איפה השרשור של מייק נעלם?

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo32.gifאיפה השרשור של מייק נעלם?

מה זה כל הבלגן שהולך כאן?.. חצאי שרשורים..חחחח רוח רפאים בפורום
יללה שרשרו לפה מה שבא לכם.. במילא יש כאן בלגן..

THE WIZARD 55

New member
עכשיו פתאום הכל הסתדר../images/Emo6.gif

פעם היה לנו את זה בקומונה.. כנראה שמנשבות רוחות רפאים בתפוז..

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

העירו אותי, אחרי שישנתי מוקדם הרגשה מוזרה אופפת אותי מחשבות שמדירות שינה מעיניי. מה אעשה? לאן אפנה?...כל זאת ועוד בפרק הבא.. שיהיה לכם לילה טוב, בוקר טוב, יום טוב וכו'

THE WIZARD 55

New member
הודעה משמחת../images/Emo41.gif

נמצא שאחוז הפריון אצל היהודיות גבוה משל המוסלמיות. כלומר יותר ילדים יהודים, פחות מוסלמים למה לא בדקו אצל הנוצרים?

מוחמד5

New member
בוקר טוב בוקר של חורף

והרבה גשמי ברכה. השרשורים די בסדר. לגבי הכתבה על הילודה , לא מזמן ראייתי אמא יהודייה חרדית בת 37 , באחת השאלות אני שואל יש עוד ילדים ! כמה !! ומה היא ענתה ! כן יש עוד 10. שיהיו בריאים. שכל אחד יבחר לעצמו כמה ילדים הוא רוצה להביא לעולם, רק שיקבלו אוכל ,מחסה והשכלה. למה הנוצרים לא נכנסו לסקר ! לא יודע , אבל אם אני לא טועה ,בשנה שעברה התפרסם משהו דומה ,שם כתבו שהילודה בקרב הנוצרים היא הכי נמוכה. שיהיה לכולנו יום פורה.

THE WIZARD 55

New member
כן, גם בחיפה יורד גשם..

הלוואי שזה היה כמו שאתה אומר מחמד לרוב הילדים האלה מוזנחים ולא מקבלים יחס ואהבה כמו שצריך... בוקר טוב מוחמד..

מוחמד5

New member
בוקר נפלא גם לך

למה איפה אני נמצא !! חחחחחחחחחחחחחחחח אתמול ראיתי את הכתבה על ניסיון לסחר בילדים בצ'אד .. כאב לי הלב . והבוקר ראיתי על הניסיון למסד את הסחר באברים בפליפינים. לאן העולם מדרדר !!

THE WIZARD 55

New member
חחחחחחחחחחחחחחח שכחתי

קמתי הפוכה, אני פשוט לא רואה ממטר.. העולם שלנו חרא, סחר בילדים, איברים, אלוהים ישמור.. אני הבוקר קראתי כתבה על הבחורה שנאנסה בשומרת היא ניסתה להתאבד..20 שנה אחרי. הזדעזעתי מהעונשים שקבלו הארבעה...שנה זה מה שקיבלו היא לעומת זאת חיה בגיהנום כל החיים איזה מדינה, איזה חיים...

מוחמד5

New member
גמני קראתי כאב לי הלב עליה

מקווה שתקבל טיפול טוב ויעיל. אני דווקא מאושר הבוקר.

מוחמד5

New member
תסלמי

רעיון עסקי שהגיתי רוקם עור וגידים, הוא מתקדם מעל ומעבר למה שציפיתי. אם יצליח בסוף, זו תהיה זכיה הרבה יותר כדאית מזכיה בלוטו. 2ואבאל עינדקו.

מוחמד5

New member
רעיון לחילופי אוכלוסיה

הרבה רעיונות נזרקו לחלל בדבר חילופי אוכלוסיה במידה ותקום מדינה פלשתינית. הבוקר קראתי על החמרה בתקנות נגד המעשנים. מה יעשו כל המעשנים בארץ !! כבר לא יהיה כיף לצאת לבלות במסעדות ופאבים. ולכן אני מציע להעביר את המעשנים הישראלים לשטחי הרשות, שם יזכו לחופש ,יוכלו לען בכל מקום ובכל פינה.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אני חושבת שזאת תהיה תוכנית הגמילה הטובה ביותר אם יוציאו חוק, להעביר את המעשנים לרשות

מוחמד5

New member
או\ו

לעשות איזור עישון חופשיים (בסגנון איזור סחר חופשי )
בין שתי גבולות המדינה. הרבה אנשים יהיו מאורים מהרעיון.

למעלה