אירוויזיון השנה

korpiklaani

New member
../images/Emo32.gifאירוויזיון השנה../images/Emo44.gif

כבר התכוננתי לזה שיסקלו אותי באבנים ובכל זאת מעניין אותי לדעת מה דעתכם על השיר שנשלח לאירויזיון השנה, יפה, נחמד , חמוד , לא מתאים לאירופה? לדעתי הוא לא מתאים, לא יודע , טוב אני משוחד לא מסתדר עם מוזיקה ישראלית
מי שלא יודע על איזה שיר מודבר אז הנה לינק: http://www.youtube.com/watch?v=jz0qww8eKsE

gabriel1349

New member
לא יכלו לשלוח שיר יותר גרוע מזה

אבל , לא נורא השנה שמעתי שיהיו שירים גרועים בכל מקרה, אז או שיהיה תחרות מי השיר הכי גרוע או שאין לי מושג

Limbonic Art

New member
את האמת

אני לא מבינה למה ישראל בכלל משתתפת באירויזיון , אנחנו לא שייכים לאירופה. אבל אם כבר- אז לשלוח איזה שיר דפוק בסגנון MTV, לאחרונה (להוציא מהזכיה של שנה שעברה) זו הנוסחה הקבועה לשירים לאירויזיון גם שנה שעבר , לדעתי, לא זכה שיר טוב, בכלל לורדי פסיכים לטעמי אבל הם עשו משהו שאף אחד לא עשה לפני (בעצם ניסו שנה לפני נורבגיה שלחה איזה יצור שדומה למרלין מנסון והוא זכה במקום 3) אהבתי את הרעיון שכולם שולחים בנות עם חציות קטנטנות ולרוב שירים דבילים ופתאום זוכים מפלצות (מארץ אגב שאף פעם לא זכתה קודם לכן) ועוד מפלצות מכוערות ולא בנוסח באקסטריט בוייז . השנה חשבתי שישלחו שירים כחיקוי לשנה שעברה, ממה שהספקתי לראות שלחו שירים מתחת לכל ביקורת למעט כמה בודדים נחמדים. אנחנו שלחנו שיר טמבל , המעודד אנחנו לא היחידים כלל וכלל. יהיה הרבה טרנס השנה הנחמד יהיה פולק . ומעט רוק ממוצע (ולא משהו בכלל) וכמובן כמובן השירים המעפנים שיש בכל אירויזיון. התעצבנתי מהניסיון של פינלנד שלקחו שיר של whitin temptetion ושינו אותו לפינית. השיר לא נורא, אבל למה לגנוב?
בקיצור טוב שלא זכה , אחרת היו תובעים אותם נראה לי זה השיר: http://www.youtube.com/watch?v=-OI4kU68BVk&mode=related&search= ומי שמתעניין ולא מכיר , כבר עלו על זה שזו העתקה: http://www.youtube.com/watch?v=HpqgMoYrkas

korpiklaani

New member
כן ולא

לורדי פסיכים , אבל כל היתר היו יותר פסיכים
שמעתי יהיה השנה איזה שיר עם ערפדים עם מוזיקת טרנס ואיזה קוקסינל שישיר שיר של דרמה קווין או משהו כזה
דווקא חשבתי השנה כולם יהיו וואנבי מטאל כדי לחקות את מה שהיה שנה שעברה
ופינלנד הגזימו, מה הם חשבו לעצמם שהם כתבו בכלל שיר כזה?
טוב שלא זכה! אגב לאחרונה שולחים גם שירי וואנבי היפ הופ
וגם טיפקס האלה מזכירים לי בשיר הזה היפ הופ
בקיצור לא אבכה אם לא אצפה השנה בתחרות הזו

ישראל באירוויזיון

האופי של ישראל יותר אירופאי מאשר מזרח תיכוני, אני מרוצה מזה שאנחנו משתתפים באירוויזיון. השירים שם אמנם MTVים לפעמים, אבל רובם עדיין נשמעים ישנים וקיטשים, זה כל כך יפה.

p019

New member
לא שמעתי ולא מרגישה צורך לשמוע../images/Emo13.gif

Tristitia

New member
לא מתאים לאירופה

אבל בטח טורקיה תביא לנו איזה 8-12 נקודות . סתם תחושת בטן

korpiklaani

New member
מה הקשר??? ../images/Emo6.gif

אני מדבר על טיפקס ואת מביאה לי במקום להקה גדולה מהחיים ?

gabriel1349

New member
דווקא מהאלבום הזה

לא התלהבתי.. אהבתי את הקודם הרבה יותר!

מקווה שאותי לא יסקלו

אני דוקא אוהבת את השיר. הוא נשמע ישראלי ואירופי, ומזכיר לי קצת להקות שפעם הייתי שומעת, כמו סקוטר. הוא שונה משירים אירוויזיונים רגילים, אבל לא בצורה צורמת. ריספקט מאדר פאקר. פוש דה באטן.

korpiklaani

New member
חחחח אני לא סוקל מנהלות ../images/Emo151.gif

דווקא אני מעריך שאומרים את האמת גם אם היא מנוגדת לטעמי סה"כ על טעם וריח אין להתווכח
וזה כל הקטע שכל אחד יאמר איך לדעתו/ה השיר, לא התכוונתי להרביץ חלילה למי שחושב אחרת ממני , אני באמת לא אדם אלים

למעלה