDD אניוואי, מסן -
[email protected]