אין סקר שישי?

Inspite

New member
הערב

הערב בפאטיפון Punk rock eve עם: Inspite -myspace.com/inspiterock Once Again -myspace.com/x1ceagain I4NI -myspace.com/i4niband 20:30 30NIS

sabag12

New member
../images/Emo54.gifאני קצת עסוק לאחרונה.

מי שרוצה לקחת פינה כלשהיא עליו שייצור איתי קשר במסרים וייקח אותה, אני מתגייס וזה
.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo107.gif

שגיב פרידמן, שמגלם את הכלב הנאמן בתוכנית הסאטירית "הרצועה" בערוץ "ביפ", יתארח בפורום הומור שחור וב-BlogTV הלילה ב-21:00 ויענה לשאלותיכם. צרפו שאלותיכם עכשיו - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=907&msgid=65100195
לתכנית צעירים חדשה בערוץ 2 דרושים אנשים מעניינים בגילאי 15-25: לא משנה הרקע, מקום המגורים, השריטה ומה אבא שלכם עושה - העיקר שתדעו לדבר על החיים שלכם הכי פתוח ותעניינו אותנו! מדובר על השתתפות קבועה ואתר התכנית ישולב בתכנים באתר תפוז אנשים. האודישנים ייתקיימו בימים הקרובים. להשארת הודעה: mailto:[email protected]

למי שתוהה

אני לא כותבת בגלל שאין לי מחשב. הוא נדפק. אני אחזור עם החוליה החלשה עוד כמה ימים.. אע ואני כותבת מהפלאפון

למי שתוהה

אני לא כותבת בגלל שאין לי מחשב. הוא נדפק. אני אחזור עם החוליה החלשה עוד כמה ימים.. אע ואני כותבת מהפלאפון

AvtipuS

New member
גם כן תפוז הזה

פעם ראשונה כותב שאי אפשר ללשוח תהודעה ולנסות מאוחר יותר, ואז אחרי ששולחים שוב זה מראה שיש 2 הודעות. אני משער שזה מה שקרה גם לטובי בהודעה מעלי >.<

פרקשון

New member
חחחח אהבתי מאוד

אבל לפעמים המוזיקה מפריעה לשמוע את השדרן אז אני בא להנמיך ולא הולך לי סעמק איזה קטע טוב זה כשיש "יהלי סובול יהלי סובול" ומראים מישהו עושה גליץ' כזה פעמיים

sabag12

New member
../images/Emo54.gifיש שרשור ../images/Emo32.gif.

בבקשה לשרשר לשם
.

למעלה