איפה לעזאזל אופיר ניקי?! גנוב, מגנוב () המשיח האונדור כולם עזבו
T Thestral New member 7/10/04 #1 ../images/Emo32.gifאיפה לעזאזל../images/Emo108.gif אופיר ניקי?! גנוב, מגנוב ( ) המשיח האונדור כולם עזבו
../images/Emo32.gifאיפה לעזאזל../images/Emo108.gif אופיר ניקי?! גנוב, מגנוב ( ) המשיח האונדור כולם עזבו
G gloom New member 7/10/04 #3 גנוב מגנוב../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif אין לי מחשב מה15 לאוגוסט (אני זוכר) אלא אם כן לא התכוונת אלי... עכשיו אני מקמבן איזה לפטופ
גנוב מגנוב../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif אין לי מחשב מה15 לאוגוסט (אני זוכר) אלא אם כן לא התכוונת אלי... עכשיו אני מקמבן איזה לפטופ
ר רועי המלך2 New member 7/10/04 #4 מסכן לא היה לכה מחשב../images/Emo7.gif מסכן אז מה יקנו לך מחשב חדש?
ה ה מ ש י ח New member 8/10/04 #7 אודי, באמת.. אתמול כתבתי! ואם לא אתמול אז שלשום!! וגם רמי! אל תשכח שאני חיילת ואני לא יותר מידי בבית אבל כשאני כן אז אני תמיד רושמת.
אודי, באמת.. אתמול כתבתי! ואם לא אתמול אז שלשום!! וגם רמי! אל תשכח שאני חיילת ואני לא יותר מידי בבית אבל כשאני כן אז אני תמיד רושמת.
P Puchuuu New member 10/10/04 #8 מגניב,אני מודגשת:]|מנחם| אני פשוט לא מוצאת נושאים לענות עליהם,כל שאלה שניה פה זה מה עושים ברובי/ספיר/כחול/אדום/ירוק/צהוב/כתום אפרסק=/
מגניב,אני מודגשת:]|מנחם| אני פשוט לא מוצאת נושאים לענות עליהם,כל שאלה שניה פה זה מה עושים ברובי/ספיר/כחול/אדום/ירוק/צהוב/כתום אפרסק=/
C CibiHeart92 New member 11/10/04 #10 אני פה *מצביעה* סורי שנעלמתי בזמן האחרון עבדי קשה בדיג'ימון על שרשור עם 700 תמונות קשה קשה.....
W WoLfN New member 11/10/04 #11 לך קשה?! אחרי שלא נכנסתי שעה לפורום, היו איזה 200 תמונות לראות X_X... למרות שחלקן היו.. אמ... קצת... אהה.... בחוטיני קטן ונחמד, אבל... ^^;
לך קשה?! אחרי שלא נכנסתי שעה לפורום, היו איזה 200 תמונות לראות X_X... למרות שחלקן היו.. אמ... קצת... אהה.... בחוטיני קטן ונחמד, אבל... ^^;
C CibiHeart92 New member 12/10/04 #12 כן לי קשה! לשים תמונות ולהידרך על ידי תפוזנע כל כמה שניות זה יותר קשה מלבהות בתחת של מישהי עם חצאית ממש קצרה!!! (שמת לב שאנחנו די עושים פרסומת סמויה לשירשור הזה?)
כן לי קשה! לשים תמונות ולהידרך על ידי תפוזנע כל כמה שניות זה יותר קשה מלבהות בתחת של מישהי עם חצאית ממש קצרה!!! (שמת לב שאנחנו די עושים פרסומת סמויה לשירשור הזה?)