איפה כל החבר'ה???

YulaShpil

New member
../images/Emo32.gifאיפה כל החבר'ה???

למה לא שומעים אתכם פה? יש לי הצעה מפורום שכן, שאולי "תעורר" את הפורום הזה קצת: בפורום שכן התחילו שרשור הזמנות ל-GMAIL. למי שיודע, ובעיקר למי שלא, GMAIL הוא התשובה של מנוע החיפוש Google לאתרי הדואר האלקטרוני למיניהם (וואלה, יאהו, הוטמייל וכו'...). הם מציעים תיבת דואר בגודל 1GB, שזה 1000MB (שזה המון!), אבל זה עדיין רק גירסת ביטא, כלומר עוד לא פתוח לקהל הרחב. א-ב-ל למי שכן יש תיבת GMAIL כזו, יש גם אפשרות להזמין 6 חברים להתנסות ראשונה בתיבה זו. (קישור אדום בצד ימין של ההודעות שאומר invite...). ואחרי כל ההקדמה הארוכה הזו, הנה באה ההצעה: אולי כל מי שיש לו כאן תיבת דואר GMAIL, ובעל הזמנות, יציע להזמין את חברי הפורום האחרים להתנסות (לשלוח לו את המייל במסר, כי את ההזמנה ניתן לשלוח רק למייל, ולא סתם לתת קישור). כך אנו, חברי הפורום, נקבל מיילים אחד של האחר, וכך נוכל כולנו להכיר יותר טוב.
אז, יאללה, לשרשר הצעות להזמנות, ולשלוח מסרים!

SHANILIROY

New member
את בהחלט צודקת

הפורום הזה לא פעיל ... אפשר אפילו להפגש אולי נארגן מפגש מעריצים ? אני מתנדבת לארח

YulaShpil

New member
אני חושבת ש

לפני שמארגנים מפגש, רצוי להכיר קצת את הנפשות הפועלות כאן... ורצוי שהנפשות אכן יפעלו כאן....
הפורום צריך קצת להתפתח, ומשתתפיו להכיר וליצור קשרים, כדי שנוכל כולנו להיפגש, בלי שתהיינה מבוכות של היכרות ראשונה. אני מתנדבת להתחיל: אני יעל, בת 23 מאיזור השרון, מעריצה את דויד כבר מביה"ס היסודי (בין הרבה מאוד מוסיקה טובה, דווקא מהשנים לפני שנולדתי...), וזה אפילו "מונצח" בספר המחזור... נמצאת כאן בפורום מיומו הראשון, כשניר הודיע על הקמתו בהודעה בפורום מוסיקה עברית ישנה וחדשה (נו, נחשו למה אני גם שם...
) אשמח להכיר גם אתכם, אז אתם מוזמנים לשרשר...

SHANILIROY

New member
תגובה

אני לא חושבת שתהיה מבוכה , לכולנו מכנה משותף , לפחות את לילך מהפורום אני מכירה מהופעות כבר המון שנים אנחנו נפגשות (היי לילך) בכל מקרה לי קוראים שני , אני בת 26 אמא ללירוי בן חודשיים . אני הולכת להופעות של דויד מגיל 14 . אחרי 100 הופעות הפסקתי לספור היום אני פחות הולכת אבל הופעה בצוותא אני בחיים לא מפסידה- תמיד תראו אותי בשורה הראשונה כסא 10 באמצע ,ואיתי בד"כ בעלי . היינו חבורה של בנות שהולכות תמיד להופעות ודי התפזרנו . אחת גרה בארצות הברית ועם שאר הקבועות אני נפגשת מידי פעם בהופעות . אין בילוי יותר טוב מהופעה של דויד . האנרגיות שלו פשוט מדהימות .גם בספר המחזור שלי כתוב על "השיגעון לברוזה " .

kaktusa

New member
אז גמאני ../images/Emo19.gif

אני קרן שמש, בת 15 מאשדוד. לא יודעת בדיוק מתי התמכרתי לדיויד ברוזה, בניגוד ללהקת כוורת שהתחלתי לשמוע בעצמי בגיל 8- ברוזה תמיד התנגן אצלינו, אחי אהב אותו מאוד. בכל אופן, בתחילת השבוע הזה זו היתה בשבילי הופעה ראשונה שלו (ההופעה בת"א שחולקו כרטיסים מוואלה ספיישל וכו') והיה מדהים. עוד מוזיקה שאני שומעת- להקת כוורת כמובן, יהודה פוליקר, אהוד ומאיר בנאי, ועוד ועוד ועוד.

שלום לכולם !

אני מה שנקרא משתמש רדום... אני מציץ פה ושם, אבל נראה לי שכתבתי רק הודעה אחת או שתיים. בכל מקרה, אני מנגן את דיוויד כבר מכיתה ט', הוא היה האליל שלי בגיל הזה (כיום אני בן 24), דרך השירים שלו למדתי לנגן על גיטרה. אם מארגנים מפגש, על טהרת שירי ברוזה, אשמח לתת גיבוי בגיטרה. בכבוד רב, אוהד.

YulaShpil

New member
../images/Emo140.gifברוך הבא, ובוקר טוב!

הגיע הזמן להתעורר.... סתם, אנחנו מקבלים גם רדומים, ומסדרים להם מיטה רכה בצד...
אבל למה שלא תשתתף? תמיד כיף לראות פנים חדשים בפורום.

היי יעל..

תודה על קבלת הפנים :) אין לי בעיה עקרונית להשתתף בפורום, פשוט אין לי הרבה מה להגיד... ברגע שיש לי להגיב על משהו, (אפילו אם זה סתם להגיד תודה) אז אני מגיב. מצד שני, אם נתחיל להתארגן כאן על מפגשים, ונגלה שיש לנו כאן כמה נגנים, אז אני בטוח שיהייה לי הרבה מה לכתוב :)

rabenir

New member
שבת שלום, ו...

כידוע לחלק מיכם, אני מחפש מי שיהיה מסוגל לנהל את הפורום, מי שיהיה מסוגל, להיכנס מידי יום, לענות, ליזום ולהצעיד את הפורום קדימה. מלכתחילה, כבר כשהפורום נפתח, היה ברור לי שלי אין את הזמן לעשות כן. ושעלי למצוא את מי שיוכל לעשות זאת. אם שמתם לב, היה שבוע בעבר, שבו, אחת הגולשות ניסתה לעשות כן, ברם לא הצליחה. אשמח לדעת מי רוצה, ויכול לעשות כן. (במסרים) תודה, ניר

lile0

New member
שבת שלום

היי,אני לילך, מאיזור ירושלים בת 23, סטודנטית גם אני אוהבת את דויד ברוזה עוד מבית הספר היסודי משתדלת ללכת להופעות באיזור, ובכל שנה להופעה במצדה.. אני אהיה בהופעה שתהיה בירושלים בסוף החודש, מישהו מכם יהיה שם?

lile0

New member
../images/Emo13.gifיופי,אז אני אראה אותך שם

מי עוד בא??

SHANILIROY

New member
היי לילך

את זוכרת באיזה הופעה נפגשנו לראשונה ? בירושלים ? אני כבר לא זוכרת אני מקוה להגיע לירושלים ולפגוש אותך .

lile0

New member
היי שני ../images/Emo13.gif

יופי, תבואי להופעה בירושלים, מזמן לא נפגשנו, אני חושבת שנפגשנו לראשונה בהופעה בנתניה, אם אני לא טועה גם הדס היתה שם,מקווה שלא טעיתי בשם שלה... אז יופי, כבר 3 מהפורום באים, מי עוד?

למעלה